A fost inaugurat în anul 2014, sub forma unui hotel exclusivist cu standard de 4 stele. Hotel Tempo se află în apropierea centrului orașului și în vecinătatea râului Mureș. Impresionează încă de la exterior, cu o fațadă extrem de modernă și elegantă, în culori sobre și forme abstracte.

Hotel Tempo din Târgu Mureș oferă cazare în 22 de spații, camerele fiind de mai multe feluri și adresându-se mai multor categorii de turiști, indiferent că aceștia se află în oraș în scopuri de recreere sau profesionale.

Camerele duble standard ale hotelului Tempo sunt în variante de camere matrimoniale și camere twin. Suprafețele ating 22 de metri și includ balcoanele cu vedere la oraș. Interioarele sunt modern amenajate, cu zonă de relaxare sub forma unui taburet cu măsuță de cafea, spațiu de lucru sub forma biroului cu scaun, dulap de haine și comodă tv cu sertare pentru depozitarea bunurilor personale. Decorul este extrem de modern și elegant, realizat în combinații clasice de alb și negru cu o singură pată de culoare: verde sau roșie. Toate camerele duble ale hotelului Tempo din Târgu Mureș sunt izolate fonic, asigurând sejururi intime și odihnitoare.

Există și camere duble superioare, tot în variante de camere matrimoniale și twin. Suprafețele sunt generoase, de 32 de metri pătrați, iar mobilierul are dimensiuni ceva mai mari. Sunt disponibile noptiere, spații de lucru sub formă de birou, dulap mare de haine, comodă tv cu sertare, cuier și oglindă. Baia camerelor duble superioare din hotel Tempo Târgu Mureș este amenajată cu mobilier de cea mai bună calitate: cabină de duș, vas de toaletă, bideu și chiuvetă. Decorul este sofisticat, cu numeroase modele realizate din gresie strălucitor de albă.

Suitele junior ale hotelului Tempo din Târgu Mureș dispun de suprafețe foarte mari, de 50 de metri pătrați fiecare și impresionează prin sobrietatea și eleganța tihnită a camerei. Pot fi acomodate până la 3 persoane într-o suită junior, căci încăperea dispune de un pat dublu matrimonial și de un pat single, alăturat sau o canapea extensibilă. Se asigură și zonă de relaxare sub forma fotoliilor foarte elegante, așezate în jurul măsuței de cafea. Mobilierul cuprinde noptiere, spațiu de lucru, dulap pentru haine, comode diverse ca spații de depozitare. Decorul continuă stilul deja realizat în camerele duble, cu elemente pe cât de moderne, pe atât de confortabile. Combinația de culori este de alb și gri, cu pete de culoare verde. În baia suitei junior se asigură nu doar intimitate și confort, ci și luxul specific standardului de 4 stele. Baia este dotată cu vas de toaletă, bideu, chiuvetă și cadă mare cu sistem de hidromasaj.

Citește și:  Statuia lui Hercules din Baile Herculane : Obiective turistice Caraş-Severin

Suitele senior din cadrul hotelului Tempo din Târgu Mureș ating suprafețe record de câte 70 de metri pătrați fiecare și sunt definite prin decoruri fastuoase, moderne și confortabile. Pot fi acomodate până la 3 persoane, la fel de bine cum suitele pot fi închiriate în regim single. Sunt disponibile un pat dublu, matrimonial și un pat single sau canapea extensibilă. Zona de relaxare cuprinde fotolii și canapea cu măsuță de decor. Nu lipsește nici spațiul de lucru, sub forma unui birou cu scaun. Dulapul de haine este foarte mare, iar bagajele pot fi depozitate într-un spațiu special prevăzut pentru ele. Baia este enormă, cu cadă cu jacuzzi, vas de toaletă și bideu, plus chiuvetă. Atmosfera se concentrează pe elementele clasice, în alb și negru, cu unele accente de culoare roșie la nivelul zonei de relaxare.

Peste tot în camerele și apartamentele hotelului Tempo din Târgu Mureș, clienții au la dispoziție aer condiționat, acces liber la rețeaua wireless, halate, papuci de unică folosință, telefon, radio, televizor cu canale prin cablu, frigider, minibar, serviciu de trezire, facilități de călcat, prosoape, articole cosmetice gratuite și uscător de păr.

În prețul cazării este inclus și micul dejun, care se servește sub forma bufetului suedez în cadrul restaurantului. Restaurantul Tempo poate acomoda până la 100 de persoane și este amenajat în același stil luxos și totuși confortabil, în culori calde de bej, crem și alb. Se servesc preparate gătite pe baza unor rețete tradiționale românești, dar sunt disponibile și meniuri internaționale. Este amplasat la parterul hotelului Tempo din Târgu Mureș, în apropierea recepției. Aici pot fi organizate evenimente dintre cele mai diverse, de la cele private de genul nunților la cele business, de genul meselor festive.
Mașinile se pot lăsa gratuit în parcarea hotelului, aflată sub permanentă supraveghere video.

Curățenia și confortul au primit note maxime din partea clienților hotelului Tempo Târgu Mureș. Decorul modern, spațiile generoase și mobilierul de ultimă generație au impresionat și ele pe cei cazați în acest hotel. Unele nemulțumiri s-au legat de calitatea și cantitatea micului dejun, de conexiunea destul de slabă a internetului și de modul de ventilare pe coridoarele hotelului.

hotel-tempo-targu-mures.jpg

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.