Se găsește în Piața 1 Mai, din inima orașului Sânnicolau Mare, într-o zonă pe cât de centrală, pe atât de verde și liniștită, în vecinătatea unui părculeț. Hotel Timișoara este încadrat categoriei de hoteluri de 2 stele și oferă cazare în regim single și dublu, în cadrul a 45 de camere.

Spațiile de cazare se adresează cu precădere turiștilor aflați în tranzit cu probleme de ordin profesional. Camerele sunt exclusiv duble, cele în variantă twin putând fi închiriate și în regim single.

Sunt camere cu suprafețe de circa 20 de metri și cu aspect plăcut, destul de vesel. Variantele sunt cele tradiționale, de camere pentru cupluri cu paturi duble și camere pentru prieteni sau rude, cu câte două paturi single.

Sunt disponibile noptiere, zonă de relaxare formată din măsuță cu scaune, comodă pentru televizor care dispune și de spațiu pentru frigider, dulap de haine. Decorul este luminos și plăcut, în combinații calde de cărămiziu, alb strălucitor și roșu aprins. Mobilierul este modern, contemporan, dar zona de relaxare are un aspect jucăuș, vesel, adăugând încăperilor un plus de energie pozitivă. Pe jos este disponibilă mochetă, ce asigură intimitate și confort.

Fiecare dintre camerele hotelului Timișoara din Sânnicolau Mare dispune de propriul balcon, ce oferă priveliște la parcul din vecinătate. Datorită ușilor de balcon și a ferestrelor, dar și a perdelelor vaporoase, încăperile se bucură din plin de lumină naturală.
Băile private ale camerelor din cadrul hotelului Timișoara din Sânnicolau Mare sunt foarte modern amenajate, cu utilități de ultimă generație. Suprafața unei băi este destul de generoasă, spre satisfacția turiștilor. Aerisirea se face în mod discret, prin fereastră. Dotările băii includ cadă de baie modernă, chiuvetă suspendată și vas de toaletă. Decorul luminos este realizat în nuanțe elegante de crem deschis și alb.

Citește și:  Fosta casa a breslei macelarilor – 1888 - din Targu Mures : Obiective turistice Mureş

Facilitățile asigurate turiștilor în toate camerele hotelului Timișoara din Sânnicolau Mare sunt specifice rangului de 3 stele, dar se oferă la prețuri de 2 stele: sistem de ventilație, acces gratuit la rețeaua de internet wireless, televizor cu canale prin cablu, telefon, frigider cu minibar, produse cosmetice gratuite, prosoape și uscător de păr.

Toate camerele hotelului Timișoara din Sânnicolau Mare sunt pentru nefumători. Nu se poate aprinde țigara nici în spațiile publice ale hotelului. În schimb, fumătorii au la dispoziție un salon special amenajat pentru ei.

Prețul cazării nu include micul dejun. Acesta se poate servi la cerere și contra cost, în salonul de mese, special amenajat pentru prima masă a zilei. Încăperea este destul de mică, dar intimă, cu mobilier modern din lemn și cu un decor contemporan, practic, bazat pe combinațiile de culori întâlnite și la interiorul camerelor: cărămiziu, alb, roșu și un strop de verde.

Recepția este deschisă non stop și asigură și servicii de fax și secretariat, la cerere.

Parcarea este privată și se oferă clienților cazați în camerele hotelului Timișoara din Sânnicolau Mare în mod gratuit. Dispune de pază permanentă.

Copiii cu vârste de până la 12 ani se cazează gratuit în camerele părinților. Hotelul acceptă și prezența animalelor de companie, dar în anumite condiții și contra unei taxe.

Locația, personalul foarte amabil și raportul calitate preț sunt cele mai apreciate aspecte ale unui sejur petrecut la hotelul Timișoara din Sânnicolau Mare. Clienții au lăudat confortul camerelor și al băilor, liniștea asigurată pe durata șederii și parcarea spațioasă. Curățenia, conexiunea la internet și calitatea micului dejun au fost menționate la capitolul aspecte ce merită îmbunătățite.

hotel-timisoara-sannicolau-mare.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.