Se află în apropierea Mănăstirii Tismana, într-o zonă de natură verde, înconjurată de păduri și liniște. Peisajele sunt pitorești, lipsite de apăsarea elementelor vieții moderne, astfel că hotelul Tismana poate fi considerat locul ideal de cazare pentru cei aflați în căutarea tihnei sufletului.

Hotel Tismana din Gorj este cea mai spațioasă unitate de cazare din zonă, având o capacitate maximă de 120 de locuri, în 4 apartamente și 52 de camere duble. Este încadrat la categoria unităților de cazare de 2 stele.

Camerele duble ale hotelului Tismana din județul Gorj sunt camere matrimoniale și twin, cu un pat dublu sau 2 paturi single, putând acomoda mai multe categorii de turiști. Suprafețele camerelor duble sunt de 25 de metri pătrați fiecare, iar decorul este clasic, inspirat de farmecul natural al lemnului masiv și de luminozitatea încăperilor. Fiecare dintre camerele duble ale hotelului Tismana din județul Gorj are propriul balcon, cu vedere la munte sau râul Tismana. Sunt camere mari, luminoase și confortabile, unde turiștii tind să se simtă precum acasă. Mobilierul este clasic și se compune din noptiere, dulap de haine, zonă de relaxare cu măsuță de cafea și scaune cu spătar, comodă tv cu spații pentru depozitarea bunurilor personale. Decorul camerelor duble este vesel, în culori de roșcat, alb strălucitor și mai multe pete de culoare asigurate de modelul tapițeriei scaunelor sau al așternuturilor de pat. Pe jos, este parchet laminat, iar în jurul patului sunt disponibile covorașe moi. Baia camerei duble dispune de utilități foarte moderne, sub forma cabinei de duș sau a căzii de baie, chiuvetei și vasului de toaletă.

Cele 4 apartamente ale hotelului Tismana din județul Gorj sunt foarte spațioase, având fiecare câte 40 de metri pătrați și structură tradițională: cameră de zi, dormitor, baie privată și balcon. Există și o baie mai micuță, de serviciu, prevăzută numai cu vas de toaletă și chiuvetă. Camera de zi este luminoasă și asigură confortul necesar petrecerii ceasurilor de peste zi. Mobilierul are aspect clasic hotelier și cuprinde o canapea cu fotolii, măsuță decorativă, comodă și frigider. Dormitorul este matrimonial, cu pat dublu pentru cupluri, încadrat de noptiere și măsuță de cafea cu scaune, ca și zonă de relaxare. Balconul privat are ieșire prin dormitor și asigură vedere la munte. Decorul apartamentului este unul clasic, cu mobilier din lemn, în culori primitoare de portocaliu și maro deschis. Baia dispune de utilitățile specifice, foarte moderne, sub forma căzii de baie rotunde, chiuvetei cu spații de depozitare și a vasului de toaletă, amenajate în stil contemporan. Pot fi acomodate 3 persoane într-un astfel de apartament. Canapeaua nu este extensibilă.

Citește și:  Biserica Sf. Atanasie și Chiril – 1768 - din Targoviste : Obiective turistice Dâmboviţa

Turiștii hotelului Tismana din județul Gorj au la dispoziție acces gratuit la rețeaua de internet, televizor cu programe prin cablu, frigider și articole cosmetice gratuite.

Micul dejun este inclus în costul cazării și se servește la restaurant. Există și pachete turistice cu toate cele 3 mese ale zilei incluse în costul cazării. Restaurantul are o capacitate de acomodare a 120 de persoane și este amenajat într-o atmosferă primitoare, cu mobilier din lemn și accesorii decorative vesele, luminoase. Bucătăria este cea tradițional românească, iar la cerere sunt disponibile chiar și meniuri pentru gustări gen picnic în timpul excursiilor din zonă.

Restaurantul, fiind foarte spațios, organizează și evenimente private de amploare, caz în care meniurile sunt stabilite de comun acord și în funcție de preferințele clienților, asigurându-se și preparate din afara bucătăriei tradiționale a României.

Hotel Tismana din județul Gorj propune și un concept nou de turism – biologico spiritual pentru refacerea puterilor trupești și sufletești. Se oferă cazare și pensiune completă numai din ingrediente naturale și ușoare, de bază, evitându-se preparatele cu arome din afara spațiului românesc. Condiția de bază este ruperea completă de viața modernă – telefon și televizor – și vizite zilnice la Mănăstirea Tismana pentru reculegere spirituală.

Hotel Tismana din Gorj se adresează însă și oamenilor de afaceri ajunși în zonă cu interese profesionale. Aceștia pot beneficia de 2 săli de conferințe, una cu capacitate de acomodare pentru 20 de persoane, iar cea de-a doua cu capacitate de acomodare pentru 70 de persoane. Se asigură echipament de conferințe, dar se pot organiza și mese festive sau cocteiluri pentru mediul de afaceri.

La cererea turiștilor, la recepție se intermediază drumeții montane sau excursii organizate către principalele obiective turistice ale zonei – mănăstirile și peșterile cele mai cunoscute. Parcarea mașinilor este gratuită, fiind disponibile numeroase locuri chiar în fața recepției hotelului.

Amplasarea în apropierea Mănăstirii Tismana, curățenia camerelor și raportul calitate preț sunt principalele aspecte pozitive ale unui sejur petrecut la hotel Tismana din județul Gorj. Atitudinea personalului și priveliștea spre munte au încântat pe cei mai mulți dintre turiști. În schimb, au fost criticate conexiunea la internet, calitatea micului dejun și absența frigiderului și a televizorului în unele dintre camere.

hotel-tismana-tismana.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.