Este situat la periferia orașului Zalău, într-o zonă liniștită, ideală pentru tihnă și destindere. Hotel Transilvania face parte din categoria unităților de cazare de 3 stele și oferă cazare în 20 de spații, împărțite pe camere single, camere duble și suite.

Camerele single ale hotelului Transilvania din Zalău sunt camere spațioase, măsurând fiecare câte 19 metri pătrați și adresându-se celor ce călătoresc în afara cuplului. Camerele single sunt prevăzute cu balcoane private, care asigură un plus de luminozitate încăperii. Patul este de o singură persoană, dar la dimensiuni generoase, permițând odihnă deplină. Restul mobilierului cuprinde noptiere, comodă tv cu spațiu pentru frigider, suficient de mare încât să poată servi inclusiv ca și birou de lucru cu scaun. Dulapul pentru haine se regăsește în vestibul. Camerele single ale hotelului Transilvania din Zalău se bucură de decoruri plăcute, ce îmbină clasicul și modernul, prin prisma formei mobilierului, accesoriilor textile și combinațiilor de culori. Contrastul între nuanțele de roșu, alb și negru contribuie la crearea unei atmosfere plăcute, pline de energie, iar lumina galbenă a lămpilor asigură un plus de ospitalitate și căldură. Baia este modern amenajată, într-un decor luminos, cu cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Camerele duble ale hotelului Transilvania din Zalău sunt exclusiv camere twin, cu două paturi single. Măsoară câte 25 de metri pătrați fiecare și se bucură de același decor contemporan și elegant. Sunt disponibile noptiere, spațiu de lucru sub forma unui birou cu scaun, comodă pentru televizor cu loc de frigider și dulap de haine, amplasat în vestibul pentru a nu se pierde din spațiul liber al încăperii. Atmosfera este primitoare, în combinații de roșu, alb și maro închis, iar în baie, turiștii beneficiază de tot confortul oferit de utilități moderne precum cabina de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Se pot închiria și suite în cadrul hotelului Transilvania din Zalău. Este vorba despre spații mari și luminoase. O suită măsoară 34 de metri pătrați și este alcătuită din cameră de zi și dormitor amenajate în spațiu deschis. Patul este matrimonial, pentru cupluri și de dimensiuni mari, asigurând tot confortul necesar pe perioada nopții. De-o parte și de alta se găsesc noptierele, iar zona de relaxare este amplasată într-un alt colț al camerei, fiind reprezentată de o canapea extensibilă, foarte modernă. Comoda pentru televizor este suficient de spațioasă încât să poate fi utilizată și ca birou de lucru, mai ales că este prevăzută și cu scaun. Tot în cadrul comodei tv se regăsește și corpul destinat adăpostirii frigiderului. Televizorul este amplasat de așa manieră încât programele să poată fi vizionate și din dormitor și de pe canapea. Dulapul pentru haine se află amplasat în vestibul. Decorul este modern și plăcut, în combinații de culori elegante: roșu, gri, alb, crem și maro închis. Baia este foarte modern utilată, cu cadă de baie, chiuvetă și vas de toaletă.

Citește și:  Mormântul lui Josif Vulcan din Oradea: Obiective turistice Bihor

Facilitățile asigurate clienților în cadrul cazării la hotel Transilvania din Zalău sunt aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet wireless, frigider cu minibar, televizor cu canale prin cablu, telefon, prosoape, articole cosmetice gratuite și uscător de păr.

Există pachete turistice cu mic dejun inclus în prețul cazării sau fără mic dejun. Prima masă a zilei se servește la restaurantul hotelului, cel vechi, aflat la parterul clădirii. Decorul este asemănător celui din camere, îmbinând în mod ingenios clasicul și modernul, dar într-o atmosferă dominată de culori calde și prietenoase: galben, portocaliu, crem și auriu. Restaurantul hotelului Transilvania din Zalău servește în egală măsură preparate din bucătăria tradițional românească și din bucătăria internațională. Se pot organiza cu succes orice fel de evenimente private de amploare – nuntă, botez, aniversare – întrucât restaurantul poate acomoda până la 300 de persoane simultan.

Cel de-al doilea restaurant al hotelului Transilvania din Zalău a fost inaugurat la etaj și dispune de o capacitate de 140 de locuri. Bucătăria este deschisă oricărei provocări, asigurând și servicii de catering.
Locul ideal de relaxare al hotelului îl reprezintă cafeneaua, deschisă de-a lungul întregii zile și unde se pot savura specialități pe bază de cafea.

Turiștii care vizitează orașul Zalău în interes de afaceri pot beneficia de sala de conferințe a hotelului Transilvania. Aceasta este prevăzută cu tot echipamentul necesar desfășurării întâlnirilor de afaceri și dispune de 100 de locuri. Se pot organiza ședințe de lucru, seminarii și cursuri de training.

Parcarea privată a hotelului este pusă la dispoziția clienților în mod gratuit. Locurile sunt păzite în permanență, prin sistem video.

Politica de cazare a hotelului Transilvania din Zalău prevede că check out-ul se poate face până în orele 14:00.

Raportul calitate – preț, confortul și atitudinea personalului sunt cele mai apreciate aspecte ale unui sejur petrecut la acest hotel. Clienții au lăudat suprafața mare a camerei, decorul contemporan și plăcut, calitatea mâncării și faptul că restaurantul este deschis non stop. Utilitățile băii au fost aspru criticate.

hotel-transilvania-zalau.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.