Se află în centrul orașului și reprezintă cea mai înaltă clădire din Onești. Hotelul Trotuș este foarte cunoscut în mediul de afaceri, întrucât oferă cazare ideală oamenilor aflați în zonă cu probleme legate de serviciu.

Hotelul Trotuș are renumele unei unități de cazare de 3 stele, dar camerele oferite spre închiriere sunt și de 2 stele, în funcție de bugetul fiecăruia. Imobilul are aspect modern, cu geamuri foarte mari și pereți drepți, simpli și sobri.

Camerele sunt de 2, respectiv 3 stele, și se împart în camere single, camere duble și apartamente. Diferența de o stea între camere rezidă în calitatea mobilierului și în prezența anumitor facilități hoteliere specifice. Spre diferență de camerele de 2 stele, cele de 3 stele sunt dotate cu aer condiționat, frigider, uscător de păr la baie și televizor.

Camerele single sunt destul de mici, putând acomoda exclusiv o persoană. Cele duble sunt prevăzute cu pat matrimonial sau paturi duble alăturate, în timp ce apartamentele sunt cele mai spațioase, dar nu pot primi mai mult de două persoane. Constau într-un dormitor mare cu pat dublu și o cameră de zi, gen salon, cu fotolii de piele, birou cu scaun și o comodă cu un televizor cu ecran plat. Cele două încăperi pot fi izolate una de alta, existând o ușă între ele. Baia este foarte mare, cu mobilier modern și toate utilitățile aferente celor 3 stele – prosoape, halate, produse cosmetice, uscător de păr. Clienții apartamentelor au la dispoziție și un seif în care își pot închide în siguranță bunurile personale.

Per total, hotelul Trotuș dispune de 85 de camere, reprezentând cea mai spațioasă unitate de cazare din Onești. Accesul la internet este prevăzut doar în anumite camere, la fel ca și minibarul, valabil doar în apartamente. Mobilierul este simplu, cel tipic hotelier, uneori sobru, iar culorile sunt terne, aproape reci – maro, albastru și verde pastel. Designul este lipsit de pretenții, simplu și practic, ideal sejururilor scurte și profesionale, nu neapărat celor de relaxare.

Absolut toate camerele au micul dejun inclus în preț.

La capitolul restaurant, hotelul Trotuș stă foarte bine. Dispune de trei locații importante, care se bucură deja de succes printre clienții hotelului, dar și printre turiștii cazați în alte unități și chiar printre localnicii orașului.

Restaurantul unde se ia micul dejun este amenajat sub forma unui pub – pub &restaurant Dolce Maria – atmosfera fiind de totală relaxare la un pahar de bere, cu prietenii. Aici se organizează cele mai multe petreceri studențești, zile onomastice, sărbători moderne de genul ziua Îndrăgostiților sau Halloween. Pub-ul ține loc și de discotecă, fiind ideal pentru petreceri zgomotoase, cu muzică dată la maxim și dans până dimineața în zori. Atmosfera este mereu una veselă pentru că aici se strâng tinerii să bea cafeaua din pauzele de la cursuri și să chefuiască pe înserat. Mobilierul este cel tipic de pub – fotolii și canapele de piele, comode, dar cu design simplu.

Citește și:  Podul de la Vama din Resita : Obiective turistice Caraş-Severin

Salonul Venețian este principalul motiv de mândrie al hotelului Trotuș. A fost amenajat sub forma unui salon de bal, aici desfășurându-se evenimente private de amploare, precum nunțile, botezurile, petrecerile de logodnă și aniversările tematice. Salonul este foarte mare și încăpător, iar atmosfera pare desprinsă din poveștile romantice ale Veneției de altădată. Decorul este elegant, de epocă, strălucitor și maiestuos. Hotelul Trotuș dispune de o echipă specializată în organizarea de evenimente festive, în special de genul nunților. În plus, conducerea hotelului promite discounturi importante cuplurilor care își organizează petrecerea de nuntă la salonul Venețian în zilele de duminică.

Turiștii cu copii sunt așteptați în cadrul terasei Garden Grill, un loc foarte încăpător, cu 200 de locuri disponibile. Este vorba despre o grădină de vară, unde meniurile cele mai apreciate sunt cele pe bază de carne la grătar. Deși mobilierul este de lemn, cu un aspect aproape rustic, terasa are aerul unei adevărate grădini de vară, foarte vesele și cochete. Se servesc specialități pe cărbuni. Grătarul este la vedere, iar un detaliu inedit îl reprezintă sălciile plângătoare „răsărite” din podeaua terasei.

Fiind un hotel al oamenilor de afaceri, hotelul Trotuș este prevăzut cu sală de conferință foarte modernă, utilată după standarde profesionale. Se pot organiza conferințe, cursuri, seminarii, mese rotunde și activități specifice de team building. Inclusiv pauzele de cafea și gustările dintre discuții sunt asigurate de personalul hotelului Trotuș.

Check in-ul se face începând cu ora 14:00, iar check out-ul la ora 12:00. Sunt primiți în mod gratuit copiii până în 12 ani, atâta timp cât cazarea lor nu presupune paturi suplimentare.

hotel-trotus-onesti.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.