Se numără printre cele mai cunoscute hoteluri ale orașului, aflându-se chiar la intrarea în Drobeta Turnu Severin și fiind foarte bine semnalizat de-a lungul drumului european E70. Hotel Tudor este amplasat în apropierea Podului lui Traian și este încadrat categoriei de 3 stele, cu 26 de spații de cazare, 2 restaurante foarte mari, sală de conferințe și prețuri foarte accesibile.

Camerele hotelului Tudor din Drobeta Turnu – Severin sunt de mai multe feluri, încercând să vină în întâmpinarea turiștilor de mai multe categorii sociale și profesionale. Spațiile de cazare se bucură de suprafețe mari și se pot închiria sub forma camerelor duble, a suitelor junior și suitelor prezidențiale.

Camerele duble ale hotelului Tudor din Drobeta Turnu – Severin impresionează prin dimensiuni și decor. Măsoară 36 de metri pătrați și asigură confort și intimitate. Fiecare dintre camerele duble dispune de un alt decor, în culori și forme diferite ale mobilierului, dar per ansamblu se păstrează același stil și amplasament. Camerele duble pot fi matrimoniale, cu pat dublu, sau twin, cu două paturi. Ambele variante se pot închiria și în regim single. Mobilierul se compune din noptiere, spațiu de relaxare generos sub forma fotoliilor din piele și a măsuței de cafea, loc de lucru cu birou și taburet, dulap mare de haine și spațiu pentru bagaje cu oglindă și cuier. Camerele duble sunt foarte mari, iar spațiul liber contribuie la impresia de relaxare și confort. Combinațiile de culori sunt pline de eleganță, uneori chiar sobre: roșu, cafeniu, verde muștar sau violet. Pe jos este mochetă, iar ferestrele mari și ușa de la balcon asigură grad sporit de luminozitate. Băile sunt și ele pe măsura încăperilor, adică foarte mari și confortabile, conținând cabină de duș, vas de toaletă, bideu și chiuvetă.

Suitele junior ale hotelului Tudor din Drobeta Turnu Severin sunt amenajate sub forma apartamentelor cu două camere, având dormitor și cameră de zi separate. Dormitorul este matrimonial, inspirat de nevoia de tihnă și intimitate, cu pat comod, noptiere, spațiu de lucru sub forma biroului cu taburet, corp pentru frigider și dulap mare de haine. Camera de zi este destul de micuță, dar asigură toată relaxarea necesară, fiind alcătuită dintr-un set de fotolii de piele artificială și măsuță de cafea, plus spațiu pentru bagaje, prevăzut cu oglindă și cuier. Baia suitei junior din cadrul hotelului Tudor Drobeta este mare, spațioasă și plină de lumină naturală. Se asigură turiștilor cadă de baie, vas de toaletă și bideu, chiuvetă, toate utilitățile fiind moderne.

Citește și:  Casa Savinescu din Botosani : Obiective turistice Botoşani

Turiștii care își doresc sejururi romantice pot închiria suitele prezidențiale ale hotelului Tudor din Drobeta Turnu – Severin. Acestea dispun de suprafețe generoase de 50 de metri pătrați și de un decor ideal pentru îndrăgostiți. Paturile sunt matrimoniale, cu baldachin, destinate răsfățului și odihnei în egală măsură. În rest, mobilierul asigură toate zonele necesare: relaxare, sub forma unui set de fotolii și măsuță de cafea, lucru, sub forma biroului cu taburet, și dulap enorm de haine cu spații nenumărate. Baia este mare și frumos decorată, în nuanțe suave de mov pastelat, dotată cu cadă de baie, chiuvetă, vas de toaletă și bideu.

Turiștii cazați în camerele hotelului Tudor din Drobeta Turnu – Severin se bucură de aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet wireless, frigider cu minibar, televizor și canale prin cablu, prosoape, uscător de păr și articole cosmetice gratuite. Camerele sunt pentru nefumători.

Costul camerelor include și micul dejun. Acesta se poate servi alături de celelalte două mese ale zilei la restaurantele hotelului sau pe terasa hotelului, aflată în aer liber, cu vedere la oraș. Există două restaurante, cu capacitate de acomodare impresionantă. Unul dintre restaurante are 250 de locuri, cel de-al doilea are 400 de locuri. În ambele saloane se pot organiza evenimente private festive, de la nunți până la aniversări. Sunt amplasate una deasupra alteia, la parter și etaj, iar bucătăria are specific românesc, cu accent pe rețetele tradiționale locale. Sălile de restaurant dispun de formație muzicală proprie.

Oamenii de afaceri cazați la hotel Tudor din Drobeta Turnu Severin își pot rezolva problemele în sala de conferințe, pusă la dispoziție special pentru întâlniri, discuții și ședințe profesionale. Sala de conferințe poate acomoda 30 de persoane și este echipată cu utilități moderne specifice mediului de afaceri.

Parcarea este gratuită în cadrul hotelului Tudor din Drobeta Turnu Severin. Fiecare dintre turiștii cazați în camere are la dispoziție un loc de parcare privat, aflat sub supraveghere video.

Copiii cu vârste de până în 10 ani se cazează gratuit în camerele părinților.

Raportul calitate preț, confortul camerelor și curățenia s-au bucurat de aprecieri deosebite din partea clienților hotelului Tudor. Dimensiunea încăperilor a surprins plăcut. Au fost criticate amplasarea hotelului într-o zonă zgomotoasă, calitatea micului dejun și faptul că restaurantul se deschide abia după ora 8:00, chiar și în cazul primei mese a zilei.

hotel-tudor-drobeta-turnu-severin.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.