Este amplasat în localitatea Vama din județul Satu Mare, într-o regiune marcată de vecinătatea pădurilor și izvoarelor de apă minerală. Hotel Valea Mariei este locul ideal pentru cei care doresc să trăiască experiențe transilvane autentice, departe de zgomotul și tensiunile specifice orașelor, într-un cadru natural perfect. Turiștii nu trebuie să renunțe și la facilitățile specifice epocii contemporane, astfel că șederea să fie cât mai confortabilă și pentru suflet, dar și pentru trup.

Hotel Valea Mariei din Vama aparține categoriei unităților de cazare cu 3 stele și oferă cazare variată în 53 de spații. Camerele sunt duble, triple și suite, fiecare dintre acestea putând fi închiriată și în regim single.

Camerele duble ale hotelului Valea Mariei din Vama sunt disponibile în variantă de camere matrimoniale, pentru cupluri și variantă de camere twin, pentru cei ce călătoresc în afara cuplului. Suprafața unei camere duble ajunge până la 18 metri indiferent de numărul paturilor. Spațiile pentru odihnă nocturnă sunt generoase, cu saltele comode. Mobilierul este cel tipic hotelier și se compune din noptiere, zonă de relaxare reprezentată de un set de două fotolii, dulap mare pentru haine și o comodă tv cu numeroase spații, atât pentru frigider cât și pentru păstrarea bunurilor personale ale celor cazați. Decorul inspiră confort, în special datorită accesoriilor textile – cuverturi de pat și draperii bogate, plăcute la atingere. Pe jos este mochetă. Combinațiile de culori sunt obișnuite: verde închis, bej, alb și cafeniu. Pe fereastra camerei poate fi văzută pădurea înconjurătoare. Băile camerelor duble ale hotelului Valea Mariei din Vama dispun de utilități foarte moderne și un decor prietenos. Se asigură cabină de duș spațioasă, chiuvetă cu dulăpior pentru produse cosmetice și vas de toaletă.

Camerele triple ale hotelului Valea Mariei din Vama sunt camere ceva mai mari, ca și suprafață. Măsoară 26 de metri și sunt prevăzute cu 3 paturi de câteo persoană. Decorul este asemănător celui din camerele duble, la fel ca și mobilierul care se compune tradițional din zonă de relaxare reprezentată de fotolii, noptiere, dulap spațios pentru haine și comodă tv cu mai multe funcționalități. Ferestrele foarte mari ale camerelor triple permit pătrunderea luminii naturale fapt ce contribuie la relaxarea și tihna deplină a turiștilor. Se asigură vedere la pădure sau către piscina hotelului Valea Mariei. Băile sunt spațioase, amenajate în combinații de crem și cafeniu și dotate cu cabină de duș, vas de toaletă și chiuvetă cu dulăpior.

Citește și:  Casa - azi Policlinica din Galati : Obiective turistice Galaţi

Se pot închiria și suite în cadrul hotelului Valea Mariei din Vama. Acestea sunt spațioase și foarte frumos amenajate, inspirând confort, eleganță și ospitalitate. O suită măsoară 35 de metri și se compune din cameră de zi, dormitor și baie privată. Camera de zi oferă clipe de relaxare, datorită setului format din canapea și fotolii, amplasate în jurul măsuței decorative. Dormitorul este matrimonial, cu pat pentru cupluri, dar nu lipsește nici restul mobilierului tipic camerelor duble: noptiere, zonă de relaxare cu fotolii, comodă tv cu spațiu pentru frigider. Dulapul este așezat în vestibul. Decorul suitelor din cadrul hotelului Valea Mariei din Vama se concentrează pe combinații de culori pastelate și luminoase: auriu, crem, bej, cafeniu și verde marin. Dotările băilor sunt identice cu cele din cadrul camerelor duble și triple: cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Facilitățile specifice asigurate în prețul cazării sunt aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet wireless, frigider, televizor cu programe prin cablu, telefon, prosoape, uscător de păr și articole de igienă gratuite.

Tot în costul cazării este inclus și micul dejun care se poate servi la restaurantul hotelului Valea Mariei din Vama. Acesta este amenajat la parter și dispune de o capacitate de acomodare foarte mare: 300 de locuri. Este ideal pentru organizarea unor evenimente private foarte mari, precum nuntă, botez, cununie, mese festive sau aniversări diverse.

Bucătăria este cu specific românesc tradițional, dar sunt disponibile și meniuri internaționale, astfel încât fiecare client să fie mulțumit. În cadrul restaurantului se regăsește și un separeu pentru cei care doresc intimitate. Aici sunt disponibile 14 locuri.

Restaurantul hotelului Valea Mariei din Vama se continuă la exterior cu o terasă generoasă, unde se pot servi cele trei mese ale zilei sau gustări între mese. Capacitatea este de 150 de locuri, astfel că se pot organiza și aici unele petreceri private.

Pentru că cei care ajung în zonă caută în mod special relaxarea, hotel Valea Mariei din Vama pune la dispoziția clienților și un mic centru spa, dotat cu saună, piscină interioară, jacuzzi și solar. Accesul este gratuit.

Cât privește distracția, turiștii sunt încurajați cu mic cu mare să petreacă cât mai mult timp în aer liber. Există un părculeț amenajat pentru copii, iar pentru adulți există terenuri de fotbal și tenis, plus o sală de fitness.

Oamenii de afaceri pot închiria sala de conferințe a hotelului, cu capacitate de 100 de locuri.

hotel-valea-mariei-vama.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.