Este amplasat în vecinătatea stației de autobuz din Borșa și în apropierea pârtiei de schi Runc Stiol. Hotel Victoria face parte din categoria hotelurilor de 3 stele și asigură cazare și servicii la standarde internaționale, chiar în apropierea centrului stațiunii Borșa.

Sunt disponibile 23 de spații de cazare, sub forme variate, în funcție de natura călătoriei și bugetul turiștilor. La exterior, hotel Victoria din Borșa are aspectul unui conac boieresc, cu 2 etaje și mansardă. Locurile de parcare sunt nenumărate și se află chiar în fața recepției, în parcarea amenajată a unității. Hotel Victoria din Borșa este amplasat chiar pe șosea, cu spatele la peisaje verzi, de munte.

Camerele sunt duble, triple și sub formă de suite pentru familii. Camerele duble ale hotelului Victoria din Borșa sunt disponibile în ambele variante tradiționale, de camere matrimoniale și camere twin.

Camerele matrimoniale au suprafețe de câte 22 de metri fiecare și sunt prevăzute cu paturi mari, pentru cupluri. Mobilierul este numeros, sub forma măsuței cu scaune ca și zonă de relaxare, a comodei tv ca spațiu ce poate fi folosit și sub forma unui birou cu taburet. Dulapul de haine este amplasat în vestibul, astfel încât camera dispune de multe spații libere. Decorul emană veselie, datorită combinațiilor de culori intense – roșu, alb, crem, portocaliu și maro închis. Pe jos se găsește mochetă groasă. Unele dintre camerele matrimoniale au și balcon, cu vedere la șosea sau la munte. Băile sunt amenajate în stil modern, cu chiuvetă, vas de toaletă și cabină de duș, într-un decor jucăuș și care binedispune, datorită culorilor – roșu și portocaliu.

Camerele twin ale hotelului Victoria din Borșa au suprafețe ceva mai mici, de câte 18 metri fiecare și sunt ideale pentru cei care călătoresc în afara cuplului. Ambele paturi twin sunt prevăzute cu noptieră, iar camera dispune de măsuță și scaune, comodă tv și dulap pentru haine. Decorul este încă și mai vesel, în nuanțe lucioase de roz și crem. Ferestrele mari asigură lumină naturală. În băi, clienții au tot ce le trebuie: cabină de duș, vas de toaletă și chiuvetă.

Camerele triple ale hotelului Victoria din Borșa au suprafețe de câte 20 de metri și sunt ideale pentru cuplurile ce călătoresc cu copilul. Sunt disponibile mai multe variante de odihnă nocturnă – fie pat dublu și un pat single, fie 3 paturi single. Camerele triple beneficiază de o amenajare foarte practică, sub forma unei suite compuse din 2 dormitoare, în plan deschis. În acest fel, se asigură intimitate, fiecare dintre paturi fiind separat vizual de restul. Camera triplă dispune și de zone de relaxare sub forma fotoliilor sau a măsuței cu scaune. Comoda tv se regăsește în dormitorul cu pat dublu și este suficient de mare încât să poată fi utilizată și ca spațiu de lucru. Decorul este foarte plăcut, în combinații de culori vesele, scăldate în lumina naturală. Diferă de la o cameră la alta. Baia impresionează prin dimensiunile generoase și prin existența căzii de duș cu sistem jacuzzi.

Citește și:  Rezervația naturală Poiana cu narcise de la Negrileasa: Obiective turistice Alba

În cadrul hotelului Victoria din Borșa, suitele au suprafețe de câte 30 de metri și se adresează tot familiilor cu copii. Sunt împărțite în două dormitoare și o cameră de zi, de dimensiuni reduse. Dormitoarele au paturi duble, matrimoniale și mobilier specific: măsuță de cafea și scaune, dulap de haine, măsuță de toaletă cu oglindă. Camera de zi se află între cele două dormitoare și se compune din canapea sau fotolii, măsuță decorativă și spațiu mare pentru bagaje. Suitele hotelului Victoria din Borșa au balcon privat. Baia este foarte modern amenajată, cu cadă de baie, chiuvetă și vas de toaletă.

Peste tot în camere se asigură acces gratuit la rețeaua de internet wireless, televizor cu programe prin cablu, frigider și minibar, uscător de păr, articole de igienă gratuite și prosoape.

Cele trei mese ale zilei pot fi servite, contra cost, la restaurantul hotelului, amenajat într-un decor foarte elegant și plăcut, cu mobilier de lemn. Se servesc preparate din bucătăria tradițională a României. Turiștii au la dispoziție și o bucătărie comună, unde își pot prepara singuri meniuri ușoare. În cadrul restaurantului se pot organiza cu succes petreceri private de amploare sau mese festive în regim business. Pe terasa în aer liber a hotelului Victoria din Borșa se regăsesc și facilități pentru grătar.

Oamenii de afaceri pot închiria sala de conferințe a hotelului, echipată cu toate utilitățile specifice activităților profesionale.

Este acceptată și prezența animalelor de companie, în anumite condiții.

Locația și confortul camerelor sunt cele mai apreciate aspecte ale unui sejur în cadrul acestui hotel. Cei cazați la hotel Victoria din Borșa au fost satisfăcuți de calitatea conexiunii la internet, de raportul calitate preț și de mâncarea servită la restaurant. Unii dintre turiști s-au plâns de lipsa balconului în anumite camere și de faptul că nu se face curățenie zilnică în încăperi.

hotel-victoria-borsa.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.