Se află chiar în centrul istoric al orașului Satu Mare, în imediata vecinătate a unor importante obiective turistice de ordin cultural – Catedrala, Turnul Pompierilor și Parcul Central. În jurul hotelului Vila Bodi sunt disponibile o sumedenie de localuri, restaurante și magazine.

Hotel Vila Bodi este găzduit într-o vilă cu valoare istorică, datând din secolul trecut. Construcția a fost renovată, modernizată și inclusă sistemului de turism în anul 2002. Hotelul Vila Bodi din Satu Mare a fost încadrată categoriei de 4 stele și dispune de 9 camere, cu variante numeroase de cazare: camere single, camere duble și apartament.

Încă de la exterior, decorul este cel baroc, grandios, trădând eleganță și măreție. La interior, camerele impresionează prin stilul mobilei de epocă, ce introduce parcă pe turiști în paginile de istorie ale burgheziei locale din urmă cu peste 100 de ani.

Camerele single ale hotelului Vila Bodi din Satu Mare au suprafețe de câte 25 de metri și sunt amenajate cu mult bun gust. Spațiul este mare, având în vedere că se adresează unei singure persoane. Patul este single, dar comod și generos ca dimensiune, amplasat sub ferestre, astfel încât clienții se pot trezi mângâiați de razele soarelui. Mobilierul este numeros și de calitate: noptiere, zonă de relaxare reprezentată de o măsuță rotundă de cafea și scaun cu spătar, spațiu de lucru sub forma unei mese cu oglindă și scaun, dulăpior pentru bunurile personale de genul actelor și cheilor de la mașină, spațiu pentru bagaje, dulap mare de haine. În general, camerele single se află la mansardă, astfel că decorul se bucură de un plus de intimitate și lumină, grație ferestrelor de tip Velux. Atmosfera este foarte plăcută, confortabilă, deși plină de rafinament, căci mobilierul este de epocă, din lemn masiv, în forme elegante și cu numeroase ornamente sculptate. Pereții sunt îmbrăcați în tapet luminos, cu motive desenate în nuanțe de auriu, iar sistemul de iluminare imită la scară redusă vechile candelabre ale palatelor aristocrate. Predomină combinațiile de verde, auriu, alb, maro închis și culoarea șampaniei. Baia este foarte modern utilată, fără a se pierde însă impresia de lux specific secolului XIX. Este dotată cu cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Camerele duble ale hotelului Vila Bodi din Satu Mare se regăsesc în ambele variante, de camere matrimoniale cu un singur pat și camere twin cu 2 paturi single. Camerele măsoară 25 de metri și se adresează celor ce călătoresc însoțiți. Decorurile diferă, în funcție de tipul camerei – pentru cupluri sau twin. Camerele matrimoniale au un aer sobru, fiind amenajate în combinații de culori solemne, precum verde închis, maro închis, în timp ce camerele twin se bucură de combinații ceva mai vesele, de genul alb strălucitor cu portocaliu și maro. Se mențin aceleași piese de mobilier: noptiere, zonă de relaxare cu măsuță de cafea și scaune, masă de toaletă cu oglindă ce poate servi ca spațiu de lucru, dulăpior pentru bunurile personale, spațiu de bagaje și dulap de haine. Toată mobila este de epocă, din lemn masiv și cu numeroase ornamente în stil baroc. Unele dintre camerele duble dispun și de balcon cu vedere la grădină sau oraș. Baia camerei duble din hotel Vila Bodi Satu Mare are un aspect elegant, dar asigură utilități moderne – chiuvetă, cadă de baie și vas de toaletă.

Citește și:  Biserica Sf. Spiridon din Corabia : Obiective turistice Olt

Hotelul Vila Bodi din Satu Mare oferă cazare și în cadrul unui apartament. Este vorba despre o suită cu cameră de zi și dormitor, amenajate în același stil grandios, de secol XIX. Camera de zi este spațioasă, foarte luminoasă și dispune de mobilier specific relaxării pe durata zilei. Sunt disponibile o canapea, un set de masă cu scaune pentru servit meniuri ușoare, spațiu de lucru sub forma unui birou mare cu scaun și comodă tv. Pe balcon se iese din camera de zi. Dormitorul este matrimonial, cu pat pentru cupluri și dotat cu același stil de mobilier elegant. Se asigură noptiere, spațiu de lucru sau masă de toaletă cu oglindă, zonă de relaxare sub forma măsuței de cafea și a 2 scaune, dulap de haine. Baia este impresionantă, în primul rând datorită dimensiunilor și apoi datorită dotărilor. Dispune de cadă pe colț cu jacuzzi, chiuvetă și vas de toaletă.

Turiștii cazați în camerele hotelului Vila Bodi din Satu Mare au la dispoziție facilități specifice standardului de 4 stele: aer condiționat, acces gratuit la internet, televizor cu ecran plat, programe tv prin cablu, frigider cu minibar, halate, papuci, prosoape, uscător de păr și articole de igienă gratuite.

Micul dejun este inclus în prețul cazării și se servește sub formă de bufet în salonul de mese, aflat la demisol, sub forma unei vechi crame medievale. Există și o sală de conferințe, cu capacitate maximă de 20 de locuri. Clienții hotelului Vila Bodi au acces gratuit la saună și jacuzzi în cadrul unității.

hotel-vila-bodi-satu-mare.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.