Este cel mai nou hotel deschis în Slatina și se găsește în Piața Ecaterina Teodoroiu, în inima orașului. Hotel Zytto a fost deschis de către fotbalistul Răzvan Raț și oferă numeroase zone de agrement, în special de natură sportivă. Hotelul face parte din categoria unităților de cazare de 3 stele și oferă cazare în cadrul a 23 de spații. Sunt disponibile camere single, camere duble, camere triple și apartamente.

Camerele single ale hotelului Zytto din Slatina au suprafețe de câte 16 metri fiecare și dotările unei camere duble twin, fiind prevăzute cu două paturi single. O astfel de cameră dispune de zonă de relaxare formată din măsuță de cafea și fotolii micuțe, din piele artificială, comodă tv cu taburet și oglindă ce poate servi ca spațiu de lucru și masă de toaletă, corp pentru frigider și dulap de haine spațios. Atmosfera este modernă, dar intimă, inspirând ospitalitate și căldură. Decorul diferă de la o cameră la alta, din punct de vedere al combinației de culori. Unele camere sunt amenajate în combinații de roșu și alb, altele în combinații de galben și crem, altele în combinații de bej și verde muștar. Baia este modern utilată și asigură cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Camerele duble ale hotelului Zytto din Slatina au suprafețe ceva mai mari, de câte 20 de metri și se închiriază sub forma camerelor matrimoniale cu un pat dublu sau a camerelor twin cu două paturi single. Sunt camere foarte vesele și spațioase, scăldate în lumină naturală datorită ferestrelor generoase. Zona de relaxare se compune din fotolii joase și măsuță de cafea, iar comoda pentru televizor este prevăzută cu scaun și oglindă, având și loc pentru frigider. Dulapul de haine se găsește în vestibul. Decorul este asemănător celui din camerele single, plin de energie și vitalitate, cu parchet din lemn natural și accesorii textile pline de veselie, în culori aprinse: roșu, auriu, bej și crem. Baia dispune de utilitățile specifice standardului de 3 stele: cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

În cadrul hotelului Zytto din Slatina se pot închiria și camere triple. Acestea măsoară fiecare câte 22 de metri și sunt amenajate cu câte 3 paturi de o persoană ori un pat matrimonial și un pat single. Piesele de mobilier sunt identice cu cele de la camerele duble: măsuță de cafea cu fotolii, comodă tv cu loc pentru frigider și spațiu de lucru sau masă de toaletă cu scaun, dulap pentru haine și noptiere joase. Decorul transmite veselie și energie, fiind concentrat pe nuanțe de roșu și gri deschis. În baie se asigură cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Citește și:  Cladirea fostei Cooperative de Credit Cetatea din Turnu Magurele : Obiective turistice Teleorman

În fine, se pot închiria și suite în cadrul hotelului Zytto din Slatina. Acestea sunt amenajate sub forma apartamentelor cu cameră de zi și dormitor, bucurându-se de decoruri foarte moderne. Suprafața totală a unei suite ajunge la 34 de metri. Camera de zi dispune de mobilier din piele, destinat relaxării pe durata zilei: canapea și fotolii, măsuță de cafea, comodă tv cu spațiu pentru frigider. Culorile sunt pline de viață, în combinații de roșu cu alb, gri perlat cu albastru sau crem. Dormitorul suitei din cadrul hotelului Zytto din Slatina este matrimonial, cu pat pentru cupluri, străjuit de noptiere. Dispune de măsuță de cafea și două fotolii micuțe, din piele artificială. Întreg apartamentul este concentrat pe decoruri îmbrăcate în diverse nuanțe de roșu, pornind de la pereții zugrăviți într-un roz puternic până la mocheta vișinie și draperiile sângerii. Baia este modernă, cu cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Ca și facilități în camerele și apartamentele hotelului Zytto din Slatina, turiștii beneficiază de aer condiționat, acces nelimitat la rețeaua de internet wireless, telefon, televizor și canale prin cablu, frigider cu minibar, încălzire centrală, articole cosmetice gratuite în băi, uscător de păr și prosoape curate.

Micul dejun nu se regăsește în prețul cazării, dar poate fi inclus. Se servește la restaurantul modern amenajat, cu mobilier de lemn închis la culoare, într-o atmosferă marcată de prezența candelabrelor din sticlă. Bucătăria este cea tradițional românească, dar se pot comanda și preparate internaționale. Capacitatea de acomodare a salonului de mese este de 250 de persoane, astfel că aici se pot organiza fără probleme și petreceri private fastuoase – nuntă, botez și petreceri de firmă.

Turiștii cazați la hotel Zytto din Slatina beneficiază și de o sală de conferințe, în cazul în care se află în oraș cu interese profesionale. Sala de conferințe este ultramodern utilată cu echipament specific mediului de afaceri și poate acomoda până la 80 de persoane. Barul și pauzele de cafea se asigură în cadrul hotelului.

Hotelul găzduiește un adevărat centru sportiv, cu terenuri de tenis și fotbal. Tot aici se află o saună, o piscină și o sală de forță cu aparatură pentru întreținere corporală.

hotel-zytto-by-razvan-rat-slatina.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.