Se află amplasat într-un decor natural de vis, foarte central. Hotelul Triumf se găsește pe șoseaua Kiseleff, într-un imobil istoric, cu aspect de vechi conac boieresc, înconjurat de o curte foarte mare, amenajată în stil romantic.

Hotelul Triumf este cotat la 2 stele, dar se bucură de o locație centrală, în imediata apropiere a Arcului de Triumf, pieții Victoria și a mai multor obiective culturale. La aeroportul Henri Coandă se poate ajunge foarte repede, iar în zonă se află două guri de metrou. Străzile dimprejur se numără printre cele mai frumoase ale Bucureștiului, cu case vechi, recondiționate și cu unele mici palate contemporane. În zonă sunt amenajate mai multe terase cu prețuri piperate, dar și magazine de lux.

Hotelul Triumf poate acomoda până la 155 de clienți, în camerele single, duble și în apartamente. Prețurile sunt destul de mari pentru cele 2 stele hoteliere, însă reflectă eleganța camerelor și locația foarte centrală a imobilului.

Camerele single sunt de două feluri: cu duș și cu cadă. Diferă inclusiv suprafața lor. Camerele single cu duș au 15 metri, iar dușul este amplasat într-o nișă, neavând practic nevoie nici de cabină cu uși, nici de perdea de plastic. Mobilierul este păstrat în condiții bune, dar reflectă epoca anilor 1990. Patul este încăpător, sub forma paturilor gen divan. Restul pieselor de mobilă sunt reprezentate de un fotoliu sau scaun de piele și o comodă cu oglindă, având mai degrabă rol decorativ decât practic. Camerele single cu cadă dispun de o suprafață ceva mai generoasă, ajungând până la 18 metri. Baia este mult mai mare și cada este foarte încăpătoare, păstrată în condiții foarte bune. Camerele single se închiriază exclusiv unui singur client.

Camerele twin sunt și ele tot de două feluri. Cele cu duș ocupă o suprafață de 17 metri și dispun de o baie destul de mică, cu duș încastrat într-o nișă. Camera are două paturi de o persoană, așezate la distanță, ceea ce permite cazarea persoanelor care nu trăiesc în cuplu. Mobilierul este elegant, bine întreținut și duce cu gândul la atmosfera caselor boierești de altădată.

Camerele twin cu cadă au o suprafață de 20 de metri și baia este ceva mai mare decât în cazul celor cu duș. Deși bine întreținute și perfect funcționale, băile nu au fost modernizate. Camerele oferă zone de relaxare și comodă cu televizor.

Camerele duble se adresează cuplurilor. Au o suprafață de 20 de metri, dar patul este matrimonial. Printre mobile se regăsesc un dulap încăpător, o comodă cu oglindă și scaun sau fotoliu. Băile camerelor duble sunt prevăzute cu cadă și foarte luminoase. În plus, camerele duble se bucură de o splendidă vedere la grădină.

Citește și:  Primaria din Sinaia : Obiective turistice Prahova

Suita este aranjată în stil boieresc, pe o suprafață de 40 de metri. Patul este dublu, matrimonial, sau sub forma a două paturi de câteo persoană. Livingul este spațios, dar nu poate acomoda persoane pe timpul nopții, fiind amenajat sub forma vechilor sufragerii românești, cu numeroase piese de mobilier, destinate petrecerii zilei. Există o masă înconjurată de fotolii, un scrin și o comodă pentru televizor. Suita dispune de balcon, iar vederea este la grădină.

Toate camerele au aer condiționat, acces gratuit la internet sistem wi-fi, telefon, televizor cu cablu, frigider și articole de toaletă oferite gratuit. Există și serviciu de trezire.

În prețul camerelor intră și micul dejun, care se servește în cadrul restaurantului. Pe timp de vară, clienții pot lua prima masă a zilei pe terasa restaurantului, amplasată într-o splendidă grădină cu flori și sculpturi aparent antice.

Meniul micului dejun este bogat și variat, fiind servit sub forma bufetului suedez, la discreția clienților. Celelalte mese de peste zi pot fi comandate tot la restaurant, mai ales că acesta se bucură de faimă locală. Meniul este cel internațional și, la cerere, se prepară meniuri vegetariene sau pe bază de dietă strictă.

Restaurantul a fost deschis imediat după 1990, atrăgând lumea bună a Bucureștiului și devenind unul dintre cele mai cunoscute din oraș. Dispune de trei saloane foarte mari și o terasă, fiind ideal pentru petreceri de nuntă, cu 120 de invitați. Restaurantul este încadrat la categoria localurilor de lux.

Recepția hotelului Triumf este splendidă, lăsând impresia unui decor regal. Clienții au la dispoziție două terenuri de tenis acoperite și care pot fi folosite fără probleme chiar și pe durata lunilor de iarnă.
Turiștii se bucură de protejarea mașinilor în cadrul parcării private a hotelului Triumf. Parcarea este gratuită și încăpătoare.

Surpriza cu adevărat dulce a acestui hotel o reprezintă laboratorul propriu de cofetărie. Dulciurile Triumf au deja o faimă binemeritată, numărându-se printre cele mai scumpe și de calitate.

Copiii până la 6 ani se cazează gratuit în camerele părinților. Check in-ul începe la ora 12:00, iar check out-ul trebuie încheiat până la ora 13:00.

hotelul-triumf-bucuresti.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.