A fost construit chiar la intrarea în Municipiul Olteniţa, pe strada 22 decembrie; face parte din categoria hotelurilor de 2 stele și vine în întâmpinarea turiștilor aflaţi în sejururi de odihnă.
Motel Alexander din Olteniţa are 16 camere disponibile, în variante de camere duble matrimoniale și camere duble twin. În ambele cazuri, suprafaţa și dotările sunt identice. O cameră dublă în cadrul Motelului Alexander măsoară 14 metri. Piesele de mobilier sunt puţine, dar foarte practice, iar încăperile se bucură din plin de lumină naturală. Paturile sunt încadrate de noptiere joase; zona de relaxare are un aspect rustic, compunându-se din măsuţă de cafea scundă și două taburete realizate în același stil. Au aspect simplu și natural, de lemn netratat, doar lăcuit. Restul mobilierului cuprinde un dulap de haine înalt, prevăzut cu umerașe și rafturi pentru încălţăminte, o comodă cu uși duble și un frigider separat, ce asigură turiștilor un minibar complet. Televizorul este prins pe perete. Decorul camerelor este natural, aproape rustic, atât din pricina mobilierului neșlefuit, cât și a combinaţiilor de culori primare: alb, maro deschis și negru.
Băile camerelor din cadrul motelului Alexander Olteniţa sunt neașteptat de spaţioase și luminoase. Atât decorul cât și utilităţile sunt de un alb strălucitor. Se asigură chiuvetă cu oglindă, cabină de duș înaltă și vas de toaletă. Aerisirea e posibilă în mod discret, datorită ferestrei din baie.
Toate ferestrele sunt din termopan și dublate cu plase de ţânţari, putând fi lăsate deschise la orice oră din zi și noapte.
Ca și facilităţi hoteliere, motel Alexander din Olteniţa pune la dispoziţia clienţilor săi aer condiţionat, acces gratuit la reţeaua de internet wi-fi, frigider cu minibar, televizor cu ecran plat, programe prin cablu, încălzire centrală, prosoape și articole cosmetice gratuite în băi.
Motel Alexander din Olteniţa nu dispune de restaurant, astfel că micul dejun și restul meselor de peste zi trebuie asigurate de turiști în regim propriu. În schimb, aceștia au la dispoziţie o terasă unde pot savura băuturi și specialităţi de cafea și un bar, pentru consumul de băuturi alcoolice.
Clienţii își pot lăsa bagajele la recepţie, după efectuarea check out-ului. De asemenea, parcarea mașinilor este gratuită, aflându-se în jurul motelului și fiind supravegheată în mod continuu, prin sistem video. Turiștii care doresc să se plimbe prin municipiul Olteniţa dispun de biciclete oferite gratuit de către personalul motelului.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.