A fost construit în vecinătatea Lacului Amara, astfel că asigură clienților săi inclusiv acces la una dintre plajele de pe malul lacului. Motel Diamant este încadrat categoriei unităților de cazare de 3 stele și oferă 14 spații de cazare împărțite în camere duble, camere triple și apartamente.

Numai 50 de metri despart motel Diamant de apa lacului Amara. Unele dintre camerele de închiriat ale motelului au balcon cu vedere la apă.

Camerele duble ale motelului Diamant din Amara sunt camere matrimoniale, cu un pat dublu, și camere twin, cu două paturi single. Suprafața unei camere duble măsoară 14 metri pătrați. Mobilierul este numeros și practic. Se asigură noptiere, zonă de relaxare formată dintr-o măsuță de cafea, spațiu de lucru reprezentat de un birou cu scaun și comodă pentru televizor care dispune de un loc special creat pentru frigider. Dulapul de haine este amplasat în vestibul. Decorul unei camere duble din cadrul motelului Diamant Amara este foarte primitor, datorită combinațiilor de culori calde – galben, bej și portocaliu. Atmosfera este intimă, atât din cauza accesoriilor textile, cât și a suprafeței destul de mici a încăperii. Sunt camere foarte luminoase, în special cele prevăzute cu balcon. Pe jos se găsește mochetă. Baia privată a camerei duble din cadrul motelului Diamant din Amara este suficient de încăpătoare și dotată cu utilități moderne de genul chiuvetă, vas de toaletă și cabină de duș.

Familiile cu un copil pot opta pentru cazare în camerele triple ale motelului Diamant din Amara. Acestea au suprafețe de câte 20 de metri pătrați fiecare și sunt prevăzute cu un pat dublu, matrimonial și un pat single. Deși suprafața este mai mare, camerele triple nu dispun de noptiere și nici de măsuță de cafea. Mobilierul este reprezentat de o comodă pentru televizor cu spațiu destinat frigiderului, birou cu scaun pentru momentele dedicate activităților profesionale și dulap de haine, amplasat în vestibul. Atmosfera este la fel de prietenoasă și scăldată în lumina soarelui, păstrându-se aceeași combinație de culori calde: galben, portocaliu și crem. În baie, se găsesc utilități specifice: chiuvetă, cabină de duș și vas de toaletă.

Motel Diamant dispune și de suite cu un dormitor, amenajate sub forma apartamentelor cu două încăperi. Un astfel de apartament se bucură de o suprafață de 30 de metri pătrați și este împărțit în cameră de zi și dormitor, separate prin ușă. Camera de zi este luminoasă, destinată relaxării pe timpul zilei, mobilierul fiind numeros și practic. Sunt disponibile o canapea extensibilă, fotolii, măsuță de cafea, comodă pentru televizor cu spațiu destinat frigiderului și un spațiu de lucru sub forma biroului cu scaun. Atmosfera este veselă, datorită combinațiilor de culori pline de energie – vișiniu, verde, galben, bej și alb strălucitor. Dormitorul este matrimonial, având pat dublu, pentru cupluri, încadrat de noptiere. Suprafața dormitorului este destul de mică, astfel că dulapul este amplasat în vestibul. Atmosfera dormitorului este și ea plină de energie, căci pereții sunt zugrăviți într-o nuanța de violet, la care se adaugă accesoriile textile de culoare roșie și mocheta verde. Camera este puternic luminată. Accesul la baia privată a apartamentului se face din dormitor. Baia dispune de suprafață mulțumitoare, iar în locul cabinei de duș se asigură cadă de baie modernă. Restul utilităților sunt cele obișnuite: chiuvetă și vas de toaletă. Decorul este de un alb strălucitor. Pot fi acomodate până la 4 persoane într-un astfel de apartament.

Citește și:  Monumentul Eroilor din Moiseni : Obiective turistice Satu-Mare

Peste tot în camerele și suitele motelului Diamant din Amara, turiștii dispun de anumite facilități, precum aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet wireless, televizor cu canale prin cablu, frigider cu minibar, prosoape și articole de toaletă gratuite.

Tot în costul cazării este inclus și micul dejun, care se servește la restaurantul motelului Diamant din Amara, la alegere între două meniuri. Restaurantul dispune de o capacitate totală de 60 de locuri, putând deveni și scena unor petreceri private restrânse, de genul aniversărilor sau meselor festive. Bucătăria este cea tradițional românească, cu specific regional. Se prepară bunătăți conform unor rețete locale.

Pe terasa care împrejmuiește motel Diamant din Amara sunt disponibile mai multe zone de relaxare în aer liber și anume leagăne mari cu aspect rustic, din lemn masiv. Parcarea este gratuită pentru clienții cazați la interior, ea regăsindu-se chiar în fața recepției. Locurile de parcare sunt păzite prin sistem video. Este disponibilă și o stație de alimentare GPL.

Ca și activități de petrecere a timpului la motel Diamant din Amara se recomandă plajă pe malul Lacului Amara, tratamente cu nămol și pescuit.

Amabilitatea personalului și raportul calitate preț au fost cele mai apreciate aspecte ale unui sejur petrecut la motel Diamant din Amara. Clienții s-au arătat satisfăcuți de calitatea micului dejun, conexiunea la internet și de curățenia din camere. Nemulțumirile s-au legat, în schimb, de modul defectuos de funcționare a utilităților din băi.

motel-diamant-amara.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.