Face parte din complexul Club Roxana, din localitatea Roata de Jos, și oferă 15 spații de cazare cu numeroase locuri disponibile. Clubul Roxana a fost inaugurat în anul 1991 și se bucură de renume printre turiștii care iubesc distracția.

Motel Roxana din Roata de Jos a fost încadrat categoriei unităților de cazare de 3 stele. Camerele sunt spațioase și prevăzute cu mai multe paturi, putând acomoda de la 2 până la 4 persoane.

Camerele duble ale motelului Roxana sunt de două feluri – matrimoniale și twin, dar diferă și din punctul de vedere al paturilor, cât și al suprafeței. Camerele matrimoniale dispun de un pat dublu mare și măsoară fiecare câte 25 de metri pătrați. Mobilierul este practic, compus din noptiere, zonă de relaxare cu canapea și măsuță de cafea, comodă pentru tv cu spații de depozitare a bunurilor personale, spațiu pentru bagaje și dulap de haine, amplasat în vestibul. Decorul este modern, elegant, în combinații de culori închise și cu mobilier inspirat de stilul contemporan. Baia camerelor matrimoniale din cadrul motelului Roxana din Roata de Jos dispune de utilități foarte moderne, sub forma căzii de duș, a chiuvetei cu dulap și vasului de toaletă. Aerisirea se face prin fereastră.

Camerele twin au suprafețe ceva mai mici, de câte 20 de metri pătrați. Sunt disponibile două paturi single, noptiere, zonă de relaxare reprezentată de o canapea și o măsuță de cafea, comodă tv cu spațiu pentru bunuri personale și dulap de haine, în vestibul. Pentru bagaje, genți și haine de afară există un spațiu prevăzut cu dulăpior, cuier și oglindă. Decorul este inspirat de energia nuanțelor de verde, pereții fiind zugrăviți într-un ton de verde pastel. Chiar și în baie domină culoarea verde, iar utilitățile sunt moderne și practice: cabină de duș, chiuvetă cu dulap și vas de toaletă. Există și fereastră în baie.

Camerele triple ale motelului Roxana din Roata de Jos au suprafețe de câte 25 de metri pătrați și dispun de 3 paturi single, putând acomoda grupurile de prieteni. Mobilierul se compune din noptiere, zonă de relaxare cu patru locuri – măsuță și scaune – dulap de haine, amplasat în vestibul. Decorul este vesel și luminos, în combinații calde de crem, alb și cărămiziu. Pereții sunt îmbrăcați în tapet cu motive argintii, contribuind la impresia de cameră foarte luminoasă și veselă. Baia camerei triple se bucură de spațiu generos și asigură turiștilor utilitățile specifice – cadă de baie modernă, chiuvetă și vas de toaletă. Aerisirea se face prin fereastră.

Citește și:  Crucea de piatra din Ramnicu Valcea : Obiective turistice Vâlcea

Camerele cvadruple ale motelului Roxana din Roata de Jos sunt camere foarte spațioase, măsurând câte 30 de metri pătrați fiecare. Pot fi acomodate 4 persoane adulte, în cele 4 paturi single disponibile. Mobilierul cuprinde noptiere, dulap de haine, comodă tv cu sertare și zonă de relaxare formată din masă cu 4 scaune. Există și o canapea, în apropierea televizorului. Pentru bagaje, camera cvadruplă oferă un spațiu special prevăzut cu dulăpior și cuiere. Decorul camerelor cvadruple este cel rustic, cu pereții îmbrăcați în lambriuri de lemn și cu mobilă din lemn natural. Baia este modern utilată cu chiuvetă, vas de toaletă și cădiță de duș.

Suita din cadrul motelului Roxana din Roata de Jos reprezintă un apartament cu două camere, ocupând o suprafață de 30 de metri pătrați. Este vorba despre cameră de zi și dormitor. Camera de zi se concentrează pe nevoia de relaxare a turiștilor, astfel că este prevăzută cu o canapea colțar, extensibilă, așezată în jurul unei măsuțe. Decorul este vesel și tineresc, cu numeroase motive geometrice și inspiră tihnă și confort datorită combinațiilor de culori calde – maro, alb, crem. Dormitorul suitei este matrimonial, cu pat de două persoane, încadrat de noptiere. Tot în dormitor se asigură comodă tv cu spații de depozitare a bunurilor, dulap de haine și o măsuță de cafea cu scaune. Per total, decorul este rustic, pereții fiind îmbrăcați în tapet ce imită culoarea și aspectul lemnului natural. Baia suitei dispune de utilități dintre cele mai moderne – cabină de duș cu hidromasaj, chiuvetă și vas de toaletă.

Drept facilități, clienții motelului Roxana din Roata de Jos beneficiază de aer condiționat, televizor, programe prin cablu, frigider, acces gratuit la rețeaua de internet wireless, prosoape, încălzire centrală și articole de toaletă gratuite.

În prețul cazării este inclus și micul dejun. Restaurantul motelului Roxana din Roata de Jos dispune de un salon de mese cu o capacitate de 200 de locuri și o terasă acoperită, cu o capacitate de 300 de locuri. Astfel că aici se pot organiza cu succes evenimente private de amploare – nuntă, botez, aniversări și mese festive.

Discoteca clubului Roxana din Roata de Jos se bucură de cea mai mare apreciere din partea turiștilor, fiind amenajată cu o terasă exterioară pe suprafața căreia se află și o piscină cu șezlonguri și umbreluțe.

Parcarea mașinilor este asigurată gratuit.

motel-roxana-roata-de-jos.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.