Se găsește în cartierul Unirea al orașului, la numai 2 kilometri distanță de centrul Bistriței. Motel Sheriff este o unitate de cazare extrem de apreciată de către turiști, datorită suprafețelor generoase ale camerelor, designului deosebit și confortului. Amabilitatea și politețea personalului reprezintă și ele un alt mare plus al motelului Sheriff din Bistrița.

Este vorba despre un motel de 3 stele, ce dispune de 30 de camere, atât duble, cât și triple și cvadruple. Designul este diferit de la o cameră la alta. Aproape că fiecare dintre încăperi are un alt decor și o altă atmosferă, în funcție de accesorii și combinații de culori. Stilul este cel modern, cochet și vesel.

Camerele single se transpun într-o suprafață de 15 metri pătrați și cuprind un pat dublu, lipit de perete. Mobilierul este compus din noptieră, comodă tv și spațiu de lucru cu masă și scaun. Baia este cea mai mică din motel Sheriff, dar modern utilată cu duș, chiuvetă și vas de toaletă dispuse în plan dreptunghiular. Decorul camerelor single este jucăuș, în culori intense de roșu, verde, alb și negru, iar atmosfera este luminoasă. Camerele single inspiră bucurie de viață și chef de distracție.

Camerele duble sunt cele mai numeroase la motel Sheriff și se pot închiria inclusiv în regim single. Au o suprafață de 30 de metri pătrați și se compun fie din pat matrimonial pentru 2 persoane, fie din 2 paturi single. Sunt camere utilate modern, cu piese practice și elegante dispuse armonios. O cameră dublă are în dotare noptiere, spațiu de lucru cu masă și două scaune, comodă tv și zonă de relaxare compusă din 2 fotolii comode și o măsuță de cafea. Decorul este extrem de modern, dar și confortabil, iar piesa de rezistență este reprezentată de peretele principal al camerei, prevăzut cu peisaje colorate, de natură verde sau secvențe de fotografie alb negru. Baia camerei duble este și ea modernă, cu mobilier amenajat în formă originală. Cada de duș este separată de vasul de toaletă printr-un paravan și uși de sticlă, iar chiuveta este lungă, cu blat de granit. Predomină nuanțe puternice de roșu, combinații alb negru și cenușiu, contraste de verde și mov.

Camerele triple ale motelului Sheriff din Bistrița au o suprafață de 30 de metri pătrați și se compun dintr-un pat dublu, matrimonial și un pat single. Sunt ideale pentru cuplurile cu copii, putând acomoda 3 adulți sau 2 adulți și doi copii. Atmosfera este veselă, de cameră de vacanță, în culori marine de verde și albastru. Există și camere amenajate în combinații sobre de vișiniu și alb. Mobilierul este confortabil și practic, alcătuit din noptiere, corp pentru frigider și televizor, birou de lucru și fotolii pentru relaxare. Baia este simplă, luminoasă, cu duș, vas de toaletă și chiuvetă. În baie, lumina este albă, propice machiajului.

Citește și:  Peștera Meziad: Obiective turistice Bihor

Camerele cvadruple ale motelului Sheriff din Bistrița se întind pe o suprafață de 35 de metri pătrați și sunt foarte luminoase. Paturile sunt în număr de 4, fiecare de câteo persoană, separate unele de altele cu ajutorul noptierelor. Mobilierul este mai puțin decât în restul camerelor și se concentrează în jurul zonei de relaxare alcătuită din fotolii și în jurul comodei tv. Baia este destul de mică, în tonuri de violet și alb, foarte cochetă și veselă, dotată cu duș, chiuvetă și vas de toaletă în plan dreptunghiular.

Cele mai frumoase camere ale motelului Sheriff din Bistrița sunt suitele de lux, în număr de 3. Fiecare dintre suite are propriul decor și o atmosferă când modernă, când princiară, când inspirată de măreția florilor de trandafir. O suită de lux este alcătuită din dormitor matrimonial și o încăpere separată, amenajată în jurul unui bazin cu jacuzzi. Răsfățul este total. Două dintre suite au cadă de jacuzzi dispusă în cameră, într-un colț, ceea ce asigură un confort total și o atmosferă foarte romantică, mai ales în cazul cuplurilor de tineri însurăței.

În prețul camerelor, intră accesul gratuit la rețeaua de internet wireless, aer condiționat, frigider, televizor cu canale prin cablu tv. În baie, sunt disponibile articole cosmetice gratuite, prosoape, uscător de păr, halate și papuci de unică folosință.

Micul dejun nu este inclus în costul camerelor. Se poate comanda contra cost, la prețuri accesibile. Cele trei mese ale zilei pot fi savurate la restaurantul motelului Sheriff din Bistrița sau pe terasă. Specialitățile de cafea, tăriile și cocteilurile alcoolice se comandă la barul motelului.

Principalele plusuri ale motelului Sheriff, conform turiștilor cazați, sunt decorul camerelor spațioase, amabilitatea personalului și raportul calitate preț. Au existat mai multe păreri cum că acest motel ar merita standardul de 4 stele, deși este cotat la 3 stele. Cele mai multe dintre plângeri s-au concentrat pe calitatea slabă a conexiunii la internet sau amplasarea clădirii într-o zonă zgomotoasă.

motel-sheriff-bistrita.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.