Acestea sunt spusele reprezentaților Universității Harvard cu privire la o moleculă minusculă inclusă în suplimentul natural Nanoxyn Alpha, care a uluit lumea ştiinţifică prin descoperirile făcute în industria nanotehnologiei medicinale, ce au fost realizate și cu contribuția unor cercetători români.

La fel ca și în cazul aspirinei, care a avut nevoie de 30 de ani pentru a i se recunoaște valoarea și calitățile, ingredientele și tehnologia unică folosită pentru realizarea antioxidantului 100% natural Nanoxyn Alpha au început să fie cercetate încă din anii 80. De atunci și până acum, numeroși oameni de știință, medici și savanți au recunoscut potențialul imens al acestor nutriente, printre care ș Mayo Clinic: “cel mai bun lucru pentru oameni de la pâinea feliată până acum.

Descoperă minuscula moleculă care facilitează longevitatea și calitatea vieții

Se numește nanoSOF și se extrage din sâmburi de măsline. Această moleculă, combinată cu ceilalți antioxidanți are puterea de a pune în mișcare singura genă care poate altera rata îmbătrânirii, numită și Gena Supraviețuirii. Efectele acesteia asupra organismului sunt:

  • Prelungește viața celulelor și menține un nivel de colesterol sănătos;
  • Ajută corpul să absoarbă vitaminele extra și nu le lasă să fie pierdute prin urină (cum se întâmplă de obicei);
  • Oprește genele rele, care perturbă eliminarea celulelor deteriorate și care interferează cu celulele sănătoase;
  • Metabolizează glucoza și încurajează echilibrul insulinei în celule;
  • Încetinește procesul de îmbătrânire și crește durata de viață, adresând problemele de sănătate, cum ar fi dezechilibrele glicemice, pierderile de memorie și multe altele.
  • Luptă împotriva radicalilor liberi și reduce durerile articulare, totodată întărind sistemul imunitar;
  • Livrează oxigen la nivel celular prin intermediul substanțelor active, al căror efect este multiplicat cu ajutorul tehnologiei nanoSOF, patentată de Nanotech Health;

carbune-vegetal-nanometric

NanoSOF este un BIO-cărbune nanometric, obținut fără adăugarea solvenților prin intermediul unui proces unic în lume, care este patentat de către producătorii Nanoxyn Alpha. Are proprietăți antioxidante și acționează ca un multiplicator al antioxidanților normali, proveniți din fructe și legume.

oxigen-sangeStructura de nanocarbon conține Oxigen în proporție de 83.88%, o cantitate uriașă care este livrată direct în sânge, la nivel celular. Este bine-cunoscut faptul că livrarea unei cantități mari de Oxigen contribuie la o mai bună funcționare a inimii, creierului, ficatului și revitalizează țesuturile – prevenind îmbătrânirea și tonifiind pielea.

Nanoxyn Alpha nu numai că transportă cantități uriașe de Oxigen în celule, ci se asigură că acele celule absorb oxigenul și ceilalți nutrienți, asigurând-ui astfel corpului un nivel optim de antioxidanți și o sănătate impecabilă.

De unde sunt extrași antioxidanții?

struguri-vie-vin

Oleuropeina este extrasă din frunzele de măslin și are o capacitate antibacterială, antioxidantă și imunomodulatoare ridicată. Tot din frunzele de măsline este extras și Hydroxytyrosol – un compus fenolic care este absorbit cu ușurință de corpul uman și care este cunoscut pentru calitățile sale antiinflamatoare.

Din struguri, semințe de struguri și vin se extrage Resveratrol și Proantocianidine, o gamă de antioxidanți și nutrienți care ajută menținerea unui sistem imunitar și circular sănătos, printre altele. Extractul din semințele de struguri se adresează și unor probleme comune ale diabeticilor.

Cine folosește produsul minune, Nanoxyn Alpha?

Rezultatul combinării tehnologiei inovatoare și unice cu extrasele naturale de antioxidanți și nutrienți compun astăzi ceea ce noi numim Nanoxyn Alpha – un produs care eclipsează celelalte suplimente, creme și alte soluții de anti-îmbătrânire.

nanoxyn-alpha-produsul-minune

Abilitatea antioxidantului 100% natural de a crește energia și de a încetini drastic îmbătrânirea este salutată și de Echipa Națională de Rugby a României, care a spus despre acest produs: „Anatomia unui jucător de rugby perfect este o combinaţie de forţă, agilitate si rezistenţă. Nanoxyn ne ajută să creştem ritmul antrenamentelor, iar recuperarea musculară ulterioară este mult mai rapidă.”

nationala-romaniei-rugby

Nanoxyn Alpha este certificat de către Agenţia Națională Anti-Doping și deţine notificare în România la Institutul Naţional De Cercetare Pentru Bioresurse Alimentare.

Nanoxyn m-a întinerit!” sunt vorbele titratului actor român în vârstă de 67 ani, Florin Zamfirescu, care a descoperit în mod întâmplător produsul natural: „Mă simțeam tare obosit, nu puteam să mă odihnesc, nu aveam energie – am un prieten medic, l-am întrebat ce să fac… “Ia Nanoxyn!” mi-a spus, și o să vezi cum te simți. A fost cel mai înţelept sfat primit.”

Nici Miss World România nu a putut ignora efectele antioxidantului 100% natural, despre care a spus: “Nanoxyn chiar m-a cucerit!

miss-world-romania-natalia„Cu Nanoxyn Alpha am observat o schimbare pozitivă în tonul şi elasticitatea pielii. Vreau să vă mulţumesc pentru că mi-a oferit exact energia şi dispoziţia psihică de care aveam nevoie pentru a obţine cel mai bun rezultat al României din ultimii 9 ani la concursul Miss World,” a spus Natalia Oneț – Miss World România.

Alte informații utile pe care trebuie să le știi despre antioxidantul Nanoxyn

Nanoxyn Alpha este un supliment alimentar care nu prezintă efecte secundare, fiind unul dintre cei mai puternici antioxidanți naturali, lucru revelat și în prospectul Nanoxyn Alpha.

Cele mai eficiente tratamente naturiste au fost combinate într-un singur produs, care are la bază extractul de semințe, extractul de frunze și extractul de vin roșu.

Foarte mulți oameni consumă vinul roșu, însă nimeni nu mănâncă sâmburele de măslină gol și tocmai de aceea, antioxidantul puternic

Foarte multe persoane, care sunt interesante de formarea unui nou stil de viață sănătos, caută păreri despre Nanoxyn, însă cel mai bine ar face să încerce produsul pentru a-i vedea cu adevărat rezultatele.

Dacă vei citi cu atenție păreri pe forum despre antioxidantul Nanoxyn Alpha, vei vedea că pastilele Nanoxyn Alpha au o capacitate de anihilare a radicalilor liberi de 6 ori mai mare decât rodiile, livrând oxigen la nivel celular și că sâmburele de măslină reglează tractul intestinal, ajută la diabet, revitalizează pielea, reglează circulația sângelui, printre altele.

Descoperă și celelalte numeroase avantaje pe care ți le poate aduce suplimentul 100% natural și află cum poți obține Nanoxyn Alpha la un preț avantajos pe site-ul de prezentare al produsului. O cutie de Nanoxyn îți ajunge pentru o lună de zile!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ