Orașul Haifa din Israel, al treilea ca mărime, este unul dintre cele mai frumoase locuri din acest stat. Haifa are multe de oferit vizitatorilor.

Haifa1

Aici se află cel mai mare port comercial din țară, dar și una dintre cele mai frumoase plaje private din zonă. Înconjurat de atracții naturate din abudență, orașul Haifa este plin de contraste. Pornind de la amestecul între cartierele moderne și vechile ditricte, și ajungând la biserici și moschei, sau a îmbinării dintre munte și mare.

Haifa este un oraș cu câteva caracteristici unice, care îl fac cel mai vizitat loc din această zonă. Orașul este amplasat în apropiere de mare și are un port comercial destul de mare, care contribuie la dezvoltarea acestei regiuni. Plajele sunt renumite pentru relaxare și pentru sporturi precum: surfing sau sailing.

Haifa11

În Haifa și comunitățile sunt destul de pestrițe. Aici 9% din populație este alcatuită din arabi (musulmani și creștini), iar restul reprezintă alte religii. Acest oraș este un simbol al toleranței și al conviețuirii în pace, ceea ce este destul de dificil într-o țară precum Israelul.

Citește și:  Castelul Frederiksborg: Obiective turistice Danemarca - Hilderod

Haifa111

Prezența creștinilor în Haifa, cu numeroasele lor biserici, a contribuit la construirea unei imagini bune a orașului. Dar acest lucru nu a finalizat mozaicul religiilor din acest oraș. Mai există și comunitatea musulmana Ahmadiyy, care a fost fondată în secolul al XIX-lea, și care promovează pacea între națiuni și se opune constrângerilor religioase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.