Este încadrată în categoria de 2 stele, dar dotările camerelor sunt de 3 stele. Pensiunea Alexander a fost deschisă în zona rezidențială din Arad și atrage foarte mulți turiști prin prisma prețurilor mici, personalului amabil și a încăperilor modern utilate.

Pensiunea Alexander oferă spre închiriere 15 camere, capacitatea totală de acomodare a turiștilor fiind de 38 de locuri. Cazarea este ideală pentru grupurile de turiști, existând mai multe camere ce pot primi 3 și chiar 4 persoane aflate în tranzit prin Arad.

Camerele duble sunt cele mai ieftine și se închiriază, la cerere, și în regim single. Patul este matrimonial, de 1,40 metri, iar mobilierul este practic. Camera este destul de mică, dar din cauza decorului foarte vesel și tineresc nu pare deloc înghesuită. Piesele de mobilier sunt dintre cele practice – un dulap de haine, o noptieră, comodă pentru televizor și spațiu de lucru sub formă de măsuță și taburet. Culorile sunt vii și calde, iar combinațiile sunt destul de multe: roșu, portocaliu, galben, bej și alb. Baia privată are un aer masculin, în culori de alb și albastru. Mobilierul este de calitate, modern, incluzând vas de toaletă, chiuvetă și cabină de duș.

Camerele duble twin dispun de două paturi de câte o persoană. Ca suprafață, piese de mobilier și decor sunt identice cu cele single. De asemenea, se pot închiria în regim single.

Pensiunea Alexander din Arad oferă și 2 camere duble de lux, prevăzute cu pat matrimonial mare, cu noptiere, dulap de haine, comodă tv și zonă de relaxare cu un singur taburet. Aceste camere sunt doar cu puțin mai spațioase, dar sunt și mai vesele decât restul camerelor duble. Culorile predominante sunt de roșu și galben, iar mobilierul este nou. Baia dispune de aceleași dotări ca restul băilor din pensiunea Alexander din Arad.

Camerele triple sunt și ele de mai multe feluri.

Camerele triple standard au o suprafață de 22 de metri și se compun dintr-un pat dublu, matrimonial și un pat single. Comoda tv include și frigiderul, iar zona de relaxare este destul de modestă. Baia camerei triple standard este un pic mai spațioasă și ceva mai elegantă. Culorile băii sunt combinații de alb și maro închis, contribuind la o atmosferă mai sobră.

Camera triplă superioară a pensiunii Alexander din Arad este mult mai spațioasă. Măsoară 30 de metri și dispune de același aranjament – un pat dublu și un pat de o persoană. Dar restul pieselor de mobilier sunt mai numeroase și ceva mai comode. Spațiul de relaxare este prevăzut cu masă de cafea, birou de lucru, scaun înalt și comodă pentru frigider, toate înglobate într-un singur corp elegant. Culorile camerei sunt plăcute, în nuanțe solemne de maro închis, cenușiu violet, alb și crem. Baia este mult mai modernă și mare, iar cabina de duș este înaltă și spațioasă.

Citește și:  Orasul Targu Bujor : Obiective turistice Galaţi

Camera cvadruplă este cea mai căutată de turiști la pensiunea Alexander din Arad datorită dotărilor și suprafeței. Are 33 de metri și este compusă din 2 paturi de-o persoană și un pat dublu, matrimonial. Paturile sunt dispuse în același plan. Restul mobilei se compune din zonă de relaxare cu fotoliu comod, spațiu de lucru cu scaun și loc pentru bagaje. Dulapul dispune de 5 uși. Decorul camerei cvadruple este simplu și vesel, în culori de verde deschis și alb strălucitor. Baia este piesa de rezistență, fiind foarte spațioasă și prevăzută cu cabină de duș și cadă imensă, pe colț. Există vas de toaletă și bideu, iar chiuveta este înconjurată de un corp de mobilă albă cu oglinzi și dulapuri foarte practice.

Toate camerele pensiunii Alexander din Arad sunt prevăzute cu aer condiționat, televizor cu cablu tv, frigider și minibar, acces gratuit la rețeaua de internet wireless. În băi, se asigură prosoapele, uscătorul de păr și articole cosmetice gratuite.

Micul dejun este opțional. Se servește contra cost. Pensiunea Alexander din Arad nu dispune de restaurant, ci de o terasă și de un chioșc pitoresc, amenajat în mijlocul ierbii. Micul dejun este oferit în terasa închisă, amenajată precum o sală de mese, și se servește la farfurie, clienții alegând între mai multe variante de meniu.

Pensiunea Alexander din Arad oferă și parcare gratuită clienților săi. Parcarea se află chiar în curtea interioară a clădirii.

Ospitalitatea personalului, curățenia și raportul calitate – preț au fost cele mai apreciate aspecte ale unui sejur la pensiunea Alexander din Arad. Unii dintre clienți s-au plâns de spațiul destul de mic de parcare și de dimensiunea redusă a unora dintre camere.

Pensiunea Alexander din Arad acceptă prezența animalelor de companie, însă contra cost.

pensiunea-alexander-arad.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.