Este situată central, chiar în vecinătatea băilor termale și oferă cazare turiștilor aflați în căutarea totalei relaxări. Pensiunea Ana Maria din Băile Felix dispune de 30 de locuri și de un decor inspirat de calmul și frumusețea naturii. Grija pentru confortul clienților reiese din serviciile de calitate și numeroasele facilități oferite tuturor ce trec pragul pensiunii Ana Maria din Băile Felix.

Așezarea într-un loc liniștit permite odihna, pensiunea fiind construită într-o zonă aflată la distanță de traficul pietonal sau cel auto. La atmosfera tihnită contribuie din plin și frumusețea priveliștilor naturale ce înconjoară pensiunea Ana Maria din Băile Felix.

Această unitate de cazare este încadrată în categoria de 3 stele. Cazarea este oferită în camere de mai multe tipuri – duble, triple și apartament. Per total, există 8 încăperi oferite spre închiriere.

Camerele duble au o suprafață de 15 metri și conțin un singur pat. Este matrimonial, pentru două persoane și are dimensiuni generoase. Restul mobilierului se compune din noptiere, corp de dulapuri ce include și comoda tv și frigiderul. Corpul de dulapuri este ideal pentru depozitarea hainelor și a mărunțișurilor, fiind încăpător și cu un design personalizat. Nu există zonă de relaxare propriu-zisă, în camera dublă a pensiunii Ana Maria. Camera este luminoasă, datorită ferestrei foarte mari și a balconului. Baia privată este dotată cu mobilier modern și dispune de cabină de duș. Decorul este solemn, în nuanțe de maro închis și deschis, dar lipsa luminii naturale contribuie la o oarecare impresie de întunecime a băii.

Camerele triple ale pensiunii Ana Maria din Băile Felix măsoară 20 de metri și conțin un pat dublu matrimonial și un pat de o persoană. Aceste camere sunt simple, dar plăcute, mobilierul este realizat din lemn și decorul este ideal pentru odihnă și relaxare. Culorile predominante sunt cele de crem și diverse nuanțe de portocaliu, astfel că atmosfera este caldă. Balconul este îndreptat spre piscina interioară a pensiunii. Baia camerei triple este destul de mică, cele trei corpuri de mobilier (cabina de duș, chiuveta și vasul de toaletă) fiind înghesuite. Designul băii este masculin, aproape rece și întunecat, în nuanțe închise de maro.

Apartamentul pensiunii Ana Maria din Băile Felix are o suprafață de 30 de metri și este amenajat în variantă clasică, adică două încăperi fără vestibul. Apartamentul este alcătuit din dormitor și cameră de zi. Dormitorul este matrimonial cu pat dublu, prevăzut cu noptiere și un dulap foarte practic, cu oglinzi și sertare, destul de încăpător. În camera de zi a apartamentului sunt amenajate mai multe zone de relaxare sub forma unui spațiu de servit cafeaua cu măsuță joasă și scaune din lemn, și un spațiu de privit la televizor, cu canapea de piele. Există și taburete ce întregesc zona de odihnă pe timpul zilei. Canapeaua nu este extensibilă. Televizorul se află în camera de zi. Decorul apartamentului este în același ton cu restul camerelor – simplu, dar practic. Predomină nuanțele de crem și maro, iar lumina lămpilor este galbenă, oferind o senzație de intimitate. Inclusiv pereții sunt zugrăviți în culori calde de crem cu unele tente de roz. Baia este identică cu restul băilor din camerele duble și triple, oferind strictul necesar.

Citește și:  Hotel Belvedere, Botoșani - Cazare România

Conform standardului de 3 stele, în camerele pensiunii Ana Maria din Băile Felix, turiștii dispun de aer condiționat, internet wireless, televizor cu canale prin cablu, frigider și balcoane. Ferestrele sunt prevăzute cu plase de țânțari.

În prețul camerelor pensiunii Ana Maria din Băile Felix, se regăsește și micul dejun, în variantă clasică, la farfurie. Acesta este servit în restaurantul special amenajat exclusiv pentru prima masă a zilei. Pe perioada lunilor de vară, micul dejun este oferit pe terasa pensiunii, într-o atmosferă însorită și veselă.

Clienții cazați la pensiune dispun de acces gratuit la piscina interioară cochetă. Această piscină se adresează exclusiv turiștilor din interiorul pensiunii și este dotată cu jeturi de hidromasaj.

Special pentru cuplurile cu copii, la pensiunea Ana Maria din Băile Felix s-a amenajat un spațiu de joacă, unde principalele atracții le reprezintă leagănele și toboganul.

Nu există parcare privată. Sunt locuri disponibile în stradă, în fața pensiunii sau în fața caselor vecine.

Amabilitatea personalului, piscina, confortul camerelor și locația au fost printre cele mai apreciate detalii ale sejurului la pensiunea Ana Maria din Băile Felix. În schimb, turiștii s-au plâns de dimensiunea redusă a băii private, de cantitatea micului dejun și faptul că frigiderele din cameră nu funcționează corespunzător.

pensiunea-ana-maria-baile-felix.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.