Este una dintre pensiunile de 4 stele ale localității Horezu, situată în apropierea centrului orașului și a parcului Horezu. Pensiunea Andra’s House este locul ideal pentru cei ce doresc să intre în spiritul vacanței, indiferent de anotimp, aflându-se într-o zonă foarte liniștită a orașului, o zonă cu peisaje încântătoare de natură și cu trafic redus. Camerele sunt mari, luminoase și asigură confort și odihnă.

Pot fi închiriate 6 încăperi, sub forma camerelor duble, a unui studio și a unei camere cvintuple. Pensiunea Andra’s House se potrivește celor ce călătoresc cu grupul de prieteni sau celor cu familie numeroasă.

Camerele duble ale pensiunii dispun de suprafețe generoase, de 30 de metri fiecare și sunt matrimoniale, cu un singur pat, pentru cupluri. Fiecare dintre camerele duble are propriul balcon, cu vedere la curtea interioară. Mobilierul se compune din noptiere, dulap de haine spațios, zonă de relaxare cu scaune din piele artificială și măsuță de cafea. Televizorul este prins pe perete, astfel că în cameră nu există comodă tv. Decorul diferă de la o încăpere la alta, dar stilul se păstrează, fiind o combinație tihnită de elemente rustice și moderne, cu piese din lemn și accesorii contemporane. Combinațiile de culori sunt cele clasice de alb, cafeniu și bej, cu unele mici pete de culoare sub forma pernuțelor decorative. Camerele sunt foarte luminoase. În băi se asigură cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă, toate utilitățile fiind moderne și bine întreținute. Decorul este vesel, în nuanțe de portocaliu.

Studioul pensiunii Andra’s House din Horezu este ideal pentru cuplurile care doresc să evite costurile micului dejun. Această cameră dispune de o suprafață de 20 de metri, în componența cărora intră o cameră dublă prevăzută cu o chicinetă modern utilată. Spațiul pentru odihnă pe timpul nopții este reprezentat de un pat matrimonial, iar restul mobilierului asigură mai multe zone pentru preparat și servit mesele zilei. Chicineta are în dotare chiuvetă, aragaz, cuptor cu microunde și prăjitor de pâine, fiind prevăzută cu numeroase locuri de depozitare a veselei. Este disponibilă și o zonă de servit mâncarea, sub forma unei mese cu scaune. Studioul din cadrul pensiunii Andra’s House din Horezu are aspectul unei suite, cu două încăperi amenajate în plan deschis. Decorul este primitor, mobilierul fiind realizat din lemn. Baia este modernă și foarte veselă, prevăzută cu vas de toaletă, chiuvetă și cadă de baie.

Citește și:  Casa Patu - Biserica - din Suceava : Obiective turistice Suceava

Cei obișnuiți să călătorească cu grupul de prieteni sau cu toți membrii familiei pot opta pentru cazare în cadrul camerei cvintuple a pensiunii Andra’s House din Horezu. Este vorba de o suită formată din două dormitoare ce comunică între ele. Ambele sunt dotate cu câteun pat dublu, matrimonial, iar într-una dintre camere se găsește și o canapea extensibilă. Suprafața totală a spațiului cvintuplu din cadrul pensiunii Andra’s House Horezu este de 50 de metri și poate acomoda 5 persoane. Se asigură zonă de relaxare sub forma scaunelor și a măsuței de cafea, televizoare, dulapuri pentru haine și măsuță de toaletă. La comun sunt balconul și baia privată, prevăzută cu cădiță de duș cu perdele, chiuvetă și vas de toaletă.

În toate spațiile oferite spre închiriere de pensiunea Andra’s House din Horezu, turiștii au la dispoziție televizor, acces gratuit la rețeaua de internet wireless, încălzire centrală, halate, papuci de unică folosință, articole cosmetice gratuite, prosoape și uscător de păr.

Costul cazării nu include și micul dejun; acesta se plătește separat, în funcție de opțiunea clientului. Pensiunea Andra’s House din Horezu dispune de un restaurant mic, sub forma unui salon de mese unde se comandă doar prima masă a zilei. În schimb, turiștii pot folosi bucătăria comună a pensiunii, prevăzută cu toate utilitățile necesare preparării meselor.

În curtea pensiunii a fost amenajată o terasă cu facilități de grătar, de asemenea la dispoziția turiștilor.
Pentru relaxare, pensiunea Andra’s House din Horezu oferă turiștilor mai multe opțiuni: activități sportive de genul tenisului de masă, biliardului și jocurilor de cărți sau centru spa, unde sunt disponibile saună, aparate de fitness și terapie salină.

Parcarea este gratuită pentru cei cazați la pensiunea Andra’s House și se află în curtea interioară.

Dimensiunile mari ale camerelor, curățenia și confortul interior au primit note maxime, din partea clienților. Gazdele s-au dovedit primitoare și prietenoase, asigurându-se că toată lumea se simte excelent. Au fost apreciate în mod deosebit micul dejun cu produse câmpenești și grădina frumos amenajată cu flori. Singurele neplăceri au fost create de mirosul puternic de țigară din camerele pensiunii Andra’s House din Horezu.

pensiunea-andras-house-horezu.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.