Se află în localitatea Sânmartin din apropierea Băilor Felix, la numai 7 kilometri distanță de Oradea. Este dispusă stradal, de-a lungul DN 79 Oradea Deva, astfel că accesul este foarte facil.

Pensiunea Aroma a fost deschisă în anul 2007, într-o clădire cu parter, două etaje și mansardă. În prezent, este încadrată în categoria de 4 stele și oferă condiții excelente de cazare atât turiștilor aflați în căutarea relaxării, cât și celor aflați în interes de afaceri.

Pensiunea Aroma din Sânmartin este formată din 12 camere de mai multe feluri, în funcție de numărul persoanelor care se pot caza în interior. În general, camere sunt mari, spațioase și luminoase.

Camerele duble sunt disponibile în variantă de camere matrimoniale și camere twin. În ambele situații, suprafața încăperii este de 30 de metri. Camera dublă fie dispune de un pat matrimonial, fie de 2 paturi single, despărțite. Mobilierul este confortabil și aspectuos. Camerele duble ale pensiunii Aroma din Sânmartin au decoruri foarte diferite atât în privința combinațiilor de culori, cât și a designului mobilierului. Există noptiere și zonă de relaxare care se compune din două fotolii cu măsuță de cafea. În unele cazuri, zona de relaxare dispune de un singur fotoliu poziționat separat de masă. Comoda pentru televizor poate fi transformată și în spațiu de lucru, datorită formei și dimensiunii. În unele camere, există spațiu de lucru separat de corpul tv sau cel pentru frigider. Ca spațiu de depozitare, există un corp mare, cu diferite funcționalități și aspect original. Dispun de loc de depozitat hainele și mai multe sertare pentru acte, bani, telefoane mobile. Accesoriile de decor sunt numeroase și originale.

La pensiunea Aroma din Sânmartin, combinațiile de culori sunt foarte diferite, în funcție de camere și variază între nuanțe deschise de crem, bej, galben și maro închis sau combinații de portocaliu, culoarea șampaniei, maro închis și negru. Toate camerele duble au pereții îmbrăcați în tapet cu modele dintre cele mai variate. Unele au motive florale, altele au motive geometrice. Decorul inspiră eleganță, confort și atenție la detalii. Datorită ferestrelor mari și a perdelelor vaporoase, încăperile dispun de multă lumină naturală.

Băile camerelor duble din pensiunea Aroma Sânmartin sunt micuțe, dar nu înghesuite. Atmosfera e mai degrabă intimă. Baia dispune de vas de toaletă, chiuvetă și duș cu paravan de sticlă. Mobilierul este modern, iar gresia și faianța sunt în nuanțe de crem și maro strălucitor.

Citește și:  Casa Teodor Cincu - azi Muzeul Mixt din Tecuci : Obiective turistice Galaţi

Apartamentele pensiunii Aroma din Sânmartin sunt spațioase, cu o suprafață de 45 de metri și amenajate în stil modern, ca spațiu deschis. Dispun de două zone principale, separate printr-un corp de mobilă ce ține loc de paravan parțial. Dormitorul este imens, matrimonial, cu noptiere și spațiu de lucru. Zona de living este construită în jurul nevoii de totală relaxare, fiind alcătuită din canapea extensibilă, foarte comodă. Baia este mare și luminoasă, prevăzută cu fereastră termopan pentru aerisire. Dispune de cabină de duș.

Toate camerele pensiunii Aroma din Sânmartin au balcon privat, televizor cu ecran plat și canale tv prin cablu, acces gratuit la rețeaua de internet wireless, frigider cu minibar și aer condiționat. La cerere, se oferă facilități pentru călcarea hainelor. În băi, turiștii dispun de articole cosmetice gratuite, prosoape și uscător de păr.

În costul camerelor, intră și micul dejun. Acesta se servește la restaurantul pensiunii. Restaurantul Aroma din Sânmartin este un loc foarte elegant, realizat într-un decor cochet, cu scaune din piele de culoare crem. Decorul este aproape romantic, marcat de aranjamente florale delicate. Ferestrele foarte înalte contribuie la luminozitatea spațiului de luat masa, iar atmosfera este festivă, ideală pentru petreceri cu stil, cocteiluri sau aniversări speciale. Restaurantul pensiunii Aroma din Sânmartin dispune de 44 de locuri, astfel că nu poate acomoda petreceri de nuntă, în schimb este potrivit pentru botezurile restrânse. Există și o terasă de vară, amenajată în același stil elegant și modern, și a cărei capacitate însumează 20 de locuri. Aici, se pot savura specialități de cafea sau băuturi alcoolice. Terasa este prevăzută și cu facilități de grătar.

Pensiunea Aroma Sânmartin asigură parcare privată pentru 15 mașini, cu supraveghere permanentă, prin sistem video.

Confortul și eleganța camerelor spațioase sunt principalele plusuri, conform celor care s-au cazat la pensiunea Aroma din Sânmartin. Au existat și nemulțumiri legate de zgomotul stradal, faptul că se face curățenie numai la cerere sau de viteza redusă a rețelei de internet. Poziția pensiunii pare să fie principalul minus al acesteia.

La Aroma din Sânmartin, sunt acceptate animalele de companie. Copiii până în 7 ani sunt cazați gratuit și dispun de mic dejun gratuit. Check in-ul începe la ora 14:00, iar check out-ul se încheie în jurul orei 12:00.

pensiunea-aroma-sanmartin.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.