A fost deschisă în anul 2009, sub forma unei afaceri de familie, apoi renovată în anul 2014. Pensiunea Azaro se află în centrul municipiului Oltenița, într-o zonă turistică marcată de prezența parcului central și a Muzeului de Artă. Gara și aeroportul se găsesc în apropiere, la distanțe de numai câțiva kilometri de pensiune.
Pensiunea Azaro întrunește standardul unei locații hoteliere de 3 stele. Se adresează în special turiștilor care călătoresc în cuplu, punându-le la dispoziție camere duble.
Există 30 de locuri disponibile, în camere duble și cvadruple.
Camerele duble ale pensiunii Azaro din Oltenița au fost amenajate în variantă matrimonială și variantă twin, măsurând în ambele cazuri câte 16 metri fiecare. Ca și decor, încăperile au aerul de acasă, de locuință privată, și nu aerul unei pensiuni reci, impersonale. Patul matrimonial dublu sau paturile twin sunt din lemn masiv, asigurând odihnă desăvârșită. Se găsesc încadrate de noptiere. Zona de relaxare e formată din fotolii și măsuță de cafea. Dulapul pentru haine este înalt, spațios și prevăzut cu oglindă dublă, pentru doamne. Televizorul este amplasat pe o comodă tv modernă, cu spațiu inclusiv pentru frigider. Datorită dimensiunilor și a faptului că este însoțită de un scaun, comoda tv poate fi utilizată ca și birou de lucru, pentru domni. Decorul camerei inspiră tihnă, confort și o atmosferă prietenoasă. Perdelele, cuverturile de pat, covoarele cu motive tradiționale și tapițeria fotoliilor invită la relaxare, destindere și odihnă, astfel că se potrivește turiștilor aflați în vacanță mai degrabă decât celor veniți în Oltenița în interes de serviciu. Ca și culori, decorul camerelor diferă de la unele la altele, dar se menține același aer zglobiu, datorat nuanțelor voioase de roșu, galben, verde, maro închis și alb. Camerele au și balcon.
Băile camerelor duble ale pensiunii Azaro din Oltenița sunt foarte modern utilate și spațioase. Impresionează combinațiile de culori vesele, pastelate, ce transmit o stare de optimism. Ca dotări, baia e prevăzută cu cabină de duș, chiuvetă cu dulap și vas de toaletă. Aerisirea se face discret, prin fereastra băii.
Pensiunea Azaro din Oltenița oferă cazare și într-o cameră cvadruplă, cu o suprafață de 26 de metri. Se pot caza până la 4 adulți, fiind vorba despre o suită cu două dormitoare. Sunt disponibile două paturi matrimoniale, într-un decor asemănător. Fiecare dintre dormitoare dispune de noptiere, fotolii și măsuță de cafea, comodă tv cu scaun și spațiu amenajat pentru frigider, dulap de haine cu oglindă pe ușă. Diferențele țin de decorul camerelor, variind combinațiile de culori. Suita cvadruplă conține și o baie, amplasată în vestibul și care este amenajată modern, cu cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.
În toate camerele pensiunii Azaro din Oltenița, turiștii au la dispoziție aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet, încălzire centrală, frigider, televizor cu canale prin cablu, serviciu de trezire, prosoape și articole cosmetice din partea casei.
În prețul camerelor, nu este inclus și micul dejun, însă turiștii sunt îndemnați să treacă totuși pragul restaurantului. Acesta a fost denumit Viky Stoica și datează din urmă cu 15 ani, devenind între timp unul dintre localurile cele mai cunoscute ale municipiului Oltenița.
Capacitatea de acomodare se ridică la 200 de persoane, drept pentru care restaurantul organizează adesea mese festive și petreceri private de amploare, în genul nunților și botezurilor. Decorul restaurantului este elegant și de bun gust, iar meniul românesc servit se bucură deja de aprecierea celor mai mulți dintre clienți.
În continuarea restaurantului, pensiunea Azaro a deschis și un bar pentru turiști, o terasă de vară și o grădină unde cei mai mulți dintre clienți aleg să se bucure de aerul curat.
Pentru oamenii de afaceri, pensiunea Azaro din Oltenița a amenajat și o sală de conferințe unde aceștia se pot întâlni într-un cadru privat.
Mașinile se pot lăsa cu încredere în parcarea pensiunii; este gratuită și supravegheată în mod permanent.
Atitudinea foarte prietenoasă a personalului, semnalul bun la internet și localizarea centrală a pensiunii sunt aspectele cele mai apreciate ale unui sejur la pensiunea Azaro din Oltenița. În schimb, clienții s-au arătat dezamăgiți de calitatea facilităților, de raportul calitate preț și de lipsa confortului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.