Este amplasată chiar în centrul orașului Reghin, în apropierea unor obiective de interes maxim: Biserica Săsească, Muzeul Etnografic, parcul Central și gară. Pensiunea Blanca este înconjurată de peisaje de natură ce asigură liniște și relaxare, iar decorul interior al clădirii este inspirat tocmai de nevoia de tihnă a turiștilor. Designul exterior a fost realizat de un specialist în arhitectura săsească, astfel că pensiunea se integrează stilului istoric al orașului Reghin.

Pensiunea Blanca este încadrată la categoria de 3 stele și oferă cazare în 10 camere de mai multe feluri.
Camerele duble ale pensiunii Blanca din Reghin au suprafețe de câte 22 de metri pătrați fiecare și sunt amenajate sub forma unor încăperi private, ce asigură căldură sufletească și pace. Predomină combinațiile de culori tihnite: galben, bej, maro, roz pastelat. Aceste încăperi pot fi dotate fie cu un pat matrimonial, fie cu 2 paturi twin, încadrate de noptiere practice. Zona de relaxare alcătuită din fotolii foarte comode (poang) și măsuță de cafea se bucură de un amplasament ideal: sub fereastra camerei, într-un colț intim, separat de restul încăperii prin draperii elegante. Camerele matrimoniale dispun de un corp de mobilier masiv, ce ocupă un perete întreg și asigură spațiu de birou pentru calculator, spațiu de televizor, rafturi pentru obiecte decorative sau depozitarea bunurilor personale. În camerele twin, acest corp este înlocuit de zonă de lucru clasică sub forma biroului cu scaun și a unei comode tv micuțe, dar practice. În ambele variante de camere duble, băile sunt elegante și moderne, dotate cu cabină de duș înaltă, chiuvetă și vas de toaletă.

Camerele triple ale pensiunii Blanca din Reghin au suprafețe de 20 de metri pătrați și pot acomoda 3 adulți, în cele 3 paturi single ale încăperii. Aceste camere dispun de lumină puternică naturală și de spațiu suficient pentru mobilierul necesar. Fiecare dintre paturi are propria noptieră. Dulapul de haine este înalt și încăpător. Sunt disponibile scaune și măsuță de cafea pentru relaxare și zonă de lucru, sub forma unui mic birou cu scaun. Decorul este primitor, prietenos, în nuanțe de roz pastel. Baia este elegantă, prevăzută cu cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Pensiunea Blanca din Reghin pune la dispoziția clienților cu familie numeroasă și suite cu 2 dormitoare. Acestea dispun de suprafețe de 36 de metri pătrați și sunt amenajate cu două dormitoare mari, ambele matrimoniale, care comunică între ele. Ambele au televizor propriu, astfel că pot acomoda fie un cuplu cu 2 copii, fie 2 cupluri. Se asigură deplină intimitate în fiecare dintre cele două dormitoare. Suita oferă mobilier practic, tip hotelier: zonă de relaxare cu măsuță și scaune într-unul dintre dormitoare, comodă tv, dulap de haine. Baia privată este dotată cu cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă, foarte moderne. Decorul suitei inspiră tihnă și destindere, mai ales datorită combinațiilor de culori calde, de galben, roz pastel și portocaliu.

Citește și:  Palatul Agriculturii din Braila : Obiective turistice Brăila

Pensiunea Blanca din Reghin oferă turiștilor facilități diverse: televizor cu canale prin cablu, acces gratuit la rețeaua de internet wireless, seif, articole de igienă gratuite, prosoape. În ce privește frigiderul, numai unele dintre camere au așa ceva în dotare. Uscătorul de păr este disponibil exclusiv la cerere, putând fi împrumutat de la recepția pensiunii Blanca din Reghin.

Micul dejun nu este inclus în prețul cazării, dar poate fi comandat contra cost în fiecare dimineață. Restaurantul este foarte intim, micuț și fermecător, atât datorită decorului, cât și mobilierului din lemn. Pot fi comandate toate cele 3 mese ale zilei. Bucătăria este tradițional românească, dar se servesc inclusiv meniuri internaționale, în funcție de preferințele clientului.

Tot de restaurant aparține și barul pensiunii Blanca din Reghin, amenajat în stil rustic, cu mobilier din lemn masiv. Afară, este amplasată o terasă în aer liber, unde se pot savura specialitățile de la bar. Tot pe terasă se găsesc facilități pentru grătar, la dispoziția clienților.

În cazul în care turiștii se află în regiune cu unele interese de afaceri, pot apela la sala de conferințe a pensiunii, destul de micuță, dar decorată sobru, cu mobilier din lemn și piele artificială. Este ideală pentru discuțiile de afaceri sau ședințele de lucru.

Parcarea privată a pensiunii Blanca din Reghin se află în curtea interioară, iar mașinile sunt supravegheate în mod permanent, prin sistem video.

Copiii cu vârste până la 7 ani pot sta gratuit în camerele părinților. Sunt acceptate și animalele de companie, tot gratuit.

Raportul calitate – preț și curățenia din camere sunt cele mai apreciate detalii ale unui sejur în cadrul pensiunii Blanca din Reghin. Turiștii care au înnoptat aici au lăudat mâncarea servită la restaurant, calitatea micului dejun, faptul că se face curățenie zilnic, schimbându-se prosoapele și asigurându-se pe tot sejurul articole cosmetice gratuite. Decorul și spațiul mare al camerelor au fost apreciate. Cele mai multe critici au vizat lipsa aerului condiționat, presiunea apei scăzute la duș și conexiunea wi-fi.

 

pensiunea-blanca-reghin.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.