Se află în apropierea Primăriei din Sibiu, la câteva minute distanță de centrul istoric al orașului. Pensiunea Cardinal face parte din categoria pensiunilor de 3 stele și oferă cazare în Sibiu la prețuri avantajoase contra serviciilor de calitate.
Reprezintă o opțiune pentru acei turiști atrași de atmosfera intimă, misterioasă, de taină. Cele mai multe dintre camerele pensiunii Cardinal au ferestre cu priveliște la Biserica din Groapă și cimitirul ei devenit obiectiv turistic.
Pensiunea Cardinal oferă cazare în Sibiu de mai multe feluri; sunt disponibile 8 camere, duble, triple și suite în regim duplex.
Camerele duble sunt de două feluri, matrimoniale și twin, numărul și dimensiunea paturilor fiind singurele diferențe. În rest, camerele duble măsoară fiecare câte 25 de metri și asigură o ședere foarte plăcută. Mobilierul este pe cât de numeros, pe atât de surprinzător. Proprietarii pensiunii Cardinal susțin că piesele de mobilă sunt de proveniență egipteană, din lemn de cea mai bună calitate. Turiștii au la dispoziție noptiere, dulap de haine spațios, zonă de relaxare formată din două fotolii joase și măsuță de cafea, masă de toaletă cu oglindă și scaun ce poate fi utilizată și ca birou de lucru, comodă tv cu spațiu pentru frigider și încă o masă pentru diversele obiecte personale. Ca decor, fiecare dintre camerele duble ale pensiunii Cardinal din Sibiu e diferită; combinațiile de culori, dar și forma și aranjamentul mobilei diferă. Unele camere sunt luminoase și calde, datorită combinațiilor de culori – alb, crem, roșcat, maro – altele sunt ceva mai sobre, în nuanțe de violet, albastru și maro închis. Predomină însă nuanțele aurii și formele rotunjite ale mobilierului. Băile camerelor duble ale pensiunii Cardinal din Sibiu sunt foarte mari și luminoase, datorită ferestrelor proprii. Ca și utilități, se asigură cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.
Pentru cazare sofisticată în Sibiu, pensiunea Cardinal vine în întâmpinarea turiștilor cu suitele în regim duplex. Acestea au suprafețe impresionante de câte 40 de metri fiecare și sunt construite pe două niveluri, cu scară interioară. Sunt compuse dintr-un dormitor matrimonial și o cameră de zi. Ambele încăperi dispun de mobilier numeros și de un decor personalizat. În dormitor sunt disponibile noptiere, dulap mare de haine, zonă de relaxare compusă din fotolii joase și măsuță de cafea, comodă tv cu loc pentru frigider. În camera de zi se găsește o canapea extensibilă, o comodă tv, masă de toaletă. Suitele duplex se adresează celor care călătoresc în grupuri de prieteni, putând acomoda minim 4 persoane. La cerere, se pot adăuga paturi suplimentare. Între cele două încăperi duplex nu există însă ușa, ci doar scara interioară. Decorul camerelor din cadrul suitei diferă, ca și în cazul camerelor duble. Cel mai adesea este realizat în jurul combinațiilor de culori tari, ce amintesc de moda fastului egiptean: violet, auriu, alb și maro închis. Băile din cadrul suitelor sunt foarte spațioase și se bucură de multă lumină, datorită ferestrelor proprii. Turiștii au la dispoziție cabină de duș înaltă, chiuvetă cu dulap și vas de toaletă.
Pensiunea Cardinal oferă cazare în Sibiu inclusiv pentru grupurile de prieteni sau colegi. E vorba despre suite cu câte 3 paturi twin în dormitor și încă 2 locuri în camera de zi, sub forma unei canapele extensibile. Întrucât suprafața camerelor triple este mare, de 40 de metri, există posibilitatea adăugării de paturi suplimentare, contra cost. Suitele cu dormitor triplu dispun de mobilier numeros – paturi, noptiere, fotolii și măsuță de cafea, comode tv, masă de toaletă și scaun, dulap pentru haine și zonă de lăsat bagajele și gențile de mână.
Toți turiștii pensiunii Cardinal din Sibiu se bucură de aceleași facilități, indiferent de tipul camerei în care sunt cazați: acces gratuit la internet, televizor cu ecran plat și canale tv, frigider cu minibar, telefon, aer condiționat, uscător de păr și articole cosmetice gratuite.
În prețul cazării din Sibiu la pensiunea Cardinal e cuprins și micul dejun. Acesta se servește în restaurantul deja faimos al pensiunii. În timpul lunilor de vară, masa se ia pe terasa romantică, amenajată în curtea interioară a pensiunii.
Oamenii de afaceri care optează pentru cazare în Sibiu la pensiunea Cardinal au la dispoziție și o mică sală de conferințe pentru întâlniri de serviciu. Capacitatea ei este de 15 locuri.
Curățenia, raportul calitate preț și atitudinea personalului sunt principalele aspecte pozitive ale cazării din Sibiu la pensiunea Cardinal. Decorul original al camerelor i-a fermecat pe turiști, însă lipsa de izolare fonică din încăperi a fost cel mai adesea criticată.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.