Se găsește pe strada Gelu Naum, în localitatea Comana. Pensiunea Casa cu Tei se află în apropierea unor obiective turistice majore: Mănăstirea Comana, Rezervația Delta Neajlovului, Pădurea Comana și Parcul Comana.

Pensiunea Casa cu Tei face parte din categoria unităților de cazare de 3 stele și dispune de 9 spații de închiriat, sub forma camerelor duble, camerelor triple și apartamentelor.

Camerele duble sunt camere exclusiv matrimoniale, cu pat dublu, pentru cupluri. Suprafața unei camere duble măsoară 15 metri pătrați, iar decorul diferă de la o încăpere la alta. Întreaga pensiune este amenajată în stilul unei case private, astfel că nu există două camere identice. Fiecare are propria personalitate. Camerele duble ale pensiunii Casa cu Tei din Comana dispun de pat, noptiere, zonă de relaxare reprezentată de scaun și măsuță, dulap mare de haine, comodă tv și spațiu de bibliotecă. În unele din camere lipsește zona de relaxare, iar dulapul este cuprins într-un corp de mobilier cu spații pentru cărți și obiecte decorative. Alte camere duble sunt prevăzute cu spațiu de lucru sub forma biroului cu scaun, în locul măsuței de cafea cu taburet. Decorul este inspirat de preferințele proprietarilor în materie de confort, culori și utilități. Unele dintre camere au decor sobru, matrimonial, cu mobilier din lemn masiv și combinații de culori solemne – cărămiziu, crem, și roșu – alte camere au un aspect adolescentin, fiind ideale pentru tinerii care doresc cazare în spiritul vârstei lor. Acestea sunt amenajate în culori foarte vesele, cu spații de lucru și mobilier tineresc. Predomină combinațiile de albastru, cărămiziu și alb. Mobilierul diferă și el de la o cameră la alta, ca aspect, culoare și funcționalitate. Băile private ale camerelor duble ale pensiunii Casa cu Tei din Comana sunt modern utilate cu cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă și dispun de decoruri vesele, încărcate vizual cu modele și culori puternice – albastru și verde.

Camerele triple ale pensiunii Casa cu Tei din Comana sunt ceva mai spațioase, având suprafețe de câte 25 de metri pătrați fiecare și putând cu ușurință să găzduiască 3 persoane. Sunt camere ideale pentru cupluri cu un copil, oferind un pat matrimonial și încă un pat single. Decorul este plăcut, cald, în combinații de cărămiziu, roșu și albastru. Patul matrimonial este din lemn masiv și de dimensiuni generoase, prevăzut cu tăblii și saltea comodă. Patul single este modern și are un aspect vesel, tineresc. Camera triplă din cadrul pensiunii Casa cu Tei din Comana dispune de numeroase piese de mobilier, pe lângă cele două paturi: zonă de relaxare reprezentată de o mică banchetă cochetă, comodă cu sertare și oglindă, dulap mare de haine cu oglindă. La fel ca și în cazul camerelor duble, decorul diferă ca și combinații de culori, piese de mobilier și atmosferă. Băile private ale camerelor triple sunt spațioase și dispun de lumină naturală datorită ferestrelor. Sunt foarte modern amenajate, prevăzute cu cadă de baie, chiuvetă cu dulap pentru produse cosmetice și vas de toaletă. Decorul băilor este deschis, în combinații de alb și vișiniu. Una dintre băi este prevăzută cu cadă cu sistem de hidromasaj.

Citește și:  Bustul lui Dr. Ioan Mihalyi de Apșa sin Sighetu Marmației: Obiective turistice Maramureş

Apartamentul din cadrul pensiunii Casa cu Tei din Comana este spațios, măsurând 35 de metri pătrați. Are două dormitoare, o baie comună și o terasă mare. Primul dormitor este matrimonial, cu pat dublu, noptiere, comodă cu sertare, dulap mare de haine. Decorul inspiră tihnă și reculegere, fiind concentrat pe culori calde, de galben și portocaliu. Are un aer boem, datorită obiectelor decorative. Cel de-al doilea dormitor din cadrul apartamentului are mai degrabă aspectul unei camere de copii, fiind amenajat cu canapea extensibilă și un pat de o singură persoană, într-un decor dominat de culori foarte vesele și diferite, jucării de pluș și un dulăpior mititel. Baia apartamentului este dotată cu cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă, într-un decor pătruns de energia nuanțelor de verde. Balconul privat al apartamentului este spațios și oferă priveliște la stradă.

Ca și facilități, turiștii pensiunii Casa cu Tei din Comana beneficiază de acces gratuit la rețeaua de internet wireless, televizor cu programe prin cablu, prosoape curate, încălzire centrală și articole de toaletă gratuite.

Micul dejun nu face parte din prețul cazării, putând fi comandat contra cost. Cine dorește să mănânce în regim propriu la pensiunea Casa cu Tei din Comana are la dispoziție o bucătărie comună, complet utilată cu toate cele necesare, de la aparatura electrocasnică până la veselă.

Tot la comun se poate utiliza și camera de zi a pensiunii, amenajată în stil modern, cu masă și scaune, canapele și fotolii numeroase, corp de bibliotecă și diverse comode. Aici se află și un șemineu modern. Livingul este spațios și poate asigura o oarecare intimitate, fiind amenajat cu zone bine delimitate.

Turiștii pot lăsa mașinile în parcarea privată a pensiunii Casa cu Tei din Comana. Locurile sunt gratuite.

pensiunea-casa-cu-tei-comana.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.