Este situată chiar în centrul localității Videle, pe șoseaua Giurgiului și reprezintă o unitate de cazare de 3 stele, deschisă în anul 2012 sub forma unei vile cu aspect modern, ce oferă camere luminoase și mari, servicii de calitate și o atmosferă de liniște și pace. Se pot închiria camere duble, o cameră cvadruplă și apartamente în cadrul pensiunii Casa Marinescu din Videle. Sunt disponibile, per total, 32 de locuri de cazare.

Camerele duble sunt oferite în două variante deja tradiționale, de camere matrimoniale, cu un pat dublu, și camere twin, cu două paturi single. Mobilierul nu este numeros, dar răspunde principalelor necesități ale turiștilor, fiind compus din noptiere, comodă pentru televizor, dulap de haine. În unele camere se asigură și zonă de relaxare, sub forma unei mese cu scaune de bucătărie pentru servirea unor meniuri frugale sau măsuță de cafea cu scaun. În alte camere, comoda pentru televizor este prevăzută și cu spațiu destinat activităților de birou, cu taburet și loc pentru laptop. Decorul acestor camere duble din cadrul pensiunii Casa Marinescu Videle este luminos și foarte modern, cu unele accente cochete. Sunt camere tinerești, amenajate în combinații de culori de alb, negru, gri, roșu, violet folosite cu multă imaginație. Deși obiectele decorative nu sunt foarte multe, camerele dau senzația de cochetărie, datorită accesoriilor textile de calitate – cuverturi de pat cu model elegant, draperii cu modele foarte încărcate, agrafe pentru draperii, tablouri contemporane. Baia dispune de dotări practice, fiind prevăzută cu cădiță de duș cu perdea, chiuvetă și vas de toaletă. Datorită ferestrei din baie, încăperea este bine luminată.

Camera cvadruplă din cadrul pensiunii Casa Marinescu Videle este ceva mai spațioasă decât camerele duble, și dispune de 4 paturi single, așezate în cele 4 colțuri ale încăperii. Există puține piese de mobilier: noptiere și dulap pentru haine, din lemn deschis la culoare. Televizorul cu ecran plat este prins pe perete. Decorul acestei camere se încadrează stilului deja consacrat al camerelor duble ale pensiunii Casa Marinescu din Videle, cu fereastră mare ce permite pătrunderea luminii naturale, paturi cu cadru de lemn și combinații de culori moderne – negru, crem, alb și gri. Baia este amenajată modern, cu cădiță de duș, chiuvetă și vas de toaletă. Aerisirea se face prin fereastră.

Citește și:  Ansamblul Bisericii Sf. Adormire a Maicii Domnului din Turches, Sacele : Obiective turistice Braşov

Pensiunea Casa Marinescu din Videle dispune și de 2 apartamente, sub forma unor suite junior, cu zonă de relaxare și dormitor în același spațiu, dar separate printr-un perete despărțitor. Dormitorul este alcătuit din paturi twin, având în față comoda cu televizor și un scaun, în timp ce zona de relaxare dispune de o masă cu scaune unde se pot servi cina sau prânzul. Dulapul de haine se regăsește pe hol, asigurând spații generoase pentru haine și genți. Atmosfera este plăcută, luminoasă și intimă, deși combinațiile de culori tinerești inspiră energie și voie bună. Baia apartamentului este modern utilată și, spre diferență de camerele duble, este prevăzută cu cabină de duș, chiuvetă cu dulăpior pentru produsele cosmetice și vas de toaletă. Până și decorul băii din apartament este mai elegant, în culori de cărămiziu și alb.

Ca și facilități oferite în prețul cazării, turiștii dispun la pensiunea Casa Marinescu din Videle de acces gratuit la rețeaua de internet wireless, televizor, canale prin cablu, încălzire centrală, prosoape și articole cosmetice gratuite. Camerele sunt toate exclusiv pentru nefumători, dar cei care doresc să își aprindă țigara o pot face în câteva spații special amenajate pentru ei.

Micul dejun se servește în sala de mese, aflată la parterul clădirii, într-un decor unde atmosfera duce cu gândul la casele private. Salonul de mese se află în continuarea bucătăriei, dotată cu toate utilitățile necesare. Aici, turiștii sunt liberi să ia masa contra cost sau să își gătească singuri, fiecare după preferințe.

Pensiunea Casa Marinescu din Videle pune la dispoziția clienților săi și facilități pentru prepararea grătarului, în regim propriu. Foișorul de la parter se bucură de un aspect rustic și poate fi folosit la comun de către clienți.

Parcarea mașinilor se află în curtea interioară a pensiunii Casa Marinescu din Videle și este gratuită. Există circa 15 locuri de parcare, iar incinta este supravegheată în mod permanent prin sistem video.
Grădina pensiunii este frumos amenajată cu flori și verdeață.

pensiunea-casa-marinescu-videle.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.