Este amplasată într-un cartier relativ nou, din apropierea centrului orașului Câmpina, într-o oază de liniște și verdeață. Pensiunea Casablanca se află în vecinătatea câtorva instituții administrative și obiective turistice importante, printre care muzeul Nicolae Grigorescu și palatul Iulia Hașdeu.

Pensiunea Casablanca dispune de 3 stele și oferă cazare în 6 camere. Capacitatea maximă a pensiunii este de 15 locuri. Camerele sunt amplasate pe etajele 1 și 2, și sunt de mai multe feluri. Camerele duble ale pensiunii Casablanca din Câmpina oferă cazare pentru cupluri în camere matrimoniale și pentru cei ce călătoresc în afara cuplului, în camere twin.

Camerele matrimoniale au suprafețe generoase de 16 metri fiecare și decoruri foarte primitoare. Sunt camere amenajate în spiritul tihnei și destinderii, cu aspect mai degrabă privat decât hotelier. Patul este pentru două persoane, prevăzut cu noptiere. Piesele de mobilier sunt destul de numeroase și foarte practice. O cameră dublă în cadrul pensiunii Casablanca din Câmpina pune la dispoziția turiștilor dulap de haine înalt, spațiu de lucru sub forma unui birou cu scaun ce poate servi însă și ca masă de toaletă, comodă tv cu loc special pentru frigider. Fiecare dintre camerele duble ale pensiunii Casablanca din Câmpina are propriul balcon, cu vedere la grădină. Interioarele sunt diferite unele de altele, nu există 2 camere identice ca aspect. Mobilierul este peste tot modern, practic și cochet, în diferite nuanțe, începând de la alb și până la maro închis. Accesoriile textile sub forma pernuțelor decorative, cuverturilor și draperiilor pline de culoare sunt cele care imprimă camerelor un aer de prospețime și ospitalitate. Baia privată este modern utilată, cu chiuvetă, vas de toaletă și cabină de duș. Fiecare dintre băi are propriul design, numitorul comun fiind reprezentat de combinațiile de culori foarte vesele.

Camerele twin ale pensiunii Casablanca din Câmpina au suprafețe ceva mai mici, de 13 metri fiecare și pot fi închiriate inclusiv în regim de camere single. Sunt prevăzute cu paturi twin despărțite, cu noptiere, spațiu de lucru cu oglindă și scaun, dulap pentru haine, comodă tv, corp pentru frigider. Sunt camere luminoase, datorită balcoanelor mari și decorului concentrat pe nuanțele de verde. Baia camerei twin din cadrul pensiunii Casablanca din Câmpina este spațioasă, luminoasă și utilată modern, cu chiuvetă, vas de toaletă și cabină de duș.

Pensiunea Casablanca din Câmpina oferă cazare și în camere triple. Acestea au suprafețe de 18 metri și se adresează cuplurilor cu copii. Dormitorul triplu se compune din pat dublu matrimonial și un pat single. Mobilierul este cel clasic: spațiu de lucru, măsuță pentru cafea, dulap pentru haine, comodă de televizor, loc pentru frigider. Camera triplă este foarte luminoasă, datorită ferestrelor mari, și inspiră confort și relaxare, fiind amenajată într-un decor în combinații de galben și maro. Baia este neașteptat de spațioasă, cu design în armonie cu cel al camerei – nuanțe de maro. Dispune de utilități moderne, bine întreținute: chiuvetă, vas de toaletă și cabină de duș la dimensiuni satisfăcătoare. Aerisirea se face prin fereastră.

Citește și:  Statuia muncitorului din Bocsa : Obiective turistice Caraş-Severin

În toate camerele pensiunii Casablanca din Câmpina, turiștii beneficiază de facilități moderne pentru prepararea ceaiului și cafelei și pentru călcat hainele. Camerele dispun de aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet, ferestre de termopan cu plase de țânțari, televizor cu programe prin cablu, frigider cu minibar, papuci de casă, prosoape și articole de igienă oferite gratuit.

Micul dejun nu se regăsește în prețul cazării la pensiunea Casablanca din Câmpina. Se poate comanda contra cost, deși turiștii sunt încurajați să consume cele trei mese ale zilei în regim propriu.

Pensiunea le pune la dispoziție o bucătărie de vară comună, dotată cu toate cele necesare. Bucătăria de vară se află într-un corp de casă separat, dotat cu cameră de zi, salon de mese și chiar și o baie. Mai există și o bucătărie aflată la interiorul pensiunii Casablanca din Câmpina, dar aici accesul clienților este permis numai grupurilor mari care închiriază integral vila.

Curtea pensiunii Casablanca din Câmpina este îngrijită și impresionează cu numeroase flori și plante decorative. Există și spații de relaxare în mijlocul naturii, sub forma balansoarelor.

Parcarea este posibilă în jurul pensiunii Casablanca din Câmpina. Este gratuită pentru clienții cazați în această unitate. Copiii cu vârste de până la 7 ani se pot caza gratuit în camerele părinților.

Curățenia, personalul și raportul calitate preț sunt principalele atuuri ale pensiunii, conform părerii celor care au petrecut aici sejururi. Turiștii au apreciat atitudinea gazdei în mod special pentru discreția dar și promptitudinea cu care a răspuns solicitărilor de orice fel. Amplasarea pensiunii Casablanca din Câmpina într-o zonă liniștită reprezintă un alt aspect lăudat. Decorul și dimensiunea camerelor au întrunit comentarii pozitive.

pensiunea-casablanca-campina.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.