Amplasată într-o zonă naturală cu peisaje de o frumusețe răpitoare, pensiunea Cheile Tișiței este mereu bucuroasă de oaspeți. Se află în localitatea Lepșa, din județul Vrancea, pe malul râului Putna și în apropierea mai multor obiective turistice deosebite. La numai 1 kilometru distanță se află cascada Putna și la 2 kilometri distanță este situată o mănăstire. Pensiunea Cheile Tișiței este încadrată la categoria 3 stele și oferă turiștilor o oarecare intimitate, fiind dispusă într-un cadrul natural destul de retras.

Drumul de acces poate pune unele probleme, însă destinația merită eforturile. Pensiunea are vedere la munți, iar râul Putna curge în imediata apropiere a unității de cazare, asigurând nu doar peisaje pitorești, ci și coloană sonoră pentru spectacolul naturii. Clienții pasionați de pescuit își pot satisface poftele pescărești chiar în apele Putnei. Echipamentul necesar poate fi împrumutat de la proprietarii pensiunii.

Pensiunea Cheile Tișiței are 10 camere spre închiriere, dispuse pe etajul și respectiv la mansarda clădirii. Camerele sunt de două tipuri: duble și triple. Camerele duble, 8 la număr, dispun de o suprafață de 21 de metri și de vedere la râu. Băile private sunt prevăzute cu mobilier sanitar modern, bine întreținut. Unele băi au cabină de duș, altele au duș cu perdea. Spațiul este destul de mic, atât în camere, cât și în toalete, dar atmosfera este extrem de veselă din pricina culorilor intense și formei mobilierului. Predomină nuanțele de albastru și verde, pe pereți pe așternuturi, mobilă, lămpi și în baie. Unele încăperi sunt îmbrăcate în culori precum portocaliu și roz. Camerele sunt înghesuite, dar într-un mod intim, plăcut și plin de voioșie.

Camerele triple, în număr de două, se regăsesc la mansarda pensiunii Cheile Tișiței și au o suprafață de 25 de metri, cuprinzând un pat de o persoană și un pat dublu, matrimonial. Deși spațiul este restrâns, există și un dulap încăpător, mobilier pentru zonă de relaxare – scaune și măsuță – comodă cu televizor. Baia este mică, dar utilată modern, în nuanța camerei. Camerele triple au vedere la râul Putna.

Citește și:  Biserica Sân Nicoară din Curtea de Argeș: Obiective turistice Argeş

Unele dintre camerele pensiunii Cheile Tișiței sunt prevăzute cu balcoane în formă triunghiulară, inedite și surprinzător de plăcute. Toate băile dispun de apă caldă, produse de toaletă gratuite și prosoape. Curățenia se face la fiecare 5 zile.

Accesul la internet în variantă wi-fi este gratuit pentru toți clienții pensiunii Cheile Tișiței și viteza de bandă este foarte bună. Toate încăperile au televizor și telefon.

Pensiunea pune la dispoziția turiștilor o bucătărie comună dotată cu toate utilitățile moderne, o sală de restaurant, o zonă de living cu mobilier Ikea și o curte privată prevăzută cu grătar pentru uz public.
Sala de mese se închiriază pentru petreceri, aniversări onomastice sau festivități restrânse. În acest caz, tariful se percepe pe oră.

Parcarea se află chiar în fața pensiunii Cheile Tișitei și pe timp de noapte este iluminată.

În general, turiștii trebuie să se îngrijească pe cont propriu de micul dejun și cele două mese ale zilei, având mai multe opțiuni – fie își prepară singuri mâncarea în cadrul pensiunii, fie se îndreaptă spre localurile din împrejurimi. Există și posibilitatea de a apela la personalul pensiunii Cheile Tișiței în ce privește micul dejun. Acesta poate fi comandat la alegere.

Conform părerii celor care au trecut pragul pensiunii, principalele atuuri sunt amplasarea în mijlocul naturii și personalul amabil al unității de cazare. Pensiunea Cheile Tișiței este locul ideal pentru un sejur odihnitor în inima naturii, departe de forfota și stresul orașului și de vecinătatea zgomotoasă a altor complexe hoteliere.

Drumețiile în rezervație sau picnicurile din apropierea cascadei râului Putna sunt preferatele turiștilor.
Check in-ul se face începând cu ora 14:00, iar check out-ul trebuie încheiat înainte de ora 12:00. Recepția nu acceptă decât plată în numerar.

pensiunea-cheile-tisitei-lepsa.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.