A fost construită pe strada Gen. Nicolae Dăscălescu, chiar la intrarea în orașul Piatra Neamț. Pensiunea Cornelius este locul ideal de cazare pentru turiștii veniți în zonă pe urma unor obiective precum Biserica Domnească, ruinele cetății geto-dacice de la Bâtca Doamnei, Cheile Bicazului și telegondola din Piatra Neamț. Cel mai apropiat obiectiv turistic este mănăstirea Bistrița. Pensiunea Cornelius se află în vecinătatea pârtiilor de schi.

Face parte din categoria pensiunilor de 3 stele și oferă cazare variată în 11 camere. Acestea sunt duble și triple. Atmosfera interioară este plină de veselie și culoare, iar camerele de închiriat dispun fiecare de un decor unic, personalizat.

Camerele duble ale pensiunii Cornelius din Piatra Neamț au suprafețe de 18 metri fiecare și sunt exclusiv camere matrimoniale, cu paturi pentru cupluri. Mobilierul este clasic, compus din noptiere, dulap mare de haine, zonă de relaxare cu măsuță de cafea și taburete, spațiu de cuier pentru genți și hainele de afară. Televizorul este prins pe perete, iar frigiderul este disponibil la vedere, nefiind îmbrăcat în corp de mobilier. Camerele au propria personalitate și invită pe turiști la adevărate experiențe în lumea combinațiilor de culori. Accesoriile decorative, cele textile și mobilierul, plus tapetul de pe pereți și mocheta de pe jos se armonizează în câteo poveste a veseliei. Totul este făcut pe comandă pentru a se integra același stil cromatic. Unele camere sunt amenajate în combinații pline de energie, în galben și verde, altele în tonuri de albastru, altele în combinații de portocaliu și roz. În fiecare cameră, 3 dintre pereți sunt zugrăviți în tonuri vesele, iar cel de-al 4-lea perete este îmbrăcat în tapet cu model, dând încăperii un aspect personalizat. Camerele sunt înfrumusețate și cu unele statui inspirate de monumentele copleșitoare ale sculpturii grecești.

Băile camerelor duble ale pensiunii Cornelius din Piatra Neamț sunt moderate ca suprafață și modern utilate, cu vas de toaletă, chiuvetă și cădiță de duș cu perdea. Se bucură de același aspect unic, fiind amenajate în culori ce se armonizează cu interiorul camerelor. Băile sunt foarte colorate, în combinații când calde de portocaliu și galben, când intense, de verde sau albastru.

Camerele triple ale pensiunii Cornelius din Piatra Neamț au suprafețe de 20 de metri și dispun de câte 3 paturi single. Există 3 camere triple. Sunt amenajate în același stil plin de culoare și veselie, asigurând o stare de energie și bunădispoziție. Paturile sunt încadrate de noptiere, iar restul mobilei cuprinde o măsuță cu scaune pentru relaxare, un dulap de haine spațios și un cuier cu mai multe locuri de agățat hainele. Până și în ce privește taburetele sau noptierele combinațiile de culori sunt în totală armonie cu cele ale accesoriilor textile. Baia privată a camerei duble din pensiunea Cornelius din Piatra Neamț este dotată cu cădiță de duș, chiuvetă și vas de toaletă. Designul este în ton cu decorul vesel al camerei.

Citește și:  Muzeul Dunării de Jos: Obiective turistice Călăraşi

Tot la pensiunea Cornelius pot fi închiriate și apartamente cu 2 camere, adică cu dormitor și cameră de zi. Dormitorul este matrimonial și dotat cu toate utilitățile care se regăsesc și în camerele duble: noptiere, măsuță de cafea cu taburete, dulap pentru haine, cuier, frigider și televizor. Camera de zi dispune de o zonă de relaxare compusă din fotolii și măsuță de decor. Baia apartamentelor se află în dormitor și conține chiuvetă, vas de toaletă și cădiță de duș cu perdea. Apartamentele sunt ideale pentru cei care călătoresc în cuplu.

În toate camerele și apartamentele pensiunii Cornelius din Piatra Neamț, turiștii dispun de aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet, frigider, televizor și canale tv prin cablu, uscător de păr și prosoape. Unele dintre camere au balcoane private.

Prețul cazării nu include și micul dejun. Acesta poate fi comandat, contra cost, la restaurantul pensiunii Cornelius din Piatra Neamț. Micul dejun este servit sub forma bufetului suedez.

Restaurantul este amenajat în culori calde, primitoare și dispune de mobilier din lemn. Poate acomoda până la 60 de persoane și este locul ideal de organizare a unor petreceri festive sau onomastice. Bucătăria este cea tradițional românească, dar, la cerere, se gătesc și preparate din meniul internațional.

Pensiunea Cornelius din Piatra Neamț dispune și de o terasă unde turiștii se pot relaxa în voie. Terasa este prevăzută cu facilități de grătar, puse la dispoziția clienților. Curtea interioară a pensiunii este amenajată cochet cu spații verzi și foișor pentru destindere în aer liber.

În cazul turiștilor ce poposesc la pensiune în interes profesional, se poate pune la dispoziție o sală de conferințe cu echipament modern. Clienții beneficiază și de parcare gratuită. În anumite condiții, se pot primi și turiști ce călătoresc însoțiți de animalele de companie.

Personalul pensiunii Cornelius din Piatra Neamț și raportul calitate preț sunt punctele forte ale acestei unități. Clienții s-au plâns de faptul că unele dintre camere nu sunt prevăzute cu aer condiționat.

pensiunea-cornelius-piatra-neamt.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.