Se află pe strada Caransebeșului, la ieșirea din orașul Lugoj și face parte din categoria unităților de cazare de 3 stele. Pensiunea Dariana dispune de 7 spații de cazare, pe care le oferă turiștilor în variantă de camere duble și camere triple.

În zonă se găsesc mai multe magazine, deși pensiunea Dariana dispune de restaurant astfel că sunt asigurate toate cele trei mese ale zilei.

Inițial, Dariana reprezenta un local de servire a mesei, dar din 2007 a fost dată în funcțiune și pensiunea, asigurând cazare pentru cei aflați în tranzit prin Lugoj. Datorită decorurilor simple, dar practice și a mobilierului deloc numeros, camerele pensiunii Dariana se adresează cu precădere celor aflați în localitate cu interese de serviciu.

Camerele duble ale pensiunii Dariana din Lugoj sunt exclusiv camere matrimoniale, cu un singur pat, dublu. Mobilierul se compune din noptiere, dulap spațios de haine și comodă pentru televizor. În vestibul este disponibil un spațiu amenajat în mod special pentru bagaje – cuier de haine, oglindă și banchetă de genți. Nu se asigură zone de relaxare sau spații de lucru, camerele având suprafețe de câte 15 metri fiecare. Decorul este simplu, urmărind strict necesitățile principale ale turiștilor, adică odihnă pe timpul nopții. Paturile sunt încăpătoare și comode, din acest punct de vedere. Ferestrele dau înspre grădina pensiunii Dariana din Lugoj, astfel că se asigură priveliști menite să destindă spiritul. La ferestre sunt disponibile jaluzele verticale, ce pot ține lumina și căldura soarelui la distanță, în cazul zilelor fierbinți. Principalele combinații de culori ce caracterizează camerele duble ale pensiunii Dariana din Lugoj sunt simple, dar prietenoase: cărămiziu, crem, alb strălucitor și foarte mici pete de culoare albastră sau galbenă date de modelul așternuturilor. În baie, spațiul este încăpător, iar utilitățile sunt moderne. Turiștii au la dispoziție cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă, amplasate într-un decor plăcut, în combinație de cărămiziu și alb.

Camerele triple ale pensiunii Dariana din Lugoj sunt ceva mai mari, măsurând câte 18 metri fiecare. Pot fi acomodate 3 persoane adulte, căci camerele dispun de un pat dublu, pentru cupluri și încă un pat single, așezate alăturat. Ca și mobilier, se asigură noptiere, comodă pentru televizor, dulap de haine și spațiu pentru depozitarea bagajelor, cu oglindă și cuier. Decorul se menține același, ca și în cazul camerelor duble, destul de simplu, caracterizat de ideea de practic. La ferestre se găsesc jaluzele verticale. Combinația de culori merge pe cărămiziu și alb strălucitor. Baia camerei triple din cadrul pensiunii Dariana din Lugoj este amenajată cu aceleași utilități – cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă – dar într-un decor alb de sus până jos. Fereastra din baie asigură intimitate cu ajutorul jaluzelelor verticale.

Citește și:  Stadionul Francisc Neuman UTA din Arad : Obiective turistice Arad

Camerele pensiunii Dariana din Lugoj sunt pentru nefumători. Este interzisă aprinderea țigării oriunde în camerele și pe coridoarele pensiunii. Împătimiții tutunului au însă la dispoziție un salon special amenajat pentru ei.

Facilitățile de care se pot bucura clienții pensiunii sunt încălzire centrală, televizor, canale prin cablu, articole cosmetice oferite gratuit și uscător de păr. La cerere, sunt disponibile aer condiționat, halate și papuci. Aerul condiționat există doar în unele dintre camere.

În prețul cazării este inclus și micul dejun care se servește în cadrul restaurantului Dariana, aflat la parterul pensiunii. În mod normal, restaurantul dispune de 56 de locuri pentru turiști, însă în cazuri speciale, adică organizarea unor evenimente private de amploare, pot fi acomodate în jur de 100 de persoane. Decorul se menține același ca și în camere: simplu, practic, contemporan, în culori prietenoase de cărămiziu, galben, roșu și alb strălucitor. Bucătăria îmbină preparatele tradițional românești cu cele din meniurile internaționale, căutând să răspundă celor mai multe dintre preferințele clienților. Restaurantul dispune de sistem de climatizare. Tot în cadrul său se regăsește și barul pensiunii Dariana din Lugoj, astfel că turiștii se pot relaxa în jurul unui pahar cu vin, a unui cocteil sau a unei cafele aromate.

Nu există spații de parcare privată pentru clienții cazați în camerele pensiunii. Mașinile se pot lăsa stradal, chiar în fața recepției.

Cele mai apreciate aspecte ale cazării la pensiunea Dariana din Lugoj sunt reprezentate de atitudinea prietenoasă a personalului și de curățenie. În schimb, clienții s-au plâns în mod deosebit de calitatea semnalului wi-fi, raportul calitate preț și lipsa confortului în camere.

pensiunea-dariana-lugoj.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.