A fost inaugurată în anul 2007, într-un decor idilic, în vârful unei coline, aflate la marginea pădurii Dobrina, de la care își trage și numele. Pensiunea Dobrina se găsește chiar la intrarea în municipiul Huși, deasupra văii Lohanului.

Pensiunea Dobrina din Huși reprezintă o construcție cu parter și etaj, încadrată categoriei unităților hoteliere de 3 stele și dispunând de 30 de locuri de cazare. Turiștii au la dispoziție un număr de 15 camere duble, matrimoniale, cu băi private și balcoane ce oferă priveliște de vis la împrejurimile verzi ale zonei.

Camerele duble ale pensiunii Dobrina din Huși măsoară 18 metri și sunt exclusiv camere ce se adresează cuplurilor, căci există un singur pat, matrimonial, la dimensiuni generoase. Mobilierul nu este foarte numeros, dar vine în întâmpinarea principalelor necesități ale clienților. Patul este încadrat de noptiere, iar zona de relaxare se compune dintr-o măsuță de cafea prevăzută cu două taburete înalte de piele. Se asigură și un dulăpior ce poate fi folosit ca spațiu de lucru, cu loc pentru laptop. Televizorul este prins pe perete, în timp ce dulapul pentru haine se găsește în vestibul, astfel încât camera să nu pară înghesuită.

Atmosfera este plăcută, primitoare, cu decoruri inspirate de combinații de culori calde – portocaliu, cărămiziu, crem și alb strălucitor. Accesoriile textile (pernuțe decorative, draperii și cuvertură de pat) sunt în armonie cu nuanțele mobilierului, contribuind la un design unitar și odihnitor pentru suflet. Pe jos se găsește mochetă, în același ton cu nuanța pereților.

Fiecare dintre camerele duble ale pensiunii Dobrina din Huși dispune de balcon privat, complet separat de restul balcoanelor, astfel că turiștii pot petrece în intimitate și câteva momente de relaxare pe terasă.
Mobilierul și sistemul de iluminat sunt foarte noi, având un aspect modern, dar și elegant. Camerele se adresează celor veniți în special în sejururi de odihnă, asigurând clienților confort și destindere deplină.

Băile camerelor duble ale pensiunii Dobrina din Huși sunt suficient de încăpătoare și dotate cu utilități moderne. Se asigură cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă. Spațiul este suficient de mare, iar încăperea dispune de fereastră, astfel că aerisirea se face în mod discret.

Citește și:  Hotelul Victoria din Oltenita : Obiective turistice Călăraşi

Ca și facilități, camerele duble ale pensiunii Dobrina din Huși oferă turiștilor acces la rețeaua de internet, televizor și canale prin cablu, prosoape curate, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Micul dejun se regăsește în prețul cazării și se servește la restaurantul pensiunii. Este vorba despre un salon elegant și foarte mare, care poate acomoda până la 200 de persoane, astfel că aici se desfășoară destul de multe evenimente private de amploare, precum nuntă, botez, aniversări și petreceri tematice.

Restaurantul pensiunii Dobrina din Huși este amenajat într-un stil elegant, cu mobilier modern, scaune cu spătar înalt din piele artificială și mese mari. Bucătăria are specific tradițional românesc, dar se pot prepara, la cerere, și meniuri internaționale. Majoritatea produselor folosite la prepararea bucatelor provin din atelierul de carne și materii prime aparținând unității. Pensiunea Dobrina din Huși deține certificat STAS ce atestă siguranța alimentelor.

În continuarea restaurantului, se află și două terase acoperite, dispuse în jurul pensiunii și care oferă priveliște de vis asupra împrejurimilor verzi, dar și asupra câtorva dintre obiectivele turistice ale zonei. Cele două terase acoperite dispun de 40 de locuri și aici pot fi savurate, atunci când este frumos, diverse preparate românești sau băuturi răcoritoare.

Pensiunea Dobrina din Huși pune la dispoziția clienților și un bar, amplasat în vecinătatea recepției și de unde se pot servi vinuri de calitate, din faimoasele podgorii ale Hușilor.

Salonul Vânătoresc reprezintă însă principala atracție pentru turiști, fiind vorba despre o sală de mese cu 30 de locuri, amenajată într-o atmosferă pitorească. Salonul Vânătoresc este ideal pentru organizarea unor întâlniri private sau mese festive.

Mașinile turiștilor pot fi lăsate cu încredere în parcarea privată a pensiunii Dobrina din Huși. Locurile de parcare sunt numeroase și se află în fața recepției și sub balcoanele camerelor.

Pensiunea Dobrina din Huși deține o bază de agrement renumită în zonă, “Teleasa” și unde clienții pot practica diverse activități sportive în aer liber: tir și pescuit sportiv. În vecinătatea bazei de agrement, turiștii pot vizita movila Rabaia și biserica Şopârleni.

pensiunea-dobrina-husi.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.