Se află într-o zonă turistică deosebită, chiar pe malul Dunării, în apropierea parcului natural Porțile de Fier, adică la granița României cu Serbia. Dincolo de peisajele naturale fermecătoare, pensiunea Ecaterina oferă servicii la standarde europene, asumându-și în mod responsabil statutul celor 3 stele.

Pensiunea Ecaterina este amplasată în comuna Berzasca din județul Caraș Severin. A fost inaugurată în anul 2013, iar terasa exterioară asigură turiștilor vedere la Dunăre, fluviul aflându-se chiar la baza proprietății. Se oferă spre închiriere 9 camere și un apartament. Camerele pensiunii Ecaterina din Berzasca sunt duble, în variantă matrimonială și twin.

Camerele matrimoniale dispun de suprafețe de 20 de metri pătrați, cu balcon ce asigură vedere la Dunăre. Aceste camere au paturi duble, matrimoniale, foarte mari, iar mobilierul este numeros, tipic camerelor turistice. Se compune din noptiere, dulap înalt de haine, spațiu pentru depozitat bagaj și comodă tv ce poate fi utilizată și ca birou de lucru. Terasa privată a camerei matrimoniale este fermecătoare, spațioasă și prevăzută cu zonă de relaxare compusă din scaune confortabile și măsuță de cafea. Balconul are podeaua acoperită cu mochetă, iar priveliștea depășește orice așteptări. Decorul este elegant, intim, rafinat. Mobilierul este din pal deschis la culoare, iar combinațiile de culori sunt cele mai cochete – de alb și portocaliu. Baia camerei duble este practică și foarte modernă, căci este dotată cu mobilier de cea mai bună calitate. Se asigură chiuvetă, vas de toaletă și cabină de duș.

Camerele twin se închiriază exclusiv în regim de duble, spre diferență de camerele matrimoniale care pot fi închiriate unei singure persoane. Camerele twin din pensiunea Ecaterina, Berzasca, au aceeași suprafață, de 20 de metri pătrați și același decor rafinat. Dispun de balcoane mari, amenajate cu multă grijă pentru o relaxare completă. Aici, se poate savura cafeaua de dimineață sau un vin la apusul soarelui, urmărind clocotul Dunării. Băile sunt spațioase, luminoase și utilate în stil modern. Dispun de cabine de duș înalte, chiuvete cu spații de depozitare și vase de toaletă. Decorul este alb, la fel ca și lumina artificială.

În cadrul pensiunii Ecaterina din Berzasca, se poate închiria și un apartament, cu o suprafață de 30 de metri pătrați și amenajat cu multă eleganță. Apartamentul este alcătuit din două încăperi cu baie privată și balcon închis. Dormitorul este cel matrimonial, cu pat dublu, spațiu de lucru ce servește și ca loc pentru televizor și adăpost pentru frigider, dulap pentru haine și zonă de depozitat bagajele. Decorul este același ca și în camerele duble, solemn și elegant, în culori pastelate și combinații elegante. Camera de zi se compune din zonă de relaxare, sub formă de fotolii și masă de cafea. Are ferestre mari care permit luminii soarelui să pătrundă nestingherit. Baia din apartamentul pensiunii Ecaterina din Berzasca este spațioasă și modernă, dar spre diferență de restul camerelor dispune de cadă și nu de cabină de duș. Un detaliu interesant: baia apartamentului are ușă spre balcon, asigurându-se lumină naturală și inclusiv o priveliște încântătoare.

Citește și:  Vila Topârceanu, Otopeni - Cazare România

Toate camerele pensiunii Ecaterina din Berzasca sunt prevăzute cu aer condiționat, televizor cu ecran plat și canale prin satelit, acces gratuit la rețeaua wireless, frigider cu minibar, seif și telefon. În băi, turiștii au la discreție produse cosmetice gratuite și prosoape. Există și uscător de păr.

Costul camerelor include și micul dejun. Acesta se servește în restaurantul amenajat la parterul pensiunii Ecaterina din Berzasca, cu vedere spre Dunăre. Mobilierul este elegant, în combinații de alb și negru, alcătuit din scaune înalte de lemn și mese mari. Se dorește a fi un spațiu intim, destinat exclusiv relaxării și destinderii, nicidecum un loc aglomerat și gălăgios.

La capătul restaurantului a fost amenajat un bar unde se pot servi, contra cost, băuturi fine, cocteiluri internaționale și specialități de cafea. Pensiunea Ecaterina din Berzasca dispune și de o terasă în aer liber, amenajată chiar pe malul Dunării și deschisă numai în anotimpul cald.

Principala atracție turistică a pensiunii Ecaterina din Berzasca o reprezintă piscina descoperită, înconjurată de șezlonguri și prevăzută cu panouri solare pentru încălzirea apei. Turiștii cazați în camerele pensiunii au acces gratuit în această zonă. De menționat este faptul că și piscina este amenajată cu vedere la Dunăre.

Sporturile de apă se pot practica cu echipament închiriat chiar de la recepția pensiunii Ecaterina din Berzasca. La cerere, personalul hotelier poate intermedia pentru clienți plimbări cu vaporașul pe Dunăre.

Există parcare privată pentru mașinile clienților.

Turiștii care au trecut pragul pensiunii Ecaterina din Berzasca s-au declarat încântați de priveliștea asupra fluviului și de farmecul piscinei. Serviciile hoteliere, amabilitatea personalului și dimensiunea și decorul camerelor au fost îndelung lăudate. Micul dejun și celelalte mese ale zilei au oferit un bun raport calitate preț și au fost preparate exclusiv din ingrediente naturale. Singurele critici s-au concentrat asupra lipsei de semnal wi-fi în afara camerelor, adică la restaurant și pe terasă.

pensiunea-ecaterina-berzasca.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.