Se află la numai 1 kilometru distanță de centrul orașului Bacău. Pensiunea Elite dispune de o localizare ideală, în apropierea gării și la numai câteva minute depărtare de aeroport. În limita posibilităților, clienții pot fi transportați de la și către aeroport cu mașina privată a pensiunii. Condițiile de cazare se ridică la nivelul a trei stele.

Turiștii au la dispoziție 10 camere spre închiriere. Toate sunt duble, nu există camere single, dar oricare din ele poate fi închiriată în regim single, la prețuri ceva mai mici – cu 10 până la 20 RON mai ieftin. Pensiunea Elite oferă cazare în camere duble twin standard, camere duble cu pat matrimonial, camere duble superioare, camere duble confort (cu cadă) și o cameră triplă, care se amenajează pentru trei persoane la cerere.

Diferențele dintre camere contau în suprafață și mărimea patului. Cea mai mică cameră are 15 metri (camera twin), iar cea mai mare are 28 de metri. Paturile pot fi câte două single, dispuse în aceeași cameră sau pat dublu matrimonial.

Cu excepția camerelor duble confort, toate camerele sunt prevăzute cu duș. Băile sunt încăpătoare, foarte moderne și cu aerisire proprie. Se oferă consumabile gratuite – săpun, șampon, gel de duș, balsam.

Camerele pensiunii Elite sunt spațioase și luminoase, în special cele de la mansardă. Cele duble simple au vedere la grădină, iar restul au vedere la stradă. Mobilierul este clasic, din lemn, destul de sobru, dar atmosfera este una caldă, intimă, prietenoasă, încă de la recepție. Fiecare cameră dispune de frigider propriu, dulap și birou cu scaun.

Există internet gratuit, în variantă wi-fi și cablu, peste tot în cadrul pensiunii. Se pot închiria, contra cost, laptopuri. Camerele au televizor propriu cu ecran plat și numeroase programe tv la dispoziție.

În ce privește fumatul, acesta este interzis în camere și pe coridoare. A fost amenajat un salon special pentru fumători la etajul clădirii, în rest, nu este permisă aprinderea țigărilor decât în exteriorul pensiunii Elite.

Citește și:  Hanul Arborele Verde din Oradea: Obiective turistice Bihor

Pentru a veni în întâmpinarea oricărui risc, pensiunea are sistem de detecție a fumului și alarmă în caz de incendiu.

Pensiunea Elite este prevăzută cu o parcare privată, gratuită pentru clienții săi, și supravegheată prin sistem video. Parcarea este destul de mică, uneori aglomerată, dar foarte sigură.

Clienții sunt întâmpinați chiar de patronii pensiunii, un cuplu căsătorit, cu o urare de bun venit sub forma unui platou cu prăjituri de casă și vin, îndelung lăudate de turiști. Se vorbește limba engleză la nivel profesionist.

Micul dejun se servește fie în sala de mese special amenajată, fie chiar în cameră, dar nu este inclus în preț, ci trebuie achitat separat dacă se optează pentru el. Este vorba de mic dejun sub formă de bufet suedez. Produsele sunt foarte proaspete și variate – cafea, mezeluri, brânzeturi, ouă, legume și fructe, cereale și produse de patiserie. Restul meselor zilei se iau în afara pensiunii. Există câteva localuri pe care însuși personalul pensiunii le recomandă, în imediata apropiere.

Salonul de luat micul dejun poate fi amenajat ca spațiu de cursuri atunci când vila este închiriată integral de grupuri mari aflate acolo în interes de afaceri.

Pe timpul verii, pensiunea Elite oferă clienților spații de relaxare în grădină, sub forma unei terase acoperite unde se poate bea cafeaua și sta la discuții.

În ce privește programul orar, check in-ul se face începând cu ora 16:00 și până la orele 22:00 ale fiecărei zile. Check out-ul se face până în ora 12:00.

Pensiunea Elite și-a făcut un renume prin prisma curățeniei deosebit de riguroase și a ospitalității personalului, aflat mereu în întâmpinarea clienților. Există și un serviciu de spălat și călcat haine, contra cost, în cadrul pensiunii. Atmosfera prietenoasă este apreciată în mod deosebit de cei care au trecut pragul pensiunii Elite din Bacău.

pensiunea-elite-bacau.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.