Se găsește în zona Cornești și reprezintă o pensiune de 4 stele, cu 12 spații de cazare. Pensiunea Imperial a fost deschisă în anul 2009 și de atunci obișnuiește să atragă clienții cu o varietate de tipuri de camere, facilități la standarde internaționale și o locație selectă. Camerele sunt de mai multe feluri, răspunzând necesităților tradiționale de camere single, camere duble și camere pentru cuplurile cu copil.

Camerele duble standard pot fi închiriate și în regim single, dar și de către cupluri. Au suprafețe de 16 metri pătrați și un decor plin de veselie. Sunt camere matrimoniale, cu un singur pat foarte mare și comod. Fiecare dintre camerele duble standard dispune de noptiere, zonă de relaxare alcătuită din fotolii și măsuță de cafea, dulap mare de haine și spațiu de lucru, sub forma unui birou cu scaun. Atmosfera este de totală relaxare, datorită combinațiilor de culori foarte plăcute ochiului – roșu, crem, alb – și luminii naturale care scaldă interiorul prin ferestre mari. Unele dintre camerele duble standard ale pensiunii Imperial din Târgu Mureș au si balcon în dotare. Băile sunt luminoase, foarte moderne cu utilități specifice – cadă de baie, chiuvetă și vas de toaletă.

Pensiunea Imperial din Târgu Mureș dispune și de camere duble superioare, cu suprafețe aproape duble. O astfel de cameră măsoară 29 de metri pătrați și se bucură de un decor rustic, din lemn masiv, deschis la culoare. Paturile sunt în variantă de paturi matrimoniale, nu există paturi twin. Sunt prevăzute cu noptiere și mobilier în același stil, din lemn natural. Dulapul de haine este foarte înalt și spațios, iar zona de relaxare este separată de zona de dormit printr-o balustradă de lemn, frumos ornamentată ce împarte practic încăperea în două spații diferite. Zona de relaxare conține fotolii și măsuță de cafea, tot aici aflându-se și televizorul. Camerele duble superioare ale pensiunii Imperial din Târgu Mureș sunt fermecătoare, intime (în ciuda suprafeței mari) și asigură tihnă și bunădispoziție. Baia este foarte modern utilată și se bucură de aerisire naturală, prin fereastră. Este prevăzută cu chiuvetă, vas de toaletă și cadă.

Camerele triple ale pensiunii Imperial din Târgu Mureș se adresează familiilor cu copii. Au suprafețe de 20 de metri pătrați și pot acomoda doi adulți și un copil, având în dotare un pat matrimonial și un pat single. Decorul este rustic, vesel, cu bârne de lemn, mobilier din lemn masiv și tavan îmbrăcat în grinzi de lemn. Camerele sunt spațioase, primitoare și luminoase, datorită combinațiilor de culori plăcute – galben, bej, crem, portocaliu și alb – și datorită ferestrelor mari. Oferă zonă de relaxare cu măsuță de cafea și fotolii pitorești, dulap de haine, spațiu de lucru sub forma birourilor cu un taburet. Unele dintre camerele triple au mochetă de culoare roșie, altele au parchet acoperit parțial de covoare țesute cu modele țărănești. Baia camerei triple este spațioasă și modernă, asigurând confort și intimitate. Dispune de cadă de baie, chiuvetă și vas de toaletă. Unele dintre camerele triple ale pensiunii Imperial din Târgu Mureș au și balcon privat.

Citește și:  Casa Medievală, Bran - Cazare România

Peste tot în camere, clienții beneficiază de aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet, frigider cu minibar, televizor cu programe prin cablu, articole cosmetice gratuite și uscător de păr. Camerele sunt pentru nefumători, fiind interzisă aprinderea țigării la interiorul pensiunii.

Prețul cazării include și micul dejun care se servește sub forma bufetului suedez la restaurantul pensiunii Imperial din Târgu Mureș. Restaurantul este amenajat la parter, în apropierea recepției și dispune de o atmosferă intimă, propice sejururilor pentru relaxare.

Clienții pensiunii au la dispoziție mai multe facilități de 4 stele. Cea mai apreciată este piscina în aer liber, cu acces gratuit pentru cei cazați în camere. Piscina are terasă proprie, unde se pot savura băuturi răcoritoare la mese sau pe șezlongurile moderne. Pensiunea Imperial din Târgu Mureș dispune și de un bar cochet, în apropierea piscinei.

Ca zonă de agrement, turiștii pot beneficia de o sală cu mese de biliard și tenis de masă, dar și de o zonă spa cu cadă cu hidromasaj. Copiii cu vârste de până la 6 ani se pot caza gratuit în camerele părinților. Sunt acceptate și animale de companie, dar contra cost.

Principalul atu al cazării la pensiunea Imperial din Târgu Mureș îl reprezintă curățenia. Clienții acestei unități au apreciat decorul și dimensiunea camerelor, amabilitatea personalului, piscina în aer liber și locația foarte liniștită, departe de zgomotul traficului.

Micul dejun a fost lăudat, în schimb sala de mese nu a corespuns așteptărilor, dovedindu-se înghesuită. Alte critici au vizat funcționarea defectuoasă a unora dintre utilități, apa rece de la piscină și lipsa uscătorului de păr, de altfel menționat în cadrul facilităților garantate.

pensiunea-imperial-targu-mures.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.