Se găsește la marginea orașului Miercurea Ciuc, la câteva sute de metri distanță de drumul național, într-un decor de natură verde. Pensiunea Inkognito oferă priveliști asupra munților Harghitei și chiar în direcția mănăstirii șumuleu. De la pensiune, accesul este foarte ușor spre câteva puncte de maximă atracție turistică: pârtii de schi, băi termale, izvoare de apă minerală.

Pensiunea Inkognito din Miercurea Ciuc este încadrată categoriei de 3 stele și dispune de cazare în 5 spații, sub forma camerelor duble, unui studio și a unei suite duplex. La exterior este vorba despre o construcție cu aspect de căsuță de povești, cu parter și mansardă. În fața clădirii șerpuiește o alee cochetă din pietriș, traversând spațiul verde din jur.

Pensiunea Inkognito din Miercurea Ciuc se adresează celor aflați în căutarea liniștii și păcii, a decorurilor de natură, a aerului curat. Există posibilitatea de pescuit sportiv în apropierea pensiunii, în cele două pârâuri de munte ce curg la nici 50 de metri distanță.

Camerele duble ale pensiunii Inkognito din Miercurea Ciuc sunt în variantă de camere matrimoniale și twin, în funcție de numărul și dimensiunea paturilor. Au suprafețe de 18 metri pătrați și un decor plin de intimitate. Mobilierul se compune din noptiere, zonă de relaxare cu măsuță de cafea și scaune, comodă pentru televizor și dulap de haine. Nu există două camere identice, din punct de vedere al decorului. Numitorul comun îl reprezintă atmosfera foarte veselă, datorită combinațiilor de culori puternice și jucăușe. Unele camere sunt amenajate în nuanțe de albastru, altele dispun de minunate combinații de roșu, portocaliu și galben. Există și o cameră roz, cu paturi twin. Băile camerelor duble ale pensiunii Inkognito din Miercurea Ciuc nu sunt foarte mari, dar sunt utilate modern și corespunzător standardului de 3 stele. Dispun de chiuvetă, vas de toaletă și cabină de duș.

Cei care călătoresc cu familia sau cu prietenii pot opta pentru cazare în studioul pus la dispoziție de pensiunea Inkognito din Miercurea Ciuc. Este vorba despre un apartament cu dormitor și cameră de zi. Dormitorul deține pat matrimonial, iar în camera de zi se află o canapea mare, extensibilă ce poate odihni două persoane. Studioul are o suprafață de 35 de metri pătrați și este dotat inclusiv cu o chicinetă, astfel încât turiștii să poată lua masa în regim propriu. Chicineta dispune de toate utilitățile specifice preparării mâncării – frigider, aragaz, cuptor, microunde și chiuvetă. Baia este spațioasă, cu cabină de duș, vas de toaletă și chiuvetă.

Citește și:  Biserica Romano - Catolica din Copsa Mica : Obiective turistice Sibiu

În cadrul pensiunii Inkognito din Miercurea Ciuc se poate închiria și o suită duplex, ideală pentru 4 adulți. Este amenajată sub forma a două dormitoare spațioase. Suprafața atinge 35 de metri pătrați. Există un loc de luat masa, aranjat sub ferestre, într-un decor scăldat de lumina soarelui. Baia suitei duplex este cea mai frumoasă din cadrul pensiunii, fiind pe cât de spațioasă pe atât de modern utilată. Asigură confort maxim, întrucât dispune de o cadă de baie cu sistem de jacuzzi.

Toate camerele pensiunii Inkognito din Miercurea Ciuc au frigider cu minibar, televizor cu canale prin cablu, încălzire prin pardoseală, articole cosmetice gratuite, prosoape curate și ferestre termopan. Unele dintre camere au balcoane private cu vedere la munte.

În prețul cazării nu se află micul dejun. Acesta se poate comanda contra cost sau se poate prepara în regim propriu. Pensiunea Inkognito din Miercurea Ciuc nu are restaurant, în schimb, clienții au la dispoziție o bucătărie comună, spațioasă, echipată cu toate cele necesare. Micul dejun contra cost se servește în intimitatea camerei sau în sala de mese aferente bucătăriei comune. În curtea frumos amenajată, turiștii dispun de facilități de grătar și un cuptor mare din piatră. Zona de grătar este foarte frumos amenajată, cu un spațiu de servit masa în aer liber, pe mobilier rustic, din lemn. Există și un foișor ce asigură intimitate și relaxare.

În cazul în care pensiunea Inkognito din Miercurea Ciuc se închiriază grupurilor de 16 persoane, gazdele asigură demipensiune.

Pe timpul iernii, în curtea pensiunii Inkognito din Miercurea Ciuc se poate patina. Gazdele sunt oricând dispuse să intermedieze pentru clienți excursii cu sania trasă de cai, lecții de schi sau drumeții prin pădure.

Se oferă și parcare privată gratuită în curtea pensiunii. Cele mai multe locuri pentru mașini se găsesc în aer liber, dar pensiunea Inkognito din Miercurea Ciuc dispune și de două garaje cu lumină și încălzire.

Raportul calitate – preț, confortul camerelor și curățenia generală au fost apreciate de turiștii ce au poposit la această pensiune. Locația, într-un spațiu destul de virgin, a ridicat unora dintre turiști probleme de transport spre centrul orașului Miercurea Ciuc. Pe lista nemulțumirilor s-a aflat absența anumitor facilități.

pensiunea-inkognito-miercurea-ciuc.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.