Este amplasată pe strada Transilvaniei, în apropierea parcului 9 Mai din Tecuci și aparține categoriei unităților de cazare de 3 stele. Pensiunea Kristall se numără printre cele mai căutate pensiuni din regiune, adresându-se în mod special turiștilor dornici să descopere frumusețea Moldovei.

Capacitatea maximă de acomodare este de 22 de persoane, pensiunea Kristall din Tecuci punând la dispoziția clienților un număr de 11 camere duble. Acestea sunt în variante de camere matrimoniale pentru cupluri și variantă de camere twin, care se pot închiria cel mai adesea și în regim de camere single. Există două camere cu paturi twin și nouă spații matrimoniale, pentru cupluri.

Suprafețele ambelor variante de camere duble sunt identice: 25 de metri pătrați fiecare. Designul surprinde prin eleganță și confort, camerele duble ale pensiunii Kristall din Tecuci având mai degrabă aspectul unor suite junior. Încăperile sunt împărțite în zonă de relaxare și zonă de odihnă nocturnă, cu ajutorul unui perete despărțitor. Se asigură astfel totală intimitate, atât pe timpul zilei cât și pe timpul nopții, mai ales dacă este vorba despre cupluri cazate la interior. Dormitorul dispune de un pat dublu sau două paturi single, de noptiere și dulap pentru haine, amplasat însă în vestibul. Combinațiile de culori sunt prietenoase și calde, în nuanțe de galben, bej și alb strălucitor. Pe jos este disponibilă mochetă groasă, detaliu ce contribuie la atmosfera intimă a dormitorului. Pereții sunt îmbrăcați în tapet galben cu modele subtile, aurii.

Camera de zi se compune din comodă pentru televizor, canapea masivă și măsuță decorativă, zona fiind ideală pentru savurarea cafelei sau lectura cărților. Se menține același decor cochet și prietenos, chiar dacă combinația de culori este ceva mai sobră: maro închis, galben muștar și crem. Camera de zi oferă priveliște la orașul Tecuci.

Toate camerele duble ale pensiunii Kristall au balcon privat, cu acces din dormitor.

Citește și:  Rezervația naturală Cheile Mănăstirii: Obiective turistice Alba

Baia privată a camerei duble surprinde cu un decor pe cât de modern, pe atât de cald și cochet. Utilitățile sunt de ultimă generație, amplasate într-un spațiu destul de mare. Sunt disponibile chiuvetă cu oglindă, vas de toaletă și o cădiță de duș cu paravan de sticlă, ce împiedică inundarea băii în urma dușului. Toată încăperea este îmbrăcată în gresie și faianță de culoare crem.

Peste tot în camerele duble ale pensiunii Kristall din Tecuci, turiștii beneficiază de facilități specifice standardului de 3 stele: aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet wireless, televizor și canale prin cablu, încălzire centrală, prosoape curate și articole de igienă oferite gratuit. Camerele sunt exclusiv pentru nefumători.

Nu este disponibil micul dejun, nici măcar la cerere și contra cost, pentru că pensiunea Kristall din Tecuci nu dispune de restaurant sau salon de mese. Turiștii sunt încurajați să mănânce în regim propriu, eventual în localurile și restaurantele aflate în împrejurimi.

În schimb, clienții pot profita de barul deschis în pensiunea Kristall, unde pot savura specialități diverse pe bază de cafea, băuturi alcoolice și sucuri răcoritoare. Barul este amenajat foarte modern, într-o atmosferă rustică, dar prevăzut cu canapele și fotolii din piele albă. La cererea expresă a clienților, personalul pensiunii Kristall din Tecuci oferă servicii alimentare din apropiere.

Recepția este deschisă non stop. Turiștii au la dispoziție și o parcare privată, cu locuri oferite gratuit și păzite în permanență prin sistem de supraveghere video.

Politica de cazare a pensiunii Kristall din Tecuci prevede ca check in-ul să înceapă la ora 14:00, iar check out-ul să fie încheiat până la aceeași oră, tot 14:00. În anumite condiții, sunt tolerate și animalele de companie.

Copiii cu vârste de până la 12 ani pot sta gratuit în camerele părinților.

pensiunea-kristall-tecuci.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.