Se află în mijlocul unui decor natural de vis, la capătul străzii Vrânceanu din localitatea Comănești. Construită pe o colină, în apropierea depresiunii Comănești, pensiunea La Excelentza este o unitate de cazare de 4 stele, iar deviza asumată se concentrează în jurul calității și excelenței.

Pensiunea dispune de 10 camere, dintre care 5 sunt apartamente și 5 camere duble. Per total, capacitatea maximă de cazare se ridică la 25 de persoane și poate fi închiriată de grupuri pentru team building sau sesiuni de training.

Camerele duble sunt prevăzute cu câte două paturi separate sau un pat matrimonial. Spațiul este suficient, încăperile fiind prevăzute cu un hol de intrare generos. Dulapul înalt se află la intrare, tocmai pentru a obține un plus de spațiu liber în cameră.

Apartamentele pot primi până la trei persoane. Sunt alcătuite dintr-un dormitor cu pat dublu, matrimonial, o cameră de zi în care a fost așezată o canapea extensibilă și o baie. Dormitorul apartamentelor este ceva mai mare mare decât camera dublă standard.

Fiecare cameră dispune de baie proprie, destul de încăpătoare, dotată modern și utilată cu prosoape și produse cosmetice standard. Dușul nu dispune de cabină cu uși, ci de perdea, indiferent că este vorba despre apartament sau cameră dublă.

În camera de zi a apartamentului există și o mică unitate de preparat cafeaua sau micul dejun frugal. Bucătărioara constă în chiuvetă cu mască și mai multe dulapuri, dar nu există plită electrică.

Camerele sunt prevăzute cu sistem de internet wi-fi, accesul fiind gratuit peste tot în incinta pensiunii La Excelentza. Camerele duble se pot închiria în regim single, la cerere.

Prețul cazării nu include micul dejun. Cele trei mese ale zilei pot fi asigurate în cadrul pensiunii La Excelentza, contra cost, iar foarte avantajoase sunt pachetele demipensiune și pensiune completă.

Restaurantul pensiunii La Excelentza este mare și încăpător, fiind ideal ca loc de organizare a unor evenimente private de genul nunților și botezurilor. Meniurile se stabilesc în funcție de preferințele clienților și sunt variate. Produsele sunt rafinate, dar există și varianta meniului zilei, foarte ieftin, care include cele trei feluri tradiționale.

Citește și:  Rezervația naturală „Pârâul Peta”: Obiective turistice Bihor

Pensiunea La Excelentza organizează evenimente de amploare în cadrul restaurantului, dar dispune și de un serviciu de catering la domiciliul clientului.

Pentru că în zonă se practică turismul de afaceri, pensiunea a fost prevăzută și cu o sală de conferințe, unde oamenii deplasați în interes de serviciu se pot întruni pentru a-și rezolva problemele. Sala de conferințe poate acomoda până la 30 de persoane, dar are pereți de sticlă, iar priveliștea naturii de afară ar putea lesne să distragă atenția de la detaliile profesionale.

Avantajul este că această sală de conferințe este pusă la dispoziția clienților în mod automat, prețul ei fiind deja inclus în cazarea propriu zisă. Se percep costuri suplimentare doar în cazul asigurării pauzelor de cafea cu produse de patiserie și prăjituri.

Zona de agrement răspunde tuturor necesităților – de întreținere fizică și de relaxare. Clienții pensiunii La Excelentza pot opta între mai multe activități de petrecere a timpului. A fost amenajată o sală de forță, prevăzută cu stepper, bandă de alergare și bicicletă, o saună finlandeză, o sală cu mese de biliard și tenis de masă.

Peisajul natural înconjurător îndeamnă la tihnă și pace interioară. Chiar în spatele pensiunii există o pădure deasă, iar vila dispune de o mică vale cu iarbă verde, fiind cocoțată în vârful unei coline. Curtea pensiunii La Excelentza este destul de mare și împărțită în așa fel încât să mulțumească pe toți membrii familiei. A fost amenajată o zonă ca spațiu de joacă pentru copii, cu leagăne, o zonă de luat masa în natură, cu mobilier din lemn, o zonă de plimbare și un loc ideal pentru focurile de tabără.

Curtea pensiunii La Excelentza este deseori transformată în scenă de petreceri câmpenești până târziu în noapte. La cerere, clienții au posibilitatea de a-și face singuri grătarul.

Copiii stau gratis, în cazul în care sunt cazați în camera părinților. Există o ofertă specială: la un pachet de 7 nopți de cazare, se plătesc doar 6.

pensiunea-la-excelentza-comanesti.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.