Se numără printre cele mai cunoscute și apreciate pensiuni ale zonei, fiind amplasată în satul Zagra din județul Bistrița Năsăud. Pensiunea La Mori dispune de 3 stele, iar cele 7 camere disponibile sunt mereu pline. Capacitatea maximă de cazare se ridică la cifra de 18 locuri.

Frumusețea împrejurimilor verzi, atmosfera tihnită, de sat transilvănean, și ospitalitatea gazdelor concurează decorul interior cochet și suprafața generoasă a camerelor. În apropierea acestei unități de cazare, se află un celebru obiectiv turistic natural – lacul Zagra.

Pensiunea La Mori din Zagra are aspectul unei case de vacanțe, plină de personalitate și farmec pur românesc. Turiștii se pot odihni și relaxa în camere sau în biblioteca frumos amenajată a pensiunii. Din cele 7 camere ale pensiunii La Mori din Zagra, 5 sunt camere duble și 2 sunt apartamente.

Camerele duble au o suprafață de 20 de metri și sunt prevăzute cu paturi duble matrimoniale. Se pot închiria și în regim single, în funcție de preferințele turiștilor. Designul este practic și cochet, realizat cu ajutorul mai multor piese de mobilier și al accesoriilor decorative. Patul matrimonial este străjuit de noptiere joase. Restul mobilei se compune din corp de lemn ce servește ca și comodă pentru televizor, spațiu de lucru cu scaun înalt și dulap de haine. Sunt disponibile și dulapuri cu sertare pentru depozitarea bunurilor personale de mici dimensiuni. Unele camere sunt compuse din spațiu de lucru separat, sub forma unui birou și dulap de haine tot separat, prevăzut cu oglindă. Există și o zonă de relaxare, ce poate fi utilizată și ca zonă de luat masa. Mobilierul este din lemn de culoare deschisă, în ton cu pardoseala, iar atmosfera este intimă și primitoare, prin prisma cuverturii de pat, a perdelelor și covorașelor cu ciucurei împletiți sau pernuțelor decorative cu dantela pe margini. Toate camerele duble ale pensiunii La Mori din satul Zagra se bucură de câte un balcon privat, astfel că turiștii pot beneficia de priveliștea verde, încântătoare din jurul construcției. Baia privată a camerei duble din pensiunea La Mori din Zagra este impresionant de mare, luminoasă și modern utilată. Dispune de cadă cu jacuzzi, chiuvetă și vas de toaletă. Aerisirea se face cu ajutorul ferestrei termopan. La luminozitatea băii contribuie și decorul complet alb al încăperii.

Suitele din cadrul pensiunii La Mori din Zagra sunt mari, măsurând 40 de metri pătrați fiecare și având o împărțire clasică de cameră de zi și dormitor. Pentru odihnă nocturnă, patul este dublu matrimonial, mărginit de noptiere de lemn. Camera de zi, separată de dormitor printr-o ușă, este spațioasă și luminoasă și dispune de mai multe zone. Există zonă de relaxare în variantă intimă, alcătuită dintr-un set de două fotolii mici, rotunde din piele, dispuse în jurul măsuței de cafea și mai există o zonă de relaxare ceva mai mare, sub forma canapelei extensibile și a fotoliilor. Comoda pentru televizor este cuprinsă într-un corp de mobilă mare și cu aspect original, prevăzut cu dulapuri, sertare, spațiu de birou și rafturi de bibliotecă. Predomină culorile puternice, de negru, maro și gri închis. În camera de zi, există și un frigider în variantă mare, unde se pot depozita numeroase sticle de băutură și mai multe feluri de mâncare. Suita din cadrul pensiunii La Mori din Zagra este ideală pentru familiile cu doi copii, capacitatea de acomodare fiind de 4 persoane.

Citește și:  Castelul Iulia Hasdeu: Obiective turistice Prahova

Toate camerele și cele două apartamente ale pensiunii La Mori din Zagra sunt prevăzute cu acces gratuit la internet, telefon, televizoare cu ecran plat și canale tv prin cablu. Ferestrele sunt dublate de plase contra țânțarilor. Paturile au dimensiuni mari, de 2 metri lungime. În băi, sunt disponibile prosoape și articole cosmetice gratuite.

Micul dejun este inclus în costul camerelor. Se servește în sala de mese, amenajate la parter, în stil elegant. Mesele sunt din lemn întunecat, iar scaunele sunt de piele, cu spătar înalt. Bucătăria este cea tradițional românească, cu unele accente transilvănene.

Pensiunea La Mori din Zagra dispune și de o terasă teribil de cochetă, datorită mobilierului de luat masa. Scaunele și măsuțele sunt albe, cu modele romantice, sub forma broderiilor din fier forjat. Terasa este împrejmuită cu balustrade de lemn de-a lungul cărora sunt așezate aranjamente florale în culori puternice.

Se pot organiza nunți și botezuri la cort, în cadrul pensiunii La Mori din Zagra. Poziția este ideală pentru petrecerile în aer liber, datorită frumuseții peisajelor.

Turiștii au la dispoziție și o sală de bibliotecă, aflată tot la parterul pensiunii. Este amenajată cu mult bun gust și dispune de un aer intim, cu rafturi înalte, pline de cărți, fotolii comode și o măsuță de lemn. Se poate citi sau se pot juca jocuri de cărți.

Cei dornici de puțină mișcare beneficiază de unele aparate de fitness moderne. Copiii au spațiu de joacă separat de grădina de vară, destinată uzului adulților.

pensiunea-la-mori-zagra.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.