Se află chiar în centrul satului Petrindu, pe Valea Almașului, într-o localitate tradițional ardelenească cu case țărănești, pline de farmec pitoresc. Pensiunea Magnolia aparține preotului parohiei Bisericii Reformate și oferă cazare în 10 camere spațioase și luminoase, amenajate în stil rustic, cu decoruri inspirate de mediul rural tipic transilvănean.

Pensiunea Magnolia este încadrată categoriei de 2 stele, iar camerele oferite spre închiriere sunt camere duble și camere triple. Reprezintă o afacere de familie, cu fermă proprie de animale și grădină de zarzavaturi, astfel că mesele sunt încărcate cu produse naturale, obținute de proprietarii pensiunii în regim propriu.

Camerele duble sunt camere matrimoniale și camere twin, adresându-se și cuplurilor, dar și celor care călătoresc în afara cuplului. Paturile sunt fie duble, fie single, dar indiferent de tipul și numărul lor, camerele măsoară în ambele cazuri câte 16 metri. În general, decorul și dotările camerelor variază de la o încăpere la alta, astfel că unele dintre camerele duble ale pensiunii Magnolia din Petrindu dispun de zonă de relaxare formată din măsuță și scaune, pe când altele nu dispun decât de scaune. Se asigură în toate camerele noptiere și dulap pentru haine. Paturile sunt extra lungi, de 2 metri fiecare, și au saltele de calitate, ce permit confortul și odihna nocturnă. Decorul este fermecător. Peste tot, decorul este rustic, cu tavan din lemn și mobilă din lemn natural, dar fiecare încăpere se bucură de mobilier cu aspect diferit de cel din restul camerelor. Cele mai apreciate sunt camerele cu mobilă pictată în culori foarte vii, intense și vesele și cu o sumedenie de motive florale. Combinațiile cele mai jucăușe sunt cele de albastru, verde, roșu și alb, cu modele de floricele mici și numeroase. O astfel de cameră se bucură de veselie și culoare în ce privește toate piesele de mobilier, de la tăblia patului până la zona de relaxare cu masă și scaune. În alte camere, decorul este dominat de combinațiile de culori calde, cu unele accente pe culoarea roșie. Alte încăperi au aspect complet rustic, cu mobilier în nuanță identică cu cea a lambriurilor de lemn ce îmbrăcă pereții și tavanul. În toate camerele sunt disponibile covoare țărănești, cu motive folclorice și executate manual. Atmosfera este pur românească, primitoare, plină de ospitalitate. Unele dintre camere au și balcon cu vedere la grădina verde a pensiunii. Băile camerelor duble ale pensiunii Magnolia din Petrindu sunt practice, asigurând utilități absolut necesare: chiuvetă, vas de toaletă și cădiță de duș.

Citește și:  Motel Sheriff, Bistrița - Cazare România

Se pot închiria și camere triple, în cadrul pensiunii Magnolia din Petrindu. Acestea au suprafețe ceva mai mari decât camerele duble, de 20 de metri fiecare și pot acomoda cu ușurință 3 adulți. În cazul grupurilor de turiști, paturile existente în camerele triple pot fi suplimentate. În general, este vorba de 3 paturi single, în aceste încăperi. Se asigură noptiere, măsuțe de cafea și uneori zone complete de relaxare – măsuță de cafea cu scaune. Dulapul de haine se regăsește în încăpere și este înalt și încăpător. Decorul este tot rustic, plin de farmec și intimitate, în combinații de culori naturale – nuanțele deschise sau închise ale lemnului. Cel mai des, camerele triple ale pensiunii Magnolia din Petrindu asigură loc de servit masa. Băile nu sunt private, ci la comun. Se găsesc mai multe băi pe același etaj al pensiunii, aferente camerelor triple. Tot pe etaj este disponibilă și o cameră de zi comună, cu zone de relaxare și terasă cu vedere la grădină. Aici se găsește și televizorul unității.

Printre facilitățile camerelor pensiunii Magnolia din Petrindu se numără prosoape curate, articole cosmetice gratuite, uscător de păr, facilități pentru călcat, încălzire centrală și lenjerie de pat.

Turiștii cazați la pensiunea Magnolia din Petrindu au acces la bucătăria comună a unității, dotată cu tot echipamentul necesar preparării și încălzirii mâncării. Sunt disponibile plite electrice, frigider, mașină de cafea, prăjitor de pâine, ustensile și facilități pentru grătar.

Cei care doresc să servească micul dejun la pensiune, o pot face contra cost. Soția proprietarului pensiunii se ocupă personal de prepararea celor trei mese ale zilei, folosind ingrediente naturale, din ferma proprie. Când timpul e frumos, masa se servește în grădină, într-un loc amenajat în stil pitoresc.

Pensiunea Magnolia din Petrindu dispune și de o cramă, datorită căreia clienții pot gusta din băuturile produse pe bază de fructe și tehnici locale. Se organizează și evenimente private, dar nu neapărat evenimente de amploare. Pensiunea este ideală pentru aniversări, mese festive între prieteni și rude.

Parcarea privată se află în curtea interioară a pensiunii și dispune de locuri numeroase și gratuite.

Tot în mod gratuit se pot împrumuta și bicicletele proprietarilor pensiunii Magnolia din Petrindu. Principalele activități sunt excursiile cu căruța, pescuit și introducere în lumea fermelor de familie.

Clienții au lăudat în mod deosebit curățenia, raportul calitate preț și atmosfera prietenoasă din timpul sejurului.

pensiunea-magnolia-petrindu.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.