A fost inaugurată în anul 2009, sub forma unei pensiuni destinată sejururilor de odihnă. Pensiunea Magnolia se află într-o zonă verde, pe o porțiune deluroasă din localitatea Vișeu de Sus, din Maramureș. Aflându-se la o oarecare înălțime, chiar la marginea parcului Munții Maramureșului, oferă priveliști minunate asupra localității. Este încadrată categoriei de 3 stele și dispune de 4 spații de cazare: două camere twin, o cameră matrimonială și un apartament.

Camerele twin sunt prevăzute cu balcoane, unul cu vedere la grădină, celălalt cu vedere la munte. Suprafața interioară a camerelor este de 13 metri și în componența încăperilor intră 2 paturi single, dulap spațios pentru haine, măsuță decorativă de cafea, dulăpior cu uși pentru televizor. Decorul este rustic și foarte luminos. Mobilierul a fost prelucrat din lemn de calitate, a cărui nuanță roșcată contrastează plăcut cu albul strălucitor al accesoriilor textile. Se asigură o zonă de cuier cu spațiu pentru bagaje. Zona de relaxare a camerelor twin din cadrul pensiunii Magnolia se află amplasată pe balcon, sub forma a două șezlonguri masive din lemn. Terasa în sine este un loc de relaxare, amenajată toată din lemn și bucurându-se de un aspect rustic, fermecător. Balcoanele sunt spațioase și acoperite, permițând turiștilor să se bucure de priveliștea oferită de natură chiar și în anotimpul ploios. Baia camerei twin dispune de chiuvetă, vas de toaletă și cabină de duș cu hidromasaj.

Camera matrimonială din cadrul pensiunii Magnolia din Vișeu de Sus se bucură de o suprafață ceva mai generoasă, de 24 de metri. Lipsește, în schimb, balconul. Priveliștea este spre munte, iar camera se bucură de suficientă lumină naturală. Patul matrimonial este spațios, cu saltele comode, încadrat de noptiere din lemn. Restul mobilierului se compune din dulap mare de haine, dulăpior pentru televizor, măsuță de cafea și frigider. Decorul transmite dragoste pentru natură, fiind pe cât de simplu, pe atât de confortabil, datorită combinației dintre culoarea lemnului și accesoriile textile de culoare albă. În vestibul, este disponibil un cuier din lemn pentru genți și pelerine. Baia camerei matrimoniale din cadrul pensiunii Magnolia, Vișeu de Sus, este amenajată ultramodern, cu utilități de cea mai bună calitate. Dispune de cabină de duș cu sistem de hidromasaj, chiuvetă și vas de toaletă.

Suita cu un dormitor a pensiunii Magnolia din Vișeu de Sus este amenajată pe o suprafață de 35 de metri și este compusă din dormitor și cameră de zi. Există și un balcon privat, amenajat în stil rustic, cu zonă de relaxare generoasă, alcătuită din șezlonguri din lemn și măsuță de cafea. La interiorul suitei, dormitorul este matrimonial, spațios și luminos, cu ieșire pe terasă. Patul este încadrat de noptiere. Dulapul oferă spații suficiente pentru haine. Televizorul dispune de comodă simplă, din lemn. Decorul este cel rustic. Camera de zi oferă nu doar relaxare pe durata zilei, ci și odihnă nocturnă, fiind prevăzută cu o canapea masivă, extensibilă. Zona de relaxare este completată cu taburete și masă de cafea. Ambele încăperi au ieșire la terasă. Este disponibilă și o zonă pentru bagaje, cu un cuier pentru genți și pelerine. Baia suitei este spațioasă și are fereastră pentru aerisire în mod natural. Dispune de utilități moderne sub forma chiuvetei, a cabinei de duș cu sistem de hidromasaj și a vasului de toaletă.

Citește și:  Casa de lemn Petru Cracana din Campulung Moldovenesc : Obiective turistice Suceava

În camere se asigură acces gratuit la rețeaua de internet, televizor cu programe prin cablu, frigider, articole cosmetice gratuite și uscător de păr.

Micul dejun este cuprins în prețul cazării și se servește destul de devreme în micuțul salon amenajat la parter cu câteva măsuțe și scaune din lemn. Salonul este intim, cochet și modern și tot aici se servește, contra cost, și cina. Bucătăria este cea tradițional românească, cu unele accente maramureșene. Bucatele nu se prepară pe comandă, ci la comun, pentru toți clienții pensiunii Magnolia din Vișeu de Sus. Cina se compune din două feluri principale, desert și băuturi alcoolice, în special pălincă de casă. Toate produsele sunt preparate în casă, din ingrediente naturale asigurate de grădina și ferma proprietarilor pensiunii.

La exterior, a fost amenajată o mică terasă pentru anotimpul frumos, când turiștii doresc să savureze cafeaua privind la spectacolul naturii înconjurătoare. Aici sunt disponibile și facilități pentru grătar.

Există și un spațiu amenajat ca sală de conferințe, în cazul celor aflați în deplasare de afaceri.

Curtea pensiunii Magnolia din Vișeu de Sus oferă relaxare sub forma unui foișor rustic, construit din lemn, unde turiștii pot gusta din specialitățile de casă ale gazdelor – dulcețuri și tării – sau pot savura cafeaua.

Curățenia din camere a primit nota maximă din partea celor care au petrecut sejururi la pensiunea Magnolia din Vișeu de Sus. Amabilitatea deosebită a gazdelor, confortul, locația între dealuri și bucătăria tradițională au stârnit laude nenumărate. Unele critici au vizat calitatea conexiunii la internet și, mai ales, starea drumului spre pensiune.

pensiunea-magnolia-viseu-de-sus.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.