Se află la intrarea în Câmpia Turzii, într-o zonă liniștită, ideală pentru relaxare și odihnă. Pensiunea Milexim este formată din trei corpuri de clădiri, construite pe rând, și care oferă cazare la diferite standarde. Pensiunea Milexim din Câmpia Turzii este oficial încadrată la categoria de 4 stele, dar printre camerele pe care le oferă turiștilor se numără camere cu facilități de 3 stele și unele suite cu facilități specifice rangului de 5 stele.

Pensiunea Milexim din Câmpia Turzii reprezintă o afacere de familie care a pornit de la un corp de clădire de 3 stele. Pentru că turiștii s-au arătat mulțumiți de oferte și servicii, s-a decis ridicarea standardului și construirea a încă două clădiri. În prezent, pensiunea Milexim se numără printre atracțiile municipiului Câmpia Turzii, reprezentând o adevărată destinație pentru cei dornici de destindere și recreere totală.

Per total, pensiunea Milexim din Câmpia Turzii dispune de 33 de camere, în mai multe variante.

Camerele duble sunt matrimoniale sau twin și se consideră a reprezenta camere de lux. Suprafața este de 20 de metri pătrați fiecare, iar mobilierul este din abundență. Aceste camere dispun fie de câte un pat matrimonial pentru 2 persoane, fie de câte 2 paturi pentru o persoană. Există zonă de relaxare generoasă, sub forma scaunelor înalte sau taburetelor cu masă de cafea, noptiere, masă de toaletă cu oglindă, comodă tv cu sertare pentru depozitarea bunurilor personale. Decorul și forma mobilei diferă de la o cameră la alta. Per ansamblu, camerele duble sunt primitoare, intime prin prisma pieselor de mobilier numeroase și cu iz rustic. Predomină lemnul lăcuit și decorurile de camere private, personalizate. Combinațiile de culori variază de la o încăpere la alta, dar în general sunt în tonuri calde, de culori deschise, luminoase. Băile sunt extrem de moderne, cu mobilier de calitate, prevăzute cu cabine de duș foarte mari.

Suitele junior ale pensiunii Milexim din Câmpia Turzii sunt amenajate în spații mari, de 25 de metri pătrați fiecare. Predomină decorul princiar, cu mobilier de culoare deschisă, în stil Ludovic al XIV-lea, cu colțuri frumos rotunjite, picioare de mobilă grațioase, tapițerie cu motive florale. Suitele se compun din pat dublu matrimonial, zonă de relaxare sub forma fotoliilor cu măsuță de cafea rotundă, masă de toaletă cu scaun elegant și oglindă, dulap pentru haine. Suitele junior dispun de balcon și ferestre mari, ce asigură pătrunderea luminii și căldurii naturale. Băile private au același aer regal, cu mobilier în culori închise, solemne, dar foarte moderne. Cabinele de duș au sistem de hidromasaj.

Citește și:  Parcul Botanic din Timisoara : Obiective turistice Timiş

Camerele triple deluxe ale pensiunii Milexim din Câmpia Turzii au o suprafață de 20 de metri pătrați și un decor mai degrabă rustic, de încăperi vesele și tinerești, în stilul căbănuțelor de munte. Există un pat de o persoană și un pat dublu pentru cupluri. Mobilierul se compune din 3 taburete, bancă de lemn, măsuță de cafea și dulap de haine. Deși mobila este din lemn, pereții sunt îmbrăcați în tapet cu motive florale, jucăușe. Lămpile și perdelele sunt vesele, amintind prin formă și nuanțe de florile de primăvară. Baia camerei triple este luminoasă, alcătuită din cabină de duș, vas de toaletă și chiuvetă. Aerisirea se face prin fereastră.

Apartamentele prezidențiale ale pensiunii Milexim ocupă suprafețe de 40 de metri pătrați fiecare și se închiriază în regim de 5 stele. Sunt mari, spațioase și elegante, datorită mobilierului masiv. Apartamentele prezidențiale sunt amenajate în plan deschis, sub forma unei încăperi enorme cu spații separate, pentru relaxare pe timp de zi și odihnă pe timp de noapte. Dormitorul este matrimonial, prevăzut cu dulap de haine și noptiere, iar zona de relaxare se compune din canapea și fotolii masive, dispuse în jurul unei mese de cafea. Suita prezidențială este prevăzută și cu zonă de lucru, sub forma unui birou cu scaun. Decorul diferă de la o cameră la alta, fiind când extrem de elegant, când rustic. Predomină culorile puternice, vii și combinațiile uneori vesele, alteori sobre – roz, albastru, bej, galben, alb. Apartamentele sunt prevăzute cu balcoane. Băile private sunt în ton cu apartamentele, având suprafețe impresionante și fiind gândite sub forma unor adevărate centre spa – cu duș cu sistem de hidromasaj și cadă cu jacuzzi. Decorul este vibrant, în culori aprinde de roșu și alb sau albastru și verde.

Toate camerele dispun de aer condiționat, acces gratuit la rețeaua wireless, televizor cu ecran plat și canale tv prin satelit, frigider cu minibar. În băi, turiștii au la dispoziție halate, papuci de unică folosință, articole cosmetice gratuite, prosoape și uscător de păr.

La pensiunea Milexim din Câmpia Turzii, în prețul camerelor este cuprins și micul dejun.
Pensiunea dispune de un restaurant privat, de un bar cu specialități contra cost, o piscină acoperită cu acces gratuit pentru clienți și de spații de joacă pentru copii.

Au fost lăudate curățenia și confortul. Micul dejun însă a fost criticat.

pensiunea-milexim-campia-turzii.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.