A fost construită într-un decor natural de vis, la poalele Munților Făgăraș, în comuna Porumbacu de Sus din Avrig. Este o pensiune de 4 stele destinată celor ce caută cazare în județul Sibiu pentru toată familia.
Pensiunea Natura dispune de 12 camere de mai multe feluri: duble cu balcon, camere pentru familie și camere triple.
Camerele duble cu balcon au suprafețe de câte 18 metri fiecare și sunt amenajate într-un stil pe cât de modern, pe atât de primitor și cald. Este disponibil un pat matrimonial, încadrat de două noptiere, acest gen de cameră fiind ideal pentru cei aflați în căutare de cazare romantică în județul Sibiu. Camerele duble cu balcon sunt excepțional de luminoase, atât datorită ferestrelor înalte și balconului, cât și datorită decorului interior. Mobilierul e completat de o zonă de relaxare formată din scaune și măsuță de cafea, o comodă pentru televizor ce poate fi folosită și ca spațiu de lucru la laptop, un dulap mare de haine și încă o zonă de relaxare pe balcon – două scăunele cu o mică măsuță de cafea. Camerele duble cu balcon ale pensiunii Natura din Avrig diferă între ele ca și combinații de culori și stil decorativ. Unele sunt amenajate în culori foarte deschise și calde, atât în ce privește culoarea mobilei, cât și cea a decorațiunilor textile și a pereților; alte camere au un decor ceva mai închis, realizându-se un contrast plăcut între mobilierul de culoare închisă și mocheta, draperiile sau obiectele decorative, în nuanțe luminoase de galben și crem.
Băile camerelor duble cu balcon din pensiunea Natura sunt spațioase și ultra modern amenajate, cu cabină de duș înaltă, chiuvetă și vas de toaletă. Aerisirea se face discret, prin fereastra băii. Decorul este plin de contraste plăcute – maro închis și alb sau crem.
Pensiunea Natura oferă cazare în special turiștilor aflați în trecere cu familia prin Sibiu. Pentru ei, alegerea ideală o reprezintă camerele de familie. Acestea au suprafețe tot de câte 18 metri, însă nu sunt prevăzute cu balcon. În schimb, patul matrimonial extra large este însoțit de un pat de o singură persoană, destinat copilului familiei. Aceste camere asigură cazare confortabilă pentru vizitatorii județului Sibiu, fiind amenajate în stil contemporan, concentrat pe noțiunea de tihnă, intimitate și veselie. Sunt camere foarte luminoase și moderne, dotate cu dulap de haine, noptiere, comodă pentru televizor, zonă de relaxare sub forma a două fotolii sau scaune și măsuță de cafea. La nevoie, comoda pentru televizor poate fi folosită ca și spațiu de lucru. Decorul acestor camere este tineresc și vesel, în combinații simple, dar elegante de culori: alb și crem, bej și maro închis, alb și gri. Băile sunt, de asemenea, foarte moderne și asigură tot confortul necesar: cabină de duș, chiuvetă suspendată și vas de toaletă.
Pensiunea Natura din Avrig propune turiștilor din județul Sibiu și camere triple, ca formă ideală de cazare pentru grupurile de prieteni. Acestea au suprafețe de 22 metri fiecare și se compun din trei locuri de dormit, sub forma paturilor single. Nu există balcon, dar camerele triple se bucură și ele din plin de lumina zilei, datorită ferestrelor înalte. Mobilierul asigurat se compune din noptiere, dulap pentru haine, comodă tv și zonă de relaxare formată din scaune și măsuță de cafea. Ca și decor, se continuă ideea unui mix de intimitate și stil contemporan, cu mobilier modern, dar confortabil. Baia camerei triple din cadrul pensiunii Natura Avrig este prevăzută cu cadă spa, chiuvetă și vas de toaletă.
Toate pachetele de cazare ale pensiunii Natura din Sibiu asigură clienților acces gratuit la rețeaua de internet, televizor cu programe prin satelit, încălzire centrală, facilități de călcat, prosoape, uscător de păr și articole cosmetice gratuite.
Micul dejun se regăsește și el în prețul cazării și se servește pe terasa pensiunii, sub forma bufetului suedez. Produsele de la micul dejun provin din ferma proprietarilor și constau în alimente ecologice – lactate, dulcețuri, ouă, și sucuri naturale.
În ce privește prânzul și cina, acestea nu se pot servi la pensiunea Natura din Avrig, în schimb posibilitățile sunt nenumărate împrejur.
Decorul natural al Munților Făgăraș, aerul sănătos de munte și priveliștea unei naturi splendide sub răsăritul soarelui sunt în măsură să farmece pe turiștii cazați în județul Sibiu.
Pensiunea Natura din Avrig le pune acestora la dispoziție o parcare privată, o zonă de luat masa (eventual în regim propriu, căci există și o bucătărie comună) și un spațiu generos de joacă pentru copii, cu tobogane și leagăne la discreție.
Decorul și curățenia camerelor, priveliștea dimprejur, confortul și atitudinea personalului sunt cele mai lăudate de către turiștii aflați în căutare de cazare în Sibiu. Aceștia au apreciat în mod deosebit și raportul calitate – preț practicat de pensiunea Natura din Avrig.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.