Se află la 300 de metri de plajă, într-o zonă cu multe construcții private sau deschise turismului. Pensiunea Nautica din Costinești a fost concepută ca o oază estivală, unde dragostea de apă se reflectă în decorul camerelor și al spațiilor interioare publice.

Pensiunea Nautica din Costinești dispune de 11 camere și este încadrată categoriei unităților de cazare cu 3 stele. Camerele sunt în variante de camere duble și suite junior.

Camerele duble din cadrul pensiunii Nautica din Costinești sunt matrimoniale sau twin, fie cu un pat dublu, fie cu 2 paturi de o persoană, separate. În ambele cazuri, suprafața este aceeași, de 20 de metri pătrați, iar decorul nu diferă foarte mult. În general, mobilierul și accesoriile sunt inspirate de vecinătatea valurilor, ajutând pe turiști să se simtă pe malul apei chiar și atunci când se află la interiorul pensiunii Nautica. Mobilierul este practic, de strictă necesitate, format din noptiere, dulap pentru haine, spațiu de lucru cu scaun ce servește și drept comodă pentru televizor. Combinațiile de culori sunt cele clasice ale decorului nautic – alb, roșu, albastru și maro. Camerele sunt spațioase, luminoase și simple. Dispun de o terasă privată, cu zonă de relaxare sub forma scaunelor cu masă și a șezlongurilor. În baie, turiștii sunt plăcuți surprinși de spațiul generos și de mobilierul foarte modern, compus din chiuvetă, cabină de duș, vas de toaletă și bideu. Culorile sunt puternice și denotă veselie.

Suitele junior ale pensiunii Nautica din Costinești sunt spațioase, cu suprafețe de 30 de metri pătrați fiecare. Ele întrunesc cerințele unui apartament clasic, dar în spațiu deschis – au zonă de relaxare sub forma unei mese cu 4 scaune și zonă de dormitoare unde pot fi acomodate 4 persoane, fie sub formă de cupluri, în 2 paturi matrimoniale, fie în afara cuplurilor, în 4 paturi single. Decorul este iarăși de inspirație nautică, în combinații de roșu, alb, albastru, cu mobilier din lemn deschis la culoare și accesorii textile vesele. Pentru ca atmosfera să fie cât mai autentică, deasupra paturilor sunt dispuse ferestre rotunde, gen hublouri. Zona de living, alcătuită din masă cu scaune, este practică, într-un stil simplu ce duce cu gândul la viața marinarilor. Există 2 dulapuri înalte pentru haine și spațiu de lucru ce folosește și drept comodă pentru televizor. Frigiderul este de dimensiuni medii, separat de corpurile de mobilier. Băile suitelor junior sunt neașteptat de mari și cu design original. Sunt colorate plăcut, vesele și dispun de mobilier modern – cabină de duș, chiuvetă, vas de toaletă și bideu. Suitele junior ale pensiunii Nautica din Costinești au terase private cu zonă de relaxare și șezlonguri pentru stat la soare.

Citește și:  Parohia Reformată din Tăuții Măgherăuș: Obiective turistice Maramureş

Toate camerele pensiunii Nautica din Costinești sunt dotate cu frigider, aparat condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet, televizor cu ecran plat și programe tv prin cablu. Ferestrele și ușile balcoanelor sunt din termopan, dublate de plase contra insectelor. Podeaua este din marmură. În băi, se asigură prosoape și articole gratuite de igienă.

Pensiunea Nautica pune la dispoziția clienților o sală de mese comună și o terasă cu facilități pentru grătar. Sala de mese este amenajată în combinații de culori calde, primitoare, de galben și maro. Mobilierul este din lemn. Peste drum se găsește un restaurant local unde se pot servi mesele zilei. Pensiunea Nautica din Costinești nu dispune de bucătărie locală pentru clienți. Salonul de mese poate fi folosit de către turiști în regim propriu.

Turiștii veniți cu copii la Costinești vor avea bucuria să descopere și un spațiu special amenajat pentru cei mici. Locul de joacă este prevăzut cu leagăne și tobogane moderne.
Parcarea privată este amenajată în curtea interioară și este pusă la dispoziția clienților pensiunii Nautica din Costinești în mod gratuit.

Copiii până la 7 ani pot sta gratis în camerele părinților. În camere, se pot aduce și paturi suplimentare, contra cost. Check in-ul începe la ora 15:00, iar check out-ul trebuie încheiat înainte de ora 11:00. La recepție, nu se acceptă decât plata cash.

Turiștii care s-au cazat la pensiunea Nautica din Costinești s-au declarat mulțumiți de suprafața generoasă a camerelor și băii, de profesionalismul managerului și de faptul că pozele de pe site corespund cu realitatea. Au existat nemulțumiri legate de mobilierul destul de puțin, de numărul mic al locurilor de parcare și de lipsa restaurantului.

pensiunea-nautica-costinesti.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.