Se află pe strada Căpitan Damsescu, la circa 4 kilometri distanță de centrul orașului Timișoara, în apropierea unui centru comercial și se numără printre pensiunile cele mai apreciate ale localității datorită serviciilor de calitate, atenției la detalii și confortului sporit al spațiilor de cazare.

Pensiunea Nora Clasic face parte din categoria unităților de cazare de 3 stele și pune la dispoziția turiștilor 9 camere duble, care se împart în camere standard și camere superioare.

Camerele duble standard ale pensiunii Nora Clasic din Timișoara sunt camere matrimoniale și twin, în variantă cu pat dublu sau două paturi single. Suprafața unei astfel de camere este de 16 metri. Unele dintre camerele duble standard sunt prevăzute cu balcon. Atmosfera este în același timp intimă și elegantă, datorită combinațiilor de culori foarte plăcute: albastru, alb strălucitor, maro închis și unele nuanțe de bej, închise și deschise. Pe jos este disponibilă mochetă groasă, ceea ce contribuie la decorul rafinat și impresia de căldură și confort a camerei. Paturile sunt încadrate de noptiere. Există un spațiu de lucru generos, sub forma unui birou mare cu scaun. Comoda pentru televizor asigură și spațiu pentru frigider. Tot în cameră se găsește și dulapul mare de haine. Pentru bagaje există o zonă special amenajată cu banchetă, cuier și oglindă. La farmecul încăperii contribuie și tapetul de pereți aplicat cu modele inspirate de jocul de culori folosit în cazul mobilierului. Băile camerelor duble standard ale pensiunii Nora Clasic din Timișoara sunt foarte modern utilate, cu piese de ultimă generație, amenajate într-un decor de o eleganță clasică, foarte luminoasă. Se bucură inclusiv de spațiu generos, asigurând tot confortul necesar. Sunt disponibile cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Camerele duble superioare dispun de o suprafață de 25 de metri și sunt camere matrimoniale, cu pat dublu, pentru cupluri. Piesele de mobilier sunt reprezentate de noptiere, spațiu de lucru sub forma unui birou cu scaun, comodă tv cu loc pentru frigider, dulap încăpător de haine și zonă special amenajată pentru bagaje, genți de umăr și umbrele. În plus față de camerele duble standard, cele superioare din cadrul pensiunii Nora Clasic Timișoara dispun de o zonă de relaxare foarte importantă, care asigură încăperilor rol de suite junior. Zona de relaxare se compune din fotoliu și o canapea cu două locuri, astfel încât camera dublă superioară să poată acomoda cel puțin trei persoane. Decorul se menține la fel de încântător, în combinații elegante și energice de albastru, alb, negru, bej și crem, cu unele accente de auriu, prezente sub forma modelelor de pe tapet. Mocheta este de culoare albastră, asigurând senzație de intimitate și voioșie. Baia din camera dublă superioară a pensiunii Nora Clasic din Timișoara este spațioasă, elegantă și foarte modernă. Utilitățile sunt de cea mai bună calitate: cadă de baie cu sistem de hidromasaj, chiuvetă prevăzută cu dulăpior ce are spații de păstrare a produselor cosmetice și vas de toaletă, toate amplasate într-un decor ce reflectă combinații de culori pline de personalitate, în mai multe nuanțe de maro și crem.

Citește și:  Muzeul de Istorie din Sibiu: Obiective turistice Sibiu

În prețul cazării, clienților li se garantează și anumite facilități, indiferent de modelul camerei: aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet wireless, frigider cu minibar, televizor cu canale prin cablu, încălzire centrală, seif, articole cosmetice gratuite, uscător de păr, prosoape și serviciu de trezire.

Micul dejun poate fi inclus sau nu în prețul cazării, turiștii având la dispoziție două opțiuni asupra pachetului turistic. Salonul de mese este amenajat la parterul pensiunii Nora Clasic din Timișoara. Prânzul și cina se pot servi tot în salonul de mese, dar pensiunea nu dispune de restaurant local, ci de un restaurant aflat la distanță. Se pot face rezervări acolo sau se poate comanda mâncarea în cameră. Ea se livrează acolo unde dorește clientul.

Check in-ul se face începând cu ora 12:00, iar check out-ul trebuie încheiat la ora 11:00. Copiii cu vârste de până la 7 ani se pot caza gratuit dacă folosesc paturile deja existente din camerele părinților.

Există parcare privată, chiar în curtea interioară a pensiunii Nora Clasic din Timișoara. Acolo sunt disponibile sub 10 locuri de mașină, însă mai există și câteva locuri de parcare stradale, în fața pensiunii.

Curățenia, decorul și confortul camerelor, atitudinea prietenoasă a personalului și raportul calitate preț reprezintă atuurile pensiunii Nora Clasic din Timișoara, conform părerii exprimate a clienților. Singurul aspect care poate fi îmbunătățit este semnalul wi-fi. În ce privește criticile, turiștii s-au arătat nemulțumiți de locația pensiunii, la distanță de centrul orașului și într-o zonă mult prea liniștită.

pensiunea-nora-clasic-timisoara.jpg

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.