A fost inaugurată în anul 2010, în apropierea centrului vechi al orașului și reprezintă o opțiune de cazare avantajoasă în Sibiu. Pensiunea Palazzo este încadrată categoriei de 4 stele și are speranța de a-și cuceri clienții cu decoruri inspirate de intimitatea unei case private și servicii hoteliere de calitate.
Un sejur în cadrul acestei pensiuni stă sub semnul a două noțiuni: lux și intimitate.
Pensiunea Palazzo pune la dispoziția turiștilor din Sibiu cazare în 12 camere duble și o cameră single. Camerele duble sunt disponibile în variantele clasice: matrimoniale și twin. În ambele cazuri, suprafața este identică: de 21 de metri. Ceea ce diferă este numărul și dimensiunea paturilor.
O cameră dublă se compune dintr-un pat matrimonial sau două paturi twin, însoțite de noptiere practice, zonă de relaxare compusă din două fotolii și măsuță joasă de cafea, dulap spațios de haine pentru două persoane și o masă de toaletă cu oglindă și scaun, ce poate servi și domnilor ca birou de lucru. Camerele aflate la mansardă au spații special amenajate, unde se pot lăsa bagajele. Ca decor, camerele pensiunii Palazzo din Sibiu sunt ideale pentru confort, relaxare și chiar clipe romantice. S-au folosit combinații de culori foarte calde – tonuri de verde muștar, roșcat, galben și alb – iar decorațiunile textile sunt croite cu același model, ceea ce oferă camerei un plus de armonie și bun gust. Pereții sunt îmbrăcați în tapet deschis la culoare, iar camerele sunt extrem de luminoase.
Băile camerelor duble din cadrul pensiunii Palazzo Sibiu sunt foarte spațioase, dispun de lumină galbenă și mobilier foarte modern: cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă. Aerisirea încăperilor de baie se face prin fereastră proprie. În costul cazării intră și articole cosmetice, prosoape și uscător de păr.
Camera single este ceva mai puțin spațioasă, măsoară 18 metri și dispune de un singur pat, noptiere, zonă de relaxare cu fotoliu și măsuță de cafea plus masă de toaletă cu funcție de birou. Decorul este identic cu cel al camerelor duble, cu o atmosferă primitoare și elegantă, în culori calde și cu accent pe obiectele de decor. Baia este luminoasă, dotată cu facilități moderne – cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.
Toate cele 13 încăperi ale pensiunii Palazzo din Sibiu oferă turiștilor cazați în Sibiu aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet, televizor cu ecran plat și canale prin cablu, frigider cu minibar, telefon fix. Băile asigură articolele cosmetice zilnice, prosoape curate și uscător de păr.
Decorul este intim, plăcut și totuși plin de eleganță. Cazarea în Sibiu stă sub semnul atracțiilor din centrul istoric, iar pensiunea Palazzo se află la câteva minute distanță de acesta. Ferestrele camerelor duble dau spre curtea interioară a pensiunii.
Micul dejun se regăsește în costul cazării și se servește în salonul special amenajat în acest scop. Este disponibil în variantă de bufet suedez, cu accent pe specialitățile de patiserie.
Pensiunea Palazzo din Sibiu asigură clienților săi o parcare privată cu 16 locuri gratuite. Se află în fața recepției și sub ferestrele unora dintre camerele de închiriat.
Pe lângă cazare în Sibiu, pensiunea Palazzo oferă și o sală de conferințe, unde oamenii de afaceri se pot întâlni și discuta în cadrul unor ședințe private. Recepția este deschisă non stop.
La cerere expresă, personalul poate asigura și transportul clienților către aeroportul din Sibiu. Gara se află la mai puțin de 2 kilometri distanță de pensiune.
Turiștii din Sibiu, cazați la pensiunea Palazzo, au apreciat în mod deosebit curățenia camerelor și profesionalismul personalului. Facilitățile de 4 stele, confortul camerelor, dar mai ales raportul calitate – preț au fost lăudate de clienții pensiunii. Dacă dimensiunea mare a băilor a surprins în mod foarte plăcut, singurele reproșuri s-au adus mini barului, destul de slab aprovizionat. Per total, pensiunea Palazzo este una dintre cele mai bine cotate de către turiști în ce privește posibilitățile de cazare în Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.