Este apreciată de turiști pentru raportul calitate preț și pentru faptul că se află la intersecția traseelor ce duc către unele obiective turistice excepționale: Transfăgărășean, mănăstirea Antonești, barajul Vidraru și cetatea Poenari. Pensiunea Panoramic dispune de numai 6 camere, putând acomoda până la 15 persoane, dar serviciile oferite și confortul încăperilor contribuie la succesul de care se bucură.

Pensiunea Panoramic din Corbeni este mobilată în stil practic și prevăzută cu utilități moderne. Camerele sunt de mai multe feluri, servind cuplurilor, dar și grupurilor de turiști. Unele au baie privată, altele au baie comună. În funcție de acest criteriu, suprafață și numărul paturilor, camerele pensiunii Panoramic se împart în:

– camere duble cu baie privată. Măsoară 12 metri și dispun de paturi duble matrimoniale. Încăperile sunt luminoase, datorită ferestrelor mari, dar și a combinațiilor de culori sau unui număr redus de piese de mobilier. Pe lângă pat, camera dublă cu baie privată a pensiunii Panoramic din Corbeni dispune de o zonă de relaxare sub forma unei mese simple, mici, rustice, cu două scaune fără spătar și noptiere. Camerele sunt amenajate în culori de alb și maro închis, obținându-se un contrast plăcut, simplu, între accesoriile decorative și lemnul mobilierului. Atmosfera este ideală odihnei pe timpul nopții. Aceste camere au baie privată, echipată la standarde moderne, cu vas de toaletă, chiuvetă și duș cu perdea de plastic. Baia dispune de aerisire naturală, prin fereastra de genul termopan.

– camere duble cu baie comună. Au o suprafață de 10 metri și sunt prevăzute cu pat dublu, matrimonial. Mobilierul se compune din noptiere, zonă de relaxare cu masă și scaune din lemn, rustice și un dulap înalt de haine. Baia este comună cu alte camere identice și este dispusă pe coridorul pensiunii Panoramic din Corbeni.

– camere triple cu baie privată. Măsoară 15 metri și sunt foarte luminoase. Pot fi acomodate 3 persoane adulte sau 2 adulți și 2 copii. Paturile sunt în număr de 2: un pat dublu matrimonial și un pat single, dar încăpător. Restul mobilierului include noptiere și o comodă tv ce poate servi și ca spațiu de depozitare a actelor și banilor. Camera este extrem de veselă, datorită accesoriilor textile. Culorile sunt jucăușe, roșu, galben, portocaliu și alb, iar cuvertura și covorul sunt țesute cu motive geometrice plăcute vederii. Baia este spațioasă și utilată modern, cu chiuvetă, vas de toaletă și cabină de duș. Aerisirea se face printr-o mică fereastră de termopan, foarte utilă.

Citește și:  Casa Prințul Eugen: Obiective turistice Timiş

– camere de familie cu baie privată. Au o suprafață de 15 metri și sunt prevăzute pentru familiile mari. Există două paturi matrimoniale duble, oferindu-se spațiu de odihnă pentru 4 persoane. Mobilierul include noptiere și măsuță cu două scaune. Decorul este simplu, practic, iar luminozitatea este principala calitate a acestui gen de încăpere. Camera este extrem de simplă, fiind ideală pentru odihnă pe timpul nopții. Camera nu dispune de baie privată. Toaleta este la comun și se află pe coridor, trebuind împărțită cu alte familii cazate la pensiunea Panoramic din Corbeni. Este prevăzută cu cabină de duș.

Toate camerele pensiunii Panoramic din Corbeni dispun de acces gratuit la rețeaua de internet wireless și de televizoare cu ecran plat plus canale tv prin cablu. Camerele nu au aer condiționat. În băi, se asigură articole cosmetice gratuite și prosoape.

Prețul camerelor nu include micul dejun. Acesta poate fi comandat, contra cost. Turiștii au însă ocazia să ia micul dejun în regim propriu, având în vedere că pensiunea Panoramic din Corbeni le oferă o bucătărie comună cu toate cele necesare preparării mâncării. Singurul frigider al pensiunii se găsește în această bucătărie comună ce poate fi folosită pentru toate cele trei mese ale zilei. Acestea se servesc în spațiul special amenajat – sala de mese, separată de bucătărie.

Ca zonă de relaxare pe timpul zilei, pensiunea Panoramic din Corbeni oferă turiștilor acces la un living spațios, dotat cu televizor mare și canapele sau fotolii. Livingul este comun.

Pensiunea Panoramic din Corbeni dispune și de o terasă de vară, de un foișor cu aspect pitoresc și de o zonă amenajată cu facilități pentru grătar. Clienții sunt liberi să se servească de oricare dintre acestea.

Copiii au la dispoziție un spațiu de joacă utilat cu tobogane și leagăne. Adulții se pot relaxa în mijlocul naturii, în livada pensiunii Panoramic din Corbeni, în special în anotimpul călduros al anului.

Turiștii se simt minunat la această pensiune. Sunt lăudate în mod deosebit curățenia extraordinară, amabilitatea personalului, amplasarea pensiunii într-o zonă verde, naturală de pace și liniște. Raportul calitate preț se numără și el printre atuurile pensiunii Panoramic din Corbeni. În ciuda lipsei de confort sporit al pensiunii, clienții nu au avut nimic de reproșat proprietarilor.

pensiunea-panoramic-corbeni.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.