Este amplasată într-un decor de vis, în satul Dragosloveni din Soveja. Pensiunea Perla Vrancei a fost construită chiar la intrarea într-o pădure de brazi, la o altitudine de peste 600 de metri, ceea ce face ca turiștii să se poată bucura aici de cel mai bun aer de munte, dar și de priveliști minunate asupra satului aflat ceva mai jos.

Accesul spre pensiune se face ușor și rapid, având în vedere că drumul principal a fost reparat și se află în condiții excelente.

Pensiunea Perla Vrancei este încadrată în categoria unităților de cazare de 5 stele. Aspectul exterior cât și cel interior îmbină dragostea pentru lemn cu unele elemente moderne, constituindu-se într-o destinație rustică cu puternic spirit românesc.

Cazarea se face în cele 10 camere duble și 2 apartamente suită. Camerele matrimoniale au o suprafață de 21 de metri și dispun de paturi duble foarte mari, mărimea extra large. Mobilierul din lemn are aspect modern și este foarte bine întreținut. Fiecare cameră are dulap pentru haine, zonă de relaxare cu scaune și masă și o comodă cu televizor. Cele mai multe dintre televizoarele pensiunii Perla Vrancei au ecran plat.

Băile sunt și ele foarte mari, dotate cu mobilier modern, iar dușurile au cabină și hidromasaj. Toate camerele sunt prevăzute cu balcoane în stil rustic de la înălțimea cărora se pot admira priveliștile naturale.

Apartamentele au o suprafață impresionantă, de 80 de metri, și constau într-o suită deschisă, formată din dormitor, baie, zonă de relaxare și un living cu canapea și fotolii. Patul este enorm, mărginit de noptiere. Spațiul este generos, iar între cele trei zone nu există uși. Baia dispune de o cadă cu jacuzzi și uscător de păr.

Toate băile pensiunii Perla Vrancei sunt prevăzute cu papuci de unică folosință, prosoape și produse de toaletă gratuite.

Camerele nu sunt foarte luminoase. Absolut toate încăperile au aer condiționat și televizoare cu numeroase programe prin cablu. Lipsesc însă frigiderele, iar clienții nu au posibilitatea de a-și depozita eventualele cumpărături alimentare în frigiderul pensiunii, încurajându-se luarea meselor în cadrul restaurantului. Există internet gratuit în spațiile publice ale pensiunii.

Fumatul este cu desăvârșire interzis în toate camerele și pe coridoarele pensiunii Perla Vrancei.
În prețul cazării este inclus și micul dejun, cu meniu standard. Produsele sunt proaspete, iar porțile sunt generoase, însă cafeaua este contra cost și se plătește la finalul sejurului.

Citește și:  Bustul lui Cornel Medrea din Miercurea Sibiului : Obiective turistice Sibiu

Prânzul și cina se pot lua în cadrul restaurantului pensiunii, dar nu există pachete turistice cu demipensiune sau pensiune completă în cadrul Perlei Vrancei. Pensiunea oferă clienților mai multe spații de savurat diverse gustări – cafenea, terasă și restaurant. Restaurantul servește cu precădere produse din bucătăria tradițional românească, iar cafeneaua este amenajată sub forma unei terase acoperite. Terasa de vară este construită în aer liber, în jurul mobilierului rustic, din lemn.

Pensiunea dispune de o parcare privată acoperită, destinată exclusiv clienților săi. Sunt amenajate 15 locuri de parcare.

Pentru petrecerea timpului liber, pensiunea Perla Vrancei oferă turiștilor mai multe variante. Activitățile indoor se pot desfășura în cadrul corpului secundar al unității de cazare, unde sunt deschise o saună, o sală de forță și spații pentru partide de tenis de masă. La cerere, clienții pot beneficia de masaj profesionist. Toate aceste facilități nu intră însă în prețul camerei. Clienții care doresc să se bucure de ele trebuie să le plătească.

În curtea pensiunii Perla Vrancei au fost deschise și câteva terenuri de tenis și de fotbal (la dimensiuni mai mici decât cele standard), cu garduri împrejmuitoare. Pe timpul verii, clienții se pot bălăci în piscina în aer liber a pensiunii. De asemenea, accesul se face contra cost, în toate cele trei variantele de divertisment. Tot în aer liber, clienții se pot distra făcând drumeții cu bicicletele pe munte sau cu ATV-urile. Echipamentele se pot închiria de la proprietarii pensiunii Perla Vrancei. În curte pensiunii, copiii se pot bucura de vederea iazului cu pești, amenajat din rațiuni estetice.

Există o stație de transport în comun, la numai 600 de metri distanță de pensiune pentru clienții care au venit în zonă fără mașină personală.

Aspectele cele mai mulțumitoare, conform părerii clienților pensiunii Perla Vrancei sunt peisajul înconjurător de vis, confortul oferit de mărimea și curățenia camerelor și personalul foarte amabil. În schimb, umiditatea face parte dintre aspectele mai puțin plăcute ale unui sejur în cadrul acestei pensiuni.

Check in-ul se face începând cu ora 14:00, iar check out-ul până în ora 11:00. La recepție nu se acceptă plata cu cardul.

pensiunea-perla-vrancei-soveja.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.