A fost construită pe brațul Sulina, în vecinătatea punctului de acostare a bărcilor și în apropierea Farului Comisiei Europene a Dunării. Pensiunea Pluto face parte din categoria unităților hoteliere de 3 stele și oferă pe lângă cazare unele servicii specifice sejurului de vacanță. Sunt disponibile 12 camere care se pot închiria în mai multe variante, de camere duble, triple și cvadruple.

Camerele duble au suprafețe de câte 14 metri și pot acomoda și cupluri și prieteni sau colegi, dispunând de pat matrimonial sau două paturi twin, încadrate de noptiere. Zona de relaxare este compusă din măsuță de cafea și scaun, iar televizorul cu ecran plat este prins pe perete. Dulapul de haine este înlocuit de un corp ce poate servi inclusiv ca și cuier de umerașe sau haine de zi. Fiecare dintre camerele duble ale pensiunii Pluto din Sulina dispune de frigider. Decorul camerei este cochet, amenajat cu mare atenție la detalii. Predominante sunt combinațiile de lemn și fier forjat. Tot mobilierul se caracterizează prin această combinație elegantă, iar culorile de alb, maro și negru contribuie la atmosfera luminoasă și primitoare. Baia privată este utilată modern, cu cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Pensiunea Pluto din Sulina oferă cazare și în camere triple. Acestea au suprafețe de 20 de metri și dispun de 3 locuri de dormit, fie sub forma a 3 paturi single, fie sub forma unui pat matrimonial și unul single. Mobilierul răspunde în primul rând necesității de odihnă nocturnă, fiind concentrat în jurul paturilor și noptierelor. Camerele dispun de câte o zonă de relaxare, cu măsuță și taburet. Nu există dulap, ci un spațiu pentru hainele atârnate pe umerașe. Băile sunt practice, cu cădiță de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

În fine, camerele cvadruple ale pensiunii Pluto din Sulina măsoară 22 de metri și asigură odihnă fie în 4 paturi single, fie în 2 single și 1 matrimonial. Fiecare dintre paturi este prevăzut cu noptieră. Zona de relaxare, cu măsuță și taburet de piele servește inclusiv ca și comodă pentru televizor. Atmosfera este intimă, plăcută și îndeamnă la relaxare, căci mobilierul, deși de strictă necesitate, este plin de feminitate, datorită ornamentelor de fier forjat și a combinațiile de culori calde de alb, maro și negru. Baia este modern utilată, cu cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă și dispune de aerisire naturală, prin fereastră de termopan.

Citește și:  Parcul Central Simion Barnuțiu din Cluj-Napoca: Obiective turistice Cluj

Peste tot în camerele pensiunii Pluto din Sulina turiștii au la dispoziție aparate de aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet, televizor și programe prin cablu, frigider cu minibar, prosoape, uscător de păr și articole cosmetice gratuite.

Nu există opțiunea micului dejun. Pensiunea Pluto din Sulina nu dispune de restaurant sau salon de mese. Clienții au la dispoziție o terasă cu facilități de grătar, dar se pot bucura aici de gustări și răcoritoare în regim propriu. Pensiunea asigură o bucătărie comună dotată cu toate utilitățile necesare, unde turiștii își pot prepara singuri cele trei mese ale zilei. Chiar în vecinătatea pensiunii se găsește un supermarket, astfel că se pot cumpără cele necesare preparării unor meniuri ușoare. Cei care nu doresc să gătească în vacanță au la dispoziție un restaurant în afara unității, la distanță foarte mică de pensiunea Pluto din Sulina.

În schimb, pensiunea Pluto din Sulina garantează activități sportive, de-a lungul sejurului. Este disponibilă o sală de forță, cu aparate pentru întreținerea formei fizice. Clienții cazați la pensiune au acces gratuit la sala de fitness. De la recepție se pot închiria biciclete și chiar și bărci. Personalul se ocupă și cu intermedierea excursiilor cu barca în rezervația Delta Dunării.

Pensiunea Pluto din Sulina nu dispune de parcare privată, astfel că mașinile trebuie lăsate în apropierea unității de cazare.

Curățenia din camere și locația pensiunii sunt principalele atuurile. Clienții au lăudat amabilitatea personalului, decorul camerelor și aranjamentele florale ale terasei. Nemulțumirile s-au legat de lipsa micului dejun și a spațiilor de parcare, dar și de calitatea slabă a conexiunii la internet.

pensiunea-pluto-sulina.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.