Se găsește chiar la intrarea în stațiunea balneoclimaterică Buziaș, pe drumul ce face legătura între Timișoara și Lugoj. Pensiunea Popas Paradis a fost construită în anul 1992, apoi în 2008 a trecut printr-o etapă de restaurare și modernizare.

Pensiunea Popas Paradis din Buziaș se află la peste 1 kilometru distanță de centrul orașului, dar în imediata apropiere a gării, fiind o destinație ideală pentru cei ce călătoresc în special în interes de serviciu. Datorită dotărilor din anul 2008, pensiunea Popas Paradis a fost încadrată în categoria unităților de cazare de 3 stele. Oferă cazare în 14 spații, ale căror suprafețe și locuri variază.

Camerele single ale pensiunii Popas Paradis din Buziaș măsoară câte 15 metri fiecare și sunt amenajate pentru confortul unei singure persoane. Patul este single, dar de dimensiuni generoase, asigurând confort și odihnă nocturnă deplină. Camera single dispune de zonă de relaxare formată din măsuță de cafea și două scaune, comodă tv cu rafturi și dulap pentru haine. Decorul este concentrat pe combinații de culori de albastru și portocaliu, iar stilul este contemporan, practic și nepretențios. Turiștii au la dispoziție și un frigider cu minibar. Baia se bucură de utilități moderne, asigurând cele necesare standardului de 3 stele: cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă. Camerele single ale pensiunii Popas Paradis din Buziaș se numesc camere duble pentru 1 adult.

Camerele duble standard ale pensiunii sunt în variantă de camere matrimoniale, cu pat dublu, și camere twin, cu două paturi single. Suprafața este aceeași, indiferent de dimensiunea și numărul paturilor, adică 16 metri. Ca și mobilier, sunt disponibile noptiere, zonă de relaxare reprezentată de o măsuță de cafea cu două scaune, comodă tv cu spațiu pentru frigider, dulap de haine, oglindă de perete. Există și loc amenajat pentru bagaje, sub forma cuierului și a unei băncuțe joase. Decorul este cât se poate de modern, inspirat de confortul mobilierului din pal și de combinații de culori deschise – galben, maro, roz și alb. Pereții unora dintre camere sunt zugrăviți în nuanțe pastelate, oferind încăperilor un plus de luminozitate și ospitalitate. Băile dispun de utilități moderne și asigură tot confortul și intimitatea necesare. Se compun din cabină de duș înaltă, chiuvetă și vas de toaletă. Aerisirea se face prin fereastră. Într-unele din camerele duble, în special cele matrimoniale, zona de relaxare este înlocuită cu un spațiu de lucru, sub forma unui birou cu scaun, iar în băi pot fi disponibile cădițe de duș sau căzi de baie în locul cabinei de duș. Una dintre camerele duble matrimoniale are cadă modernă cu sistem de jacuzzi.

Citește și:  Monumentul independentei de langa Corabia : Obiective turistice Olt

Pensiunea Popas Paradis din Buziaș pune la dispoziția turiștilor și camere triple, amenajate sub forma unor suite junior. Suprafața unei camere triple se întinde de-a lungul a 28 de metri și are aspectul unei încăperi rustice, datorită pereților tencuiți în culori calde de lemn. Camerele triple dispun de 3 locuri de cazare sub forma a două paturi single și a unei canapele masive, extensibile. Restul mobilierului cuprinde noptiere, zonă de relaxare sub forma unei măsuțe și a două scaune, dulap înalt de haine, zonă de depozitat bagajele cu băncuță și cuier, comodă tv cu loc pentru frigider. Decorul este foarte vesel, în combinații contemporane de portocaliu cu galben și alb sau albastru cu portocaliu ori galben, alb și negru, transmițând voie bună și confort. Sunt disponibile covorașe intens colorate, cuverturi de pat în totală armonie cu modelul draperiilor, iar unele dintre piesele de mobilier sunt și ele îmbrăcate în culori vesele. Pereții pot fi zugrăviți în nuanțe delicate de bej sau pot fi zugrăviți în albastru. Baia privată a camerei triple din cadrul pensiunii Popas Paradis Buziaș este foarte modern dotată, cu cadă cu sistem jacuzzi, chiuvetă și vas de toaletă.

Există și un apartament modern utilat, pe care turiștii îl pot închiria în cadrul pensiunii Popas Paradis din Buziaș. Acesta este format din două camere și o baie privată. Camera de zi este destinată relaxării totale, fiind prevăzută cu o canapea masivă și două fotolii amplasate în jurul unei măsuțe decorative. Dormitorul este matrimonial, cu mobilă de culoare albă, romantică și dispune de pat matrimonial, noptiere, comodă cu sertare pentru televizor, dulap înalt de haine și zonă de relaxare cu măsuță și scaune. Baia este dotată cu cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Facilitățile camerelor sunt: aer condiționat, acces gratuit la rețeaua wireless, televizor, programe tv prin cablu, articole cosmetice gratuite și prosoape curate. Micul dejun nu este inclus în prețul cazării, dar se poate comanda contra cost.

Restaurantul pensiunii Popas Paradis Buziaș are 50 de locuri și un bar cu 16 locuri. Sunt disponibile și două terase, una cu piscină, putând acomoda 60 de persoane și cea de-a doua cu 30 de locuri.

Parcarea este gratuită pentru clienții pensiunii și se află în curtea interioară.

pensiunea-popas-paradis.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.