Se găsește la poalele munților Bucegi, într-o locație de munte superbă ce asigură relaxare în mijlocul naturii, aer curat și posibilitatea de a întreprinde activități în aer liber. Pensiunea Raiul de pe râu din Moroeni își datorează numele faptului că este construită chiar pe malul râului Ialomița, sub forma unei vile de poveste ce caută să ofere turiștilor popasuri ca în rai. Pensiunea este realizată din lemn, are un aspect rustic și asigură decoruri de poveste, fiind ideală pentru cei care doresc să se bucure de măreția naturii și să uite total de viața la oraș. Este încadrată categoriei de 3 stele.

Pensiunea Raiul de pe râu din Moroeni se poate închiria atât pe camere, cât și complet, de către grupuri mari. Dispune de 10 camere, toate fiind duble, cu decoruri dintre cele mai variate.

Pensiunea Raiul de pe râu din Moroeni este alcătuită din 3 corpuri de clădiri – 2 dintre ele dispun de camere spre închiriat, iar cel de-al treilea corp de clădire este dedicat exclusiv sălii de mese. Toate cele trei corpuri sunt construite cu respect pentru natura înconjurătoare, din lemn și piatră.

Camerele duble ale pensiunii Raiul de pe râu din Moroeni au suprafețe de 15 metri pătrați fiecare și dispun de paturi matrimoniale duble, de dimensiuni impresionante: 180 x 200. Aceste camere au un aer aparte, lăsând impresia unor încăperi sculptate în lemn. Absolut tot mobilierul evocă bârnele de lemn, contribuind la o atmosferă de căbănuță de munte. Sunt dotate cu tot ce presupune decorul hotelier: pat, noptiere, zonă de relaxare sub forma fotoliilor împletite, comodă pentru televizor și dulap de haine. Toate aceste elemente sunt pe cât de practice pe atât de simple și rustice. Până și dulapul de haine are ușile realizate din bârne de lemn. Cadrul patului arată ca în povești – din bârne rotunde de lemn. Același detaliu se regăsește și în cazul scaunelor, măsuței și cuierului. Pereții sunt din lemn natural, iar culoarea lor maronie asigură camerelor duble confort și impresia de căldură.

Fiecare dintre camerele duble ale pensiunii Raiul de pe râu din Moroeni sunt prevăzute cu terasă proprie, amenajată în același stil rustic. Se asigură spațiu pentru savurat cafeaua de dimineață, cu vedere la grădina interioară a pensiunii, la râul Ialomița sau în direcția munților.

Citește și:  Biserica Buna Vestire din Buzau : Obiective turistice Buzău

Băile camerelor duble din pensiunea Raiul de pe râu din Moroeni sunt un amestec fascinant de piatră de râu și lemn. Deși evocă un stil de viață în totală comuniune cu natura sălbatică, aceste băi dispun de toate facilitățile necesare unei pensiuni moderne. Sunt dotate cu chiuvetă cu picior și oglindă, vas de toaletă și cabină de duș.

Toate camerele pensiunii Raiul de pe râu din Moroeni asigură turiștilor acces gratuit la rețeaua de internet, televizor cu programe prin cablu, încălzire centrală.

Micul dejun nu este inclus în costul camerelor. La cerere, poate fi servit în cadrul salonului de mese, contra cost. În general, clienții pensiunii Raiul de pe râu din Moroeni sunt încurajați să consume cele 3 mese ale zilei în regim propriu, în acest sens ei având la dispoziție o bucătărie utilată cu electro casnice – cuptor cu microunde și frigider. Accesul la bucătărie se face însă contra cost.

Restaurantul pensiunii Raiul de pe râu din Moroeni este specializat în preparate tradiționale românești. Cele mai căutate sunt meniurile pe bază de păstrăv. Restaurantul dispune și de un bar unde se pot savura băuturi alcoolice specifice zonei sau internaționale.

Cei cazați la pensiune pot beneficia de facilitățile de grătar prevăzute în curtea interioară. Recepția este deschisă 24 ore din 24. Mașinile se lasă în parcarea privată, aflată în incinta pensiunii Raiul de pe râu din Moroeni.

Per total, există o suprafață de 30.000 de metri pătrați aflați în proprietatea pensiunii. Clienții au ocazia să profite de peisaje încântătoare, făcând plimbări, drumeții sau chiar urcând în șaua bicicletelor oferite, la cerere, de recepția pensiunii. Personalul de aici este instruit și în organizarea unor excursii în aer liber.

Totuși, turiștii care preferă activitățile sportive ceva mai relaxante pot beneficia de mesele de biliard și tenis de masă puse la dispoziție în incinta pensiunii Raiul de pe râu din Moroeni.

Datorită raportului calitate preț, a amabilității personalului și prospețimii mâncărurilor, pensiunea Raiul de pe râu din Moroeni se numără printre cele mai apreciate pensiuni din Dâmbovița. Serviciile oferite, peisajul natural și decorul original al interioarelor sunt principalele atracții ale pensiunii. Singurul aspect ușor criticat îl reprezintă accesul prea slab semnalizat către pensiunea Raiul de pe râu din Moroeni.

pensiunea-raiul-de-pe-rau-moroeni.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.